Puiuti de Sept-Oct 2011 (19)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Fetelor intrebare.. de fapt 2 intrebari:
aveti pb cu durerile?
1.cand ma ridic din pat, de regula contractand muschii abdominali, simt o durere in partea stanga in zona ovarului, acuta ca si un carcel, sau un junghi, sau ca si cum ar baga cineva cutitul si mi-ar da un pumn in acelasi timp... azi noapte am patit asa ceva cand mergeam la baie si toata noaptea eram stresata sa nu ma trezesc sangerand .. durerea nu tine decat cateva secunde..
2. cand sunt satula, sau cand imi e rau si imi vine sa vars ( ca de ex ieri dupa masa), de la buric in sus si in jos, simt o gadilitura, intepatura, ca si cum m-ar stange cineva de buric... de ex eram extrem de plina desi nu am mancat f mult.. simteam acea gadilatura deasupra buricului, nu dupa mult timp am mers sa vars insa imi era frica deoarece aceasta gadilatura/intepatura s-a intensificat.. evident ca dupa ce totul s-a terminat nu am mai avut pb...

ce sa fie?

14+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Oana ce fain de tine... acasuca la caldurica... eu de cand balesc la tort de ciocolata .... La multi ani sotiorului in cazul in care nu ne mai auzim decat azi..

14+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Seidana ! Multumesc pt urari.

Si eu mai am junghiuri din astea cand stranut sau tusesc. In general cand simt ca stranut ma gheia o pauzasc si nu le mai am> eu cred ca e de la contractura musculara a abdomenului. Iar gadilatura e cu siguranta de la senzatia de greata. Incearca sa te gheia o pauzasti cand mai simti junghiurile sa vezi daca trec> iar cand te ridici din pat incearca mai babeste asa mai pe o parte. Cred ca o sa te ajute.

Oana 11+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Seidana ! Multumesc pt urari.

Si eu mai am junghiuri din astea cand stranut sau tusesc. In general cand simt ca stranut ma gheia o pauzasc si nu le mai am> eu cred ca e de la contractura musculara a abdomenului. Iar gadilatura e cu siguranta de la senzatia de greata. Incearca sa te gheia o pauzasti cand mai simti junghiurile sa vezi daca trec> iar cand te ridici din pat incearca mai babeste asa mai pe o parte. Cred ca o sa te ajute.

Oana 11+

Bai nu stiu ce se intampla ...vreau sa scriu verbul "a ghemui" la prezent , pers I...si iese ceva cu "o pauzesc"...nu inteleg ce pana curcii se intampla...

Oana 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineata!!!!
Mai,eu nu mai reusesc sa recuperez,ma primiti asa nerecuperata?
Ca sa ma primiti dau o cafea :

Irinush bine ai venit ,te asteptam cat de des poti sa vii pe la noi , dam dimineata cafea dupa cum stii,daca spui ca ne-ai mai citit . Eu sper sa ne mai inchegam ca grup,si sa tot sporovaim ca zilele trecute in care s-au scris aproape doua capitole intr-o zi .

Pentru linistea ta ar fi bine sa suni la medicul tau,sa ii spui despre sangerare,vezi ce iti spune si el .

Nu mai stiu cine cauta camasi de noapte ,dar care sa nu fie "moartea pasiunii" ,dar eram curioasa daca a gasit .

Nu stiu cand revin azi,caa am iar de spalat si facut curat. Murdareste Paul cat 10 copii .

PS,Oana,forumul crede ca injuri si iti spune sa iei o pauza. Nici a "cremui" nu poti scrie in aceeasi forma ca si "a ghemui"... Si mai sunt ...

Pe mine nu ma lasa sa va dau o cafea . Cica tre sa "ma recuperez" ,inainte sa dau cafeaua ...

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 14+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinush4u spune:

pai...problema mea e ca nu am avut nimik pana azi dim ,iar la dr am fost ieri.firisoarele au aparut dupa echo...a durat ceva,..peste juma de ora....ecografia pentru bitest.
acum am luat o nospa si am stat vreo ora in pat.

prima sarcina am avut cam toata sangerari, contractii, colul scurt , doctora de atunci a refuzat sa imi faca cerclaj desi am insistat iar cand colul s-a deschis total deja era prea tarziu pentru cerclaj.am nascut(avortat)o fetita prematur de 650 de grame care a murit dupa 5 zile.

acum colul e lung si inchis...si oricum la 18 saptamani voi face cerclaj profilactic.

numai stiu ce sa mai zic.incerc sa gandesc pozitiv si sa plec catre munca.

Irinush

Mergi la inceput

...ma gandeam eu ca tre sa fie ceva din cauza teminatiei :D.

Oana 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinush4u spune:

aa...fac tratament cu utrogestan de 200 vaginal unu seara si pana acum am luat femibion.de aici in colo mi-a zis sa trec pe elevit?parca.sau materna

Irinush

Mergi la inceput

Irinush , stai acasa mai bine , intinsa in pat la caldurica! Lasa munca! Nu e mai importanta decat copilul tau! Ia-ti concediu de risc maternal si stai acasa indiferent daca acum nu ai probleme. Preventiv. Eu daca as fi in locul tau as lasa si munca si tot ! Nu mi-ar mai pasa de nimic decat de sanatatea lui bb!

Oana 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna dimineata fetelor gravidutelor si dragutelor

irinush4u Bine ai venit Felicitari si sarcina usoara sa ai
Eu nu am avut sangerari dar daca s-ar fi intamplat m-as fi dus ori in urgenta ori la medicul meu.

Oanaiasimananci lapte bu biscuiti dimineata...ce bine....eu mananc numai cartofi prajiti stai sa ma vezi

seidanasi eu mai am intepaturi in zona ovarelor mai ales cand ma dau repede jos din pat.Dar trec in cateva secunde.Eu cred ca nu-i nimic grav.

Lali te primim si asa.Cum sa nu?Multumim pentru cafea

Fetelor eu ieri am fost sa ma plimb pe jos bineinteles, si nu am rezistat decat 2,5 Km si acum am o febra musculara de nu mai pot sa ma misc.Va dati seama ce conditie fizica am?
Eu care anul trecut in vara alergam 2 Km pe fiecare zi si nu aveam nimic.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 14+
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput