Bun venit Radu Andrei!!!Mai-Iunie 2009(105)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

ANDATA, atunci stai sa facem altfel. Prietena mea buna sta in constanta si poate reusim sa aranjam cu ea, ca urmeaza sa vina la noi. Cum ti se pare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

buna dimi!

carla la noi se pune faianta doar la intrare, sincera sa fiu, mie nu-mi place nici macar acolo, daramite de sus pana jos.

andata, sorilea, bebe beca

mami de ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Neatza!

N-am mai aparut de-o vreme, dar am tras-o cu raceala asta de m-a innebunit... pana la urma am trecut pe antibiotic de saptamana trecuta, mai astazi trebuie sa iau, nu eram bine deloc.
Din fericire copiii sunt ok, la Andreea i-a trecut in 3-4 zile si Bogdan a scapat tura asta. Am tras o sperietura cu Bogdan saptamana trecuta la ziua unui copil de la gradinita, cand a sarit in sus pe un tobogan gonflabil si in momentul cand a cazut in fund a inceput sa spuna ca il doare gatul. Si mergea apoi cu spatele ciudat, se tot plangea de gat de am ajuns la urgente in seara aia. Din fericire nu s-a vazut nimic pe radiografia cervicala, ne-a recomandat antiinflamatoare si fastum gel. Era relativ ok deja de a doua zi, si acum zice ca il mai doare cand se apleaca. Ma bucur ca n-a fost nimic mai grav.

Nu mai prea tin minte mare lucru din ce am citit, am tot citit dar putere sa raspund n-am avut.

Narcisa, multa sanatate lui Mihnea si tie putere Eu sper sa nu fie nimic si sa fie ok rezultatul de la rmn.

Cosminica, bine ai revenit

Laurraa, felicitari pentru prima noapte singurica a Mayei! Sanatate multa tie

Andata, imi plac fustitele Doar nu credeai ca m-am lasat de tot de fumat, atunci nu eram in stare ... m-am reapucat intre timp, din pacate.

Carla, groaznica ideea cu faianta pe casa scarii ...

Am facut si noi rezervari pentru concediu, in Grecia, unde trebuia sa mergem anul trecut si n-am mai fost din lipsa de bani. Din 25 iunie, de-abia astept. Sper sa nu mai intervina nimic anul acesta!

Vai, eu nu stiu ce am in ultima vreme, n-am chef de lucru deloc, cred ca trebuie sa schimb jobul, nu stiu ce mi se intampla N-am mai trecut prin faze din acestea ...

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Ioana, super ideea. Pai atunci stabilim o intalneala intre ea si sotul meu. Mie imi convine, ti-am spus de unde aveam reticenta aia de a-ti trimite prin curier.
Carmina, nici eu nu am reusit din pacate sa ma las, desi am avut 2 episoade de 1 luna in care nu am fumat. Acum insa o sa ma las, ca nu am incotro.

Imi vine sa ma dau cu capul de pereti, dupa cateva luni in care factura la Enel a fost pe minus, aseara am primit ultima factura cu fabuloasa suma de 2346 lei si ceva maruntis. Imi vine sa imi iau campii, nici nu stiu ce sa mai fac. Am recalculat eu, ca nu au fost luate in calcul ultimele facturi platite, dar tot as ramane cu vreo 1900 lei.
Ma gandesc ca as putea sa mai reduc din datorie daca as mai vinde cate ceva, asa ca am inceput cu o fustita tutu, bagata la bazar, aici http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=20169
Vrea vreuna din mamicile de fetite sa ii faca fetei o bucurie si mie un bine?

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

Bijuterii cu suflet

blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Andata, aoleuu, ce factura! Si noua ne-a venit 700 ron pe 3 luni dupa recalculare, si in fiecare luna am mai dat vreo 30 ron. Noi ne incalzim numai electric, dar tot mi s-a parut mult. Si intretinerea a fost aproape 400 ron .
Mi-a zis Dodo ca ii place Ioanei cubul .
Tin pumnii sa vinzi cat mai multe fustite, sunt superbe .

Sori, Ioana, multumesc pentru idei, cred ca o sa incerc azi iepurasii, daca ma mai tin pe picioare pana diseara.

Va ziceam ca avem o varianta sa ne mutam la 3 camere cu chirie... se amana pe termen nedeterminat, pentru ca nu ne tin buzunarele sa amenajam apartamentul celalalt asa cum vrem noi. Ar trebui schimbate termopanele, puse gresie si faianta, parchet, aer conditionat... asa ca mai bine stam mai inghesuiti si mai confortabil deocamdata. Daca vindem terenul, se mai schimba situatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Am uitat sa spun de Cris... din ce imi amintesc eu, a disparut brusc, stiu ca au tot intrebat fetele la vremea respectiva despre ea, dar nu a mai revenit. Eu am contactat-o pe messenger, insa nu mi-a raspuns...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Ziua buna si de la noi...pe la amiaza asa...

Am lasat totul in stadiul de "urmeaza dupa pauza" si am zis sa va scriu cateva randuri ca va duceam lipsa...

V-am citit zi de zi, insa nu am gasit inspiratia de a va scrie..nici acum nu am inspiratia pe acasa,dar de un salut merge.

Din 4 martie am tras o raceala crunta..as zice mai corect gripa..d`aia serioasa cu dureri musculate, cu nevoie acuta de somn/zacut...si Razvan a avut tot alte planuri cu mine...jucarii in cap, degete in gura/ochi etc. A trebuit sa-l chem pe tati de la serviciu ca nu ma puteam concentra asupra lui.

Evenimentul lunii a fost nasterea finutului meu Stefan Teodor , fix de 8 martie...sanatos tun (este baietelul de care va vorbeam ca a fost diagnosticat in sarcina cu mega cistena magna si medicii nu-l prea vedeau nascut...)

Cum am fost racita..nu mi-am permis sa merg asa la ei..prin urmare, numai sambata a avut loc mare intalnire.

In rest, suntem ok...ma apuca groaza de momentul 2 ani, dar mergem inainte ca nu s-a inventat masinarie de oprit tmpul in loc.

Cam atat despre noi..va dau un film de pe facebook sa ne vedeti in 14 martie la 1 an si 9 luni http://www.facebook.com/profile.php?id=100001325476976

Din Anglia! Preturi MICI, MICI, MICI

Mergi la inceput

Andata, o sa pun si eu la mine pe site www.andreibabyfashion.shopmania.biz fustitele tale, datele de contact s sigur o sa a parte de comenzi:)

Sori, imi pare rau ca trebuie sa va revaccinati..ati facut toate testele de care vorbeai? Care ar fi motivul pentru care "nu prind" vaccinurile?
Intrebai candva cum isi pronunta numele "tizii". Razvan zicea asa"Dei=Andrei", "Adei=Andrei", "Avan=Razvan" si cel mai tare "Laban"

Narcisa, sanatate multa puiului mic!

Andreea, mi-au placut tare mult retetele tale. Te urmaresc si eu..si ma gadeste o urmareala cand sunt nemancata sau cand nu am gatit nimic.

Ioana, cand ma uit si pe site-urile puse de tine..ma ia cu lesin (de pofta). Pupici tuturor, suntet formidabili!

Carla , imi pare rau ca nu ti-au iesit pasentele cu mutatul...Noi avem un ap de 73 mp utili, 2 cam...suntem 3..si uneori as vrea ceva mai mult (simt nevoia unei camere de joaca si unui living mereu curat..la mine e tot o jucarie si un creion)

Sanatate multa tuturor..mii de scuze daca nu v-am nominalizat..uneori pleaca in concediu (pe cat vrea el) si uncul neuron ramas dupa sarcina/nastere

Mergi la inceput

Nu mai am tasta "I" la calc..si trebuie sa apassssss..s nu merge mereu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Anca, si mie suma mi se pare colosala. Noi de regula plateam cam 110 lei/luna. (factura la 2 luni era cam de 220 lei). E adevarat ca nu am platit de 8 luni (au venit 4 facturi cu regularizare), e si vina noastra ca nu ne-am interesat, dar sa am un consum de mai bine de 6000 kW in 8 luni mi se pare imens! Doar nu avem fabrica!
Maine se duce sotul sa vada daca putem esalona datoria.
Ioana iubeste cubul, ce a mai ramas din el
Imi pare rau ca nu v-a iesit planul cu mutarea. Sper insa sa va realizati planurile cat mai curand
Ana, multumesc din suflet

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

Bijuterii cu suflet

blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput