FIV Europa(42)
Raspunsuri - Pagina 16
melisa28 spune:
Bruni, suntem alaturi de voi, va citesc tot timpul...
Iti doresc mult, mult noroc...si sper din tot sufletul sa reusesti.
Despre mine, ce pot sa spun...ma tot documentez daca pot naste natural...tinand cont cum e obtinut bebele, in rest cred ca sunt bine.
Despre Gabi stiu ca s-a internat saptamana trecuta, si ca va naste in curand, daca nu a si facut-o deja.
Sunt alaturi de tine, asa fii optimista , trebuie sa reusesti!
Va pup si va imbratisez, pe toate
23+
aristica spune:
dragele mele, nu voi mai ajunge si-n Cehia, dar voi avea nevoie de progesteronul lor injectabil, care se numeste AGOLUTIN (5 fiole a cte 30 mg, intr-o cutie, pretul unei cutii e de 2,5 euro).
Initial voi avea nevoie de 7 cutii, adica de 35 fiole, in valoare de 17.5 euro.
Va rog din suflet sa ma anuntati daca pleaca cineva in urmatoarele 6 saptamani
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
melisa28 spune:
GABI.B
fetelor, pe 22 martie s-a nascut bebe VLAD, de 52 de cm si 3100 grame, si scor Apgar 8!
Il iubim si il smotocim si nu ma mai satur sa ma uit la el!
Ieri ne-am externat in spital, povestea nasterii e un pic mai delicata si nu o sa o postez aici! e pt "cazuri interesante" ca mine, cu placenta previa...
dar important este ca s-a terminat cu bine!
va pup pe toate
Gabi, mama lui Vladut
24+
melisa28 spune:
Nu am stiut sa dau altfel cope paste, sper ca s-a inteles Gabi , a nascut...
Felicitari!!!
24+
maria08 spune:
Gabi: Felicitari!! Bine ca s-a terminat cu bine, chiar daca poate a fost o nastere mai speciala, important este ca sunteti bine!!!
brunadria spune:
gaby felicitari mamico! sa creasca mare si sanatos Vlad!
sa fiti fericiti!
bine ca s a terminat cu bine!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
aristica spune:
felicitari!!!
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
alexis81 spune:
Buna dragelor ma numesc Alex!
Nu am mai scris la acest capitol niciodata am scris la cap fiv...de aici poate ma cunoaste doar Bruni si Gabi care a nascut si o felicit din tot sufletul ptr baietelul ei minunat.
O imbratisez mult si pe Bruni si ii doresc ca acest fiv sa fie ultimul si sa se lase macar cu o fetita daca nu cu doua ptr ca stiu ca isi doreste fffff mult.
Eu ma consider fff norocoasa si iubita de DD ptr am ramas insarcinata din primul fiv la Zadori la Szeged chiar cu gemeni dar nu a fost sa fie , un bebe l-am pierdut in saptamana 7 cu o hemoragie greu de stapanit. La momentul respectiv am crezut ca am pierdut totul dar fetita mea s-a incapatanat sa ramana cu mine si uite ca acum mai avem un pik si ne nastem am ajuns cu bine in 30 de sapt.
Am intrat aici ptr ca am vazut ca Aristica are nevoie de progesteron injectabil, eu as avea mai multe cutii care nu le folosesc si daca le vrei as putea sa ti le trimit singura problema este ca e progesteron italian si se numeste Prontogest.Sant cutii de trei fiole si cred ca am vreo 14 cutii acasa tinute bine. Eu l-am folosit cand aveam probleme cu sarcina cand sangeram nu reuseam sa asimilez ovulele asa ca l-am folosit si mi-a folosit.Eu stau in italia si aici se da gratuit asa ca mi-am facut stoc ptr ca stiam ca pot ajuta pe cineva care se confrunta cu aceasta boala crunta care este infertilitatea.
Eu astept raspuns de la tine daca te intereseaza ti-l trimit cu mare placere si sper sa-ti poarte noroc cum ia purtat si altei gravidute care are acum gemeni Cristy nu stiu daca o cunoasteti i-am trimis si ei si ia putrat noroc.
Va pup pe toate si va doresc sa reusiti cat mai repede sa ramaneti gravi, sa aveti sarcini fara probleme si bebelusi sanatosi, frumosi, si destepti.
Alex graviduta cu Georgia
brunadria spune:
alexis
sarcina usoara in continuare! ce a mai trecut timpul , d zeu te a ajutat si imediat ajungi la final!
ai grija de tine si de bebelina!
sisi te asteptam cu vesti bune!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."