Puiuti de Sept-Oct 2011 (19)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

merci Rachael.
eu am auzit ca faza cu parul si arsurile e chestie babeasca :)

eu deja am arsuri.
si am citit ca astea-s data de hormonii de sarcina care slabesc nu stiu ce pe la esofag.

sunt nashpa si astea, oricum...

arsurile din trimestrul 3 sunt date de marirea uterului.

Andreea, m-am lasat de 4 luni. deci nu asta-i problema :)

10+

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

poti sa fii sigura ca el pe langa voi. El a avut grija si de bb si are in continuare ...Mie imi place sa cred ca sufletele care se iubesc nu se despart niciodata ;corpurile fizice, da; de asta e bine ca in viata sa dezvoltam atasamente spirituale mai presus de cele lumesti , fizice. E frumos ca atunci cand ai un om pe care il iubesti departe sa realizezi ca de fapt nu conteaza unde e el fizic ci conteaza infinit mai mult legatura pe care o ai cu omul respectiv si care practic e indestructibila

Oana 11+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Oana m-ai impresionat, dupa accident am inceput mult sa citesc carti despre ezoteric, despre relatii cu cei de dincolo.. cred cu tarie ca exista si dincolo de moarte, daca v-as povesti ce vise am avut cu el... nu ar crede nimeni ca exista comunicarea asta... Oricum il iubesc atat de mult incat nu pot xplica in cuvinte, il simt langa asa poate cum de multe ori nu simt o persoana care ma tine in brate.. si sunt multe altele...

14+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zubi

SEIDANA m-ai facut sa plang

Zubi, mami14+

zubi... asta e viata .. ai si tu grija de tine, pt ca nimic n conteaza mai mult in viata asta decat sa traim linistiti , frumos si in armonie cu noi si cu ceilalti, daca te face un om sa suferi iesi in relatie, daca crezi ca il iubesti si te iubeste . lupti pt el si treci peste orice.. priviti lucrurile frumoase... numai cele frumoase

Mergi la inceput

Natalia.. si eu te-am studiat bine.. dar nu te stiu..
vezi ca la Cora e targ de lucrusoare pt bebe.. am vazut ca sunt si ceva blugi cu burta la vreo 60 lei, in poza mi-i se pareau ok.. si colanti cu 34 lei.. eu colanti vreau sa ii pot purta cu rochite...

Maine trec pe la cora si o sa fac un rezumat...

Eu la inceputul sarcinii mancam multa acreala.. castraveti si varza acra cat incap.. acu bag dulciuri.. cioco... uuuu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

seara buna! desi banuiesc ca pana dimineata nu mai citeste nimeni
de vreo 2 h ma chinui sa va ajung din urma
eu azi am stat acasa cu pitica care mi-a facut febra si ne-am doftoricit. doame e atat de mamoasa cand e bolnavioara. mi-a stat numai in brate (agatata, ca nu mai pot sa o ridic), m-a pupat si m-a mangaiat non-stop si mi-a tusit numai in gura
acum sper sa nu ma pricopses cu ceva, dar nici n-aveam ce sa-i zic gagutei. decat sa puna mana la guritza ... dar asta nu inseamna ca ma asculta
wow vad va voi va ganditi deja la nume. eu am zis ca abia dupa rezultatul de la dublu test. atunci vreau sa anunt si pitica.
felicitari pt mamicile de pasa jade, danagi, stefy sper ca n-am uitat pe nimeni

seidana sa stii ca si tu dar in mod special, as spune eu, bble din burtica are ingerasul/ingerasii lui.
si eu am avut un accident grav cu dauna totala pe autostrada. cu annelies in masina. avea 1 an. nu se stie cum am scapat. eu a doua zi nu ma puteam misca si eram neagra toata de vantai dar copilul n-a avut nimic, nimic. cei care au oprit si au sunat la 112 i-au spus dispecerei ca nu sunt victime ... dar nu-si explica cum.
au trecut ani pana am depasit momentul, ma uitam la ea si ma busea plansul, ii multumeam lui DD in fiecare secunda ca e ok, nu m-am mai urcat la volan (desi nu conduceam eu) ... a fost destul de greu.
nici in ziua de azi nu gasesc o explicatie... noroc? putin probabil... mai repede o armata de ingerasi!

mami de Annelies (30.06.2005) si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinush4u spune:

buna dimineata ,

sunt si eu o proaspata graviduta.va urmaresc de la inceput insa pana acum mi-a fost frica sa imi fac cunoscuta starea avand in vedere ca am pierdut acum 7 ani o sarcina la 6 luni.
ieri am fost la echo pentru bitest.sunt in 12 saptamani si 1 zi,data nasterii 21-27.09 si am 34 de ani pe care ii implinesc la vara.
ieri am venit super fericita de la echo.copilul are 55 de grame, se pare ca aduce mai mult a baietel dar nu suntem siguri 100%.a fost f incantantat dr de cat e de nebun.abia a reusit sa ii faca toate masuratorile , atat era de agitat si zgubilitic.am plecat pangand de fericire.toate sunt f bine, colul(care mi-a facut probleme la sarcina trecuta) e de 4.2 ,insa, azi dim am vazut pe hartia igenica niste firisoare roz de sange, apoi cand m=am sters mai sistematic, e culoare maronie interior.poate fi de la echo transvaginala?
deja sunt in panica...ce ma sfatuiti?

Irinush

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irinush4u

buna dimineata ,

sunt si eu o proaspata graviduta.va urmaresc de la inceput insa pana acum mi-a fost frica sa imi fac cunoscuta starea avand in vedere ca am pierdut acum 7 ani o sarcina la 6 luni.
ieri am fost la echo pentru bitest.sunt in 12 saptamani si 1 zi,data nasterii 21-27.09 si am 34 de ani pe care ii implinesc la vara.
ieri am venit super fericita de la echo.copilul are 55 de grame, se pare ca aduce mai mult a baietel dar nu suntem siguri 100%.a fost f incantantat dr de cat e de nebun.abia a reusit sa ii faca toate masuratorile , atat era de agitat si zgubilitic.am plecat pangand de fericire.toate sunt f bine, colul(care mi-a facut probleme la sarcina trecuta) e de 4.2 ,insa, azi dim am vazut pe hartia igenica niste firisoare roz de sange, apoi cand m=am sters mai sistematic, e culoare maronie interior.poate fi de la echo transvaginala?
deja sunt in panica...ce ma sfatuiti?

Irinush

Neatza fetelor ...

Irinush... mai sunt fete care au sangerat, unele nu au avut nimic altele (la o varsta gestationala mai mica) au pierdut sarcina, mie dr mi-a zis ca atata timp cat nu e rosu sa nu ma speriu pt ca sangerarile in primul trimestru sunt frecvente..
Insa cel mai bine e sa mergi la medic...suna-ti medicul vb cu el, fa o programre cat mai repede.. daca al tau nu e disponibil incearca sa merrgi la un alt medic, ca sa fiti siguri ca totul e bine...
Eu am facut vreo 4-5 ransvaginale insa nu am avut nici o problema..
In primul rand linisteste-te pt ca vei fi bine...

Din ce cauza ai piedrut sarcina la 6 luni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Neata fetelor.
Irinush sfatul meu este sa mergi la medic. Acum faci vreun tratament de sustinere? Eu am avut problema ta in sapt.10 si 11 si dr. mi-a prescris arefam. Acum sunt bine.

14+si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

poti sa fii sigura ca el pe langa voi. El a avut grija si de bb si are in continuare ...Mie imi place sa cred ca sufletele care se iubesc nu se despart niciodata ;corpurile fizice, da; de asta e bine ca in viata sa dezvoltam atasamente spirituale mai presus de cele lumesti , fizice. E frumos ca atunci cand ai un om pe care il iubesti departe sa realizezi ca de fapt nu conteaza unde e el fizic ci conteaza infinit mai mult legatura pe care o ai cu omul respectiv si care practic e indestructibila

Oana 11+

Oana m-ai impresionat, dupa accident am inceput mult sa citesc carti despre ezoteric, despre relatii cu cei de dincolo.. cred cu tarie ca exista si dincolo de moarte, daca v-as povesti ce vise am avut cu el... nu ar crede nimeni ca exista comunicarea asta... Oricum il iubesc atat de mult incat nu pot xplica in cuvinte, il simt langa asa poate cum de multe ori nu simt o persoana care ma tine in brate.. si sunt multe altele...

Poti fi sigura ca acum aveti o relatie profunda care va ramane asa mult timp de acum in colo; el te vegheaza tu il iubesti ...ce poate fi mai frumos decat asta?

Oana 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Am uitat sa va zic neata !

Azi e vineri si ma simt excelent! Am mancat dimineata biscuti cu lapte! A fost bun!

Azi sunt super fericita ca sapatamana viitoare am concediu. Ma rup de lume si de tot. Nu o sa am nici acces la internet asa ca vestile de la eco cred ca o sa vi le dau abia lunea urmatoare(daca rezist). daca nu caut eu o varianta si intru macar sa va zic daca totul e ok.

Saptamana viitoare il sarbatorim si pe sotz..inca nu stiu cum dar sper macar un tort sa fiu in stare sa ii fac.

Oana 11+

Mergi la inceput