Bun venit Radu Andrei!!!Mai-Iunie 2009(105)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Ioana, nu mi-ai raspuns la pm. Ramane ca tine sau ca mine?

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

Bijuterii cu suflet

blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

andata, multumim de sfat
cosminica, nici Maya nu mai umple pampersul demult; merg s avad daca mai stiu parola, daca nu te rog sa-mi dai si mie un PM
beca, multumim

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii

Mergi la inceput

vreau si eu parola va rog

cosminica, la Nisipuri mergem la Golden Beach; niste prieteni au luat bilete si ne-am bagat si noi; ei au mai fost acolo

poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Fetelor umblu ca nebuna dupa vaccin acum. Nu se gaseste. De fapt nu se mai gasesc multe medicamente pt copii si atunci noi cu se sa-i tratam
Mi-a zis medicul ca nu-si explica de ce nu i-a prins vaccinul, dar se gandea ca a mai venit o mamica, care a depistat tot intamplator ca nu-i prinsese si acea mamica a mers pe schema cumparata. Eu am mers pe cea gratuita. Se gandea sa sfatuiasca toti parinti sa-si testeze copii, pt ca nu-i de gluma cu hepatita.
Va multumesc pt aprecieri, dar imi cer scz ca nu pot raspunde nici acum, dar sper ac diseara dupa ce-l culc pe strumf sa-mi fac timp si sa raspuns.
pt fiecare.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

SoriLea extraordinata povestea ta si felicitari! Sa fiti sanatosi si tot ce va doriti tot respectul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Vreau si eu sa citesc povestea Sorinei. CIne imi da si mie parola de la mailul comun?

Revin

Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Oana, este minunat Eduard, trebuie sa incep sa-o spun poezii Larisei . Ea inca ramane fan Cocorico si Bebe Lilly.

Philip, noi am stat la 5 minute de Disneyland si la 2 minute de Val d'Europe, am un lapsus acum, nu stiu sa-ti spun cum se numeste localitatea. Am gasit hotelul pe booking.com si aveau o oferta buna, am prins cu 75€ pe noapte cazare pt 4 oameni intr-o camera mare, cu 2 paturi duble, kitchineta, baie luxoasa, hol mare, balcon.

Ioana, voi pune poze cu locatia de cazare dupa ce o vom folosi, asa, fara noi, nu are farmec (cra, cra)

Lauraa, felicitari pentru noaptea trecuta, la cat mai multe, si tie insanatosire grabnica!

Larisa nu stiu ce a avut, pur si simplu mi-a facut 39.5 ieri, era maraita si somnolenta, i-am dat nurofen, panadol, nurofen si atat, dimineata s-a trezit bine si asa este si acum. Poate a fost un pui de virus sau o boala a copilariei, o urmaresc sa vad daca ii apare vreo eruptie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

laura scuze, n-am fost pe faza.

oana ai pm cu parola.

carla bine ca Larisa nu mai are febra, posibil a fost un puisor de viroza.

mami de ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

fetele, eu propun sa ne schimbam parola la mailul comun. supun la vot.

mami de ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

N-am mai intrat de foarte mult timp pe mailul comun, am si uitat parola.
Sunt de acord cu tot ce vreti voi, dar de ce sa o schimbam? Sunt iar probleme? Stiu ca am lipsit o vreme si poate mi-a scapat ceva...

Cer si eu ajutorul bucatareselor pricepute in toate. Am cumparat o tava cu forme de iepurasi, nu stiu ce m-am gandit ca fac cu ea, ca nu stiu nicio reteta, dar era frumoasa tare. Ideea era sa pun ceva in forme si apoi sa le coc, dar nu stiu daca ceva-ul trebuie sa fie ca un chec, ca aluatul de biscuiti, ca cel de turta dulce sau altfel.
As aprecia tare mult o reteta "mura-n gura" .

Mergi la inceput