Bun venit Radu Andrei!!!Mai-Iunie 2009(105)
Raspunsuri - Pagina 18
cosminica spune:
carla nu sunt deloc probleme, dar ma gandeam c-ar fi bine, poate asa le "scoatem de la naftalina" pe fetele care n-au mai intrat de foarte mult!
mami de ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png
cosminica spune:
de bine ce ne-am intors acasa, s-au apucat azi de schimbat fata scarii blocului, zugravit, faiantat etc; ma bate gandul sa plec iar la sf saptamanii
mami de ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png
CarlaV spune:
Cosminica, .
La mama in bloc vor sa puna faianta pe toata scara blocului, la toate etajele. Pe langa cheltuiala mare si mizeria de lunga durata, mie nu-mi place aspectul, mi se pare prea rece, ca de cavou . Sa faca asa intrarea in scara e una si sa faca toata scara de la parter pana la etajul 10 e alta. E ca si cum as avea eu gresie si faianta in dormitor, nu doar in baie si bucatarie.
SoriLea spune:
Sara buna dragelor
A explodat tel azi cat l-am solicitat in cautarea vaccinului. Doamne in tara asta nu mai gassti nimik Oare cu ce-o sa-i tratam daca se imbolnavesc (nu doresc la nimeni, dar rar care scapa - ma refer la gripa, raceala, etc) Tara de kk-o
Pana la urma am gasit 2 doze cu chiu cu vai pe la un depozit (binenteles cu pile), ramane sa vad cand dau si de al 3-lea.
Ioana ce frumusete de fecioras ai tu acolo. Cred ca av topiti cand va zambeste Si Rebeca ce atenta e cu el Sunteti o famile frumoasa.
philip ce-ti mai fac baietii? Dc intri asa rar si scurt...probl cu timpul?
carla multam Cum mai sunt fetele? Spor la treaba
lauraa dolofanica frumoasa cu ochi superbi. E tare dulce, imi vine sa-i musc bulanasele (al meu nu le mai are asa ) Va trebuie pasaport pt pitica.
carla vacanta lacuta de pe acum si asteptam pozele
philip superba vacanta in 2 la Paris a 2-a luna de miere?
oanaalex sanatate multa si recuperare rapida sotului
oanaMTV vaaii ce superb recita Eduard , oare cand l-oi vedea si eu pe al meu ca spune poiezii Linisteste-te ca are sa fie bn. Asa ma consum si eu ca citesc fel si fel de chestii dar apoi tot eu ma incurajez ca v-a fi bn
LauraOanade cand imi doresc si eu cateva ore nu un weekend sa fiu singurica, dar pana acum nu mi-a iesit Poate cand nu l-oi mai avea pe razvan langa mn, dar voi muri de dorul lui
trimit si revin
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea spune:
Ioana se simte vreo schimbare dupa admin prod homeopat? Noaptea cum mai doarme? Te lasa sa te odihnesti? Sara se mai trezeste peste noapte? ingerasii tai frumosi.
lauraa vacanta placuta si cat mai multe nopti singurica la Maya e fetita mare de-acum, cum sa nu doarma singurica
Ioana, Cosminica, lauraa multumesc , dar credeti-ma ca nu am facut nimik special ca sa merit toate laudele voastre. eu doar mi-am dorit din tot sufletul sa fiu MAMA si sa ofer puiului meu, toata dragostea pe care o am de daruit. Si am reusit cu ajutorul Bunului Dumnezeu, care mi-a ascultat rugile de fiecare data (eu nu m-am rugat niciodata sa-mi de-a un copil ci sa ma ajute sa fiu MAMA cum stie El mai bn)
carla eu as face mielutul din compozitie de chek sau pandispan. Cred ca o sa iasa ff frumos
carla, cosminica si la noi s-a propus o asa amenajare pe scara, dar n-au fost vecinii de acord
Am recuperat tot.
Va doresc o sera placuta cu vise frumoase
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
andata spune:
Neata, dragele, dau eu in dimineata asta. O stacana mare, mare, sau un ness, un ceai si ce va mai pofteste inimioara.
Eu ii simt lipsa lui Cris, am vazut-o la alt subiect, stie cineva de ce nu mai intra pe aici? Tare dor imi e de voiosia ei si vorbele ei bune...
Si de cafeluta de dimineata...
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
Bijuterii cu suflet
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita
Bebe Beca spune:
buna de dimi si de la noi!
ANDATA, multumim pt cafea, as avea nevoie de una Hai a facem treaba cu un curier, pt ca andrei m-a anuntat ca nu are timp de mers la posta Cris a disparut iar de cea vreme, nu tin minte sa fi avut vreo neplacere cu cineva de aici, probabil nu se simte bine cu noi. `stii tu, osul fracturat nu se mai face ca nou. si mi-e mi-i drag cand apare.
SORI, cica dureaza 2-3 zile pana incep sa lucreze, asa ca mai astepta, ieri am dat prima oara. azi noapte a adormit pe la 23.30, s-a trezit la 2 si ceva, apoi pe la 5, apoi la 6, 7, 8. Si plange mititelul... Sara nu se mai trezeste de ceva vreme, cred ca asta mi-ar mai lipsi
Ma bucur ca ai gasit vaccinurile. de ce trebuie 3 doze?
COSMINA, aveti santier deci. Cam nasol, macar daca s-ar misca repede si sa scapati de galagie si mizerie,,, Daca e hotaraste schimbarea parolei, atunci eu as vrea sa fie tot una usoara. Cat despre scosul de la naftalina... stii tu, dragoste cu sila nu se poate.
CARLA, uite asta ar merge http://savalaura.blogspot.com/2008/03/chec-de-post-elena.html . eventual adaugi ou si 1 cana de apa minerala o transformi in lapte. Iar acolo unde ai ocgii iepurasului si gura, poti insera un amestec de ricotta cu mascarpone, ou si zahar.
Lipitoarea mica e cocotat pe mine, ma folosesc de o lingurita ca sa ajung la unele taste
andata spune:
Ioana, ok. Maine ii pasez pachetelul sotului sa il trimita, ca e mai usor asa. Eu nu stau in oras, si stiu ca atunci cand nu iau un pachet din orase se plateste mai mult.
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
Bijuterii cu suflet
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita
SoriLea spune:
Neata'
Ma simt de parca m-a batut cineva
La Razvan e a 2-a noapte care se trezeste din ora in ora si cere lapte si culmea ca tot de 2 zile mananca ff bn si pe zi . Nu mai inteleg nimik. pana acum nu manca mai deloc, iar acum ar baga non stop
andata multam de cafeluta, chiar am mare nevoie de ea
Ioana e bn ca nu se mai trezeste si Sara, ca altfel nu mai inchideai ochii nici noapte nici zi. Pai asa trebuie 3 doze, ca asa s-a facut si prima data. La nastere, apoi la 1 luna si la 6 luni. Noi acum repetam acest vaccin -ici stejarelului.
Mai revin peste zi de am timp si ma simt bn
LauraOana spune:
buna dimineata!
dau si si eu o si o la cine doreste!
Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian