FIV Europa(42)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

alexis ti-am trimis mesaj privat cu toate datele.
Sar'mana din suflet, ca deja dadeam mail-uri pe la diverse firme care vand progesteron pe net si gasisem la tuci, iar cantitatea era mare si ma si intrebam cum il impart.....ce mai, esti salvarea mea!

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Bruni multa bafta maine la punctie! sper sa ai recolta frumoasa si ovocite bune, bune, sa se lase cu bebici! Iti tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellen79 spune:

gabi felicitari sa ai parte de un bebe sanatos si norocos si tie o recuperare usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Bruni bafta multa, multa maine la punctie! Sa ai oosoare multe si bune, sa se iubeasca cu gigeii si sa fie embrionasi lipiciosi!Doamne Ajuta!
Balanta, Adijo, Sisi, Ariadna, Aristica
Melisa
Noi suntem bine, saptamana viitoare o sa mergem la control. De doua zile am inceput sa am edeme la membrele inferiooare (am stat cam mult in picioare), asa ca dupa Pasti o sa luam o pauza la servici!

27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

bruni sunt cu pumnii stransi! desigur, tu deja sti ca de data asta va fi bine...dar o pereche de pumni, nu strica niciodata, nu?
adria pai dupa Paste n-ai putea intra in concediu pana la nastere? Ca vei avea 30 de saptamani...

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchid spune:

Gabi felicitari pentru bebele sanatos si tie refacere rapida!
Bruni multa bafta!

Noi avem azi 23 de saptamani - va fii fetita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

orchid, chiar m-am gandit azi la tine si m-am intrebat ce faci, daca esti ok, ca n-ai mai dat de multa vreme pe la noi .
Felicitari pt caruciorul roz si sarcina usoara in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

Am trecut si peste punctie!
am 7 ovocite! maine voi sti cati embrionasi avem..
multumesc pt sustinere

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty76 spune:

FELICITARI BRUNADRIA!
SA SE TRANSFORME IN CEI MAI FRUMOSI EMBRIONASI
MULT NOROC LA TOATE FETELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Bruni, sa fie cat mai multi embrionasi vioi si lipiciosi tare de mamica lor! Iti tin pumnii si eu si micutul meu! Hai ca te asteptam la gravidute prin FIV!!!
Balanta, sa te pui repede pe picioare, anul acesta trebuie sa fie bine si pt tine!
Orchid,ai o buburuza! Sarcina usoara in continuare, ai grija de bubulina sa creasca mare!
Melisa
Aristica Unde faci urmatorul FIV? Bafta multa, multa!
Da, cred ca o sa intru in prenatal de la 1 mai...de abia astept sa ma scol si eu mai tarziu dimineata!
Pup toate fetele!

27+ cu

Mergi la inceput