Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(46)
Raspunsuri - Pagina 20
eveline spune:
Citat: |
citat din mesajul lui just_me31 Buna dimineata ! A sosit primavara dar m-a bulversat . Cum imbracati bebeii la 15 grade ? Eu cred ca o imbrac cam gros(e si racita): body , bluzita , bluza trening subtire , gecuta , strampi si blugi sau salopeta, evident si caciula (dar nu cea de iarna). VOI? parte a sufletului meu Dara Maria 15.10.2010 https://picasaweb.google.com/105220478688509068791?authkey=Gv1sRgCLjfi4i_qJTWOw |
Cam tot asa il imbrac si eu: body+pantaloni subtiri, bluza si pantaloni trening, caciula si-l bag in salopeta. Insa la noi mai mult de 10 grade nu au fost...poate or fi azi.
Eu astept momentul in care va avea doar scutecul si un maieut, eventual o palariuta-n cap...offf...
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
eveline spune:
LORA - nu ai impresia ca a inceput sa se inalte dintr-o data? Pe mine chiar m-a speriat, ma intreb daca intra pantalonii in halul asta la apa sau chiar se inalta...
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
Bianca-Elena spune:
eu nu o imbrac gros ca nu suporta.II dau un body intreg,o vestuta,gecuta subtirica si o pereche de pantaloni si o caciulita din aia subtire.
Mami fericita de Maia-Stefania 29.09.2010
POZE MAIA-STEFANIA
nastasie spune:
lora, si noi la 6 ani si 5 luni tot in jur de 21-22 avem.mananca non stop dar e slab slab.dar nici nu sta locului.poate d-aia.io sper totusi sa se mai inalte ca mi se pare cam micut.la haine se vede dar nah io as vrea mai inalt.dar poate daca incepe sportul si-o mai da drumul.
Mari-Mariuk spune:
Ma apuc de facut capitol...stati pe-aproape!
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
Poze Vlad
LoraG76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eveline LORA - nu ai impresia ca a inceput sa se inalte dintr-o data? Pe mine chiar m-a speriat, ma intreb daca intra pantalonii in halul asta la apa sau chiar se inalta... mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10) |
Eveline, ba da...hainele de 122 nu-i mai vin, aproape, ii cumpar doar 128, pe care scrie pt. 7-8 ani - la lungime sunt bune, problema e largimea...pantalonii, cel putin, ii strang la maxim si tot largi sunt.
Adriana, l-ai masurat? Chiar, diseara o masor si eu.
A, bolfosenia are 8.300 kg doar in pampers cantarita...
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
idalis spune:
zic buna dimineata repede pana nu "loveste" Mariuk cu un capitol nou
cafeaua o beau in capitolul urmator, tot cu voi