Puiuti de Sept-Oct 2011 (19)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Racheel...si biscuitii sunt super calorici ca mi-am luat din aia cu crema . Nu am vrut simpli.

Oana 11+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Neata burtici

Irinush, bine ai venit, .
In legatura cu junghiurile, crampele si durerile, eu zic ca sunt de la miscarile intestinale. Am mai zis ieri asta, dar azi sunt convinsa.
Imi cer scuze pentru ce o sa va povestesc, dar ati zis voi ca o se ne stim si marimea la chiloti.
Azi noapte m-a ridicat sa ma duc la baie, ca in fiecare noapte, pentru pipi de ora 2-3. Si m-a luat asa o durere care parca se misca prin uter. Si era un aer subtirel, care incerca sa-si faca loc sa iasa de fapt.

Mai am si un fel de "dureri" ca la menstruatie, ca si cum s-ar intinde muschii. Alea sunt, cred, cand creste uterul.

9+
Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

faptul ca trebuie sa ma trezesc noaptea sa ma duc la baie ma omoara! as vrea sa dorum non sptop. Odata ce ma trezesc peste noapte, greu ma adorm...

It's true! 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Klau, mai incolo cand mai creste uterul si se mai ridica nu o sa mai ai problema asta. acum depinde si cate lichide bei seara.

Eu abia astept pepenii ...cred ca o sa mananc stand pe buda!

Oana 11+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Eu ma duc sa imi cumpar dovlecei , ca am o pofta de nu mai am rabdare sa manance PAul,sa mergem in piata. Sotul doarme,ca asa il trimiteam pe eeeel ,de nici nu avea timp sa ma refuze . Il las sa doarma ca a fost in tura de noapte,si in plus diseara ies cu o prietena in oras pentru doua-trei ore,si el o sa stea acasa cu baiatul,asa ca merita sa faca nani .

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 14+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

neatza, fetelor.

Irinush, bine ai venit!

eu azi dim vad ca scurgerea s-a facut maronie si mai putina. inainte o aveam galbuie si abundenta. sper ca e ok, nu?
ma scuzati de detalii

10+

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

pepeni, dovlecei...
eu am numai pofte nesanatoase: pizza si multe altele. Azi ma pregatesc sa fac sarmalute in foi de varza, cu muuulta smantana, in oala de lut, la cuptor.
Eu care nu mancam sarmalute decat in foi de vita de vie....

It's true! 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flopishtica spune:

Neatza tuturor.

Si la mine sunt niste intepaturi care in mod cert sunt de la problemele intestinale din aceasta perioada, insa in afara de ele eu mai am si niste senzatii ca si cum mi-ar bate cineva inauntru in burta cand maintorc noaptea de pe o parte pe cealalta.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Buna fetele

Irinush , bine ai venit ! .Neaparat mergi la dr tau sau macar suna l .Vad ca esti din Bucuresti , la ce dr mergi ? Unde ai facut eco si DT ? Eu tot ieri le am facut la CMU

seidana si eu am intepaturile alea , mai ales pe stg , chiar ieri va intrebam de ele .Nici eu nu stiu ce sunt , sper sa nu fie de rau

elly nu ne o arati si noua pe scumpa ta fetita ?

May3 chiar te compatimesc din cauza starilor tale de rau .Eu n am trecut prin asta , in schimb am avut parte de alte stresuri , sangerari , contractii , etc .Nu stiu ce sa ti zic ca sa te faca sa te simti mai bine , decat ca probabil mai ai putin si in curand te vei simti mai bine

Cu mancarea , eu numai nesanatos mananc .Azi mi am propus sa mananc pizza , de ex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Neata fetelor! am cam intarziat la cafea, dar...ma iertati voi!
Irinush bine ai venit printre noi, te rog mult ai grija cu sangerarile astea, eu nu vreau sa te sperii dar si eu am trecut prin asa ceva, trebuie sa ajungi la dr tau cat poti de repede, sau te poti duce la Elias, oriunde ca sa iti faca repede o eco, sa vezi daca e in regula. Ce dr iti urmareste sarcina?

Mergi la inceput