Puiuti de Sept-Oct 2011 (19)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancaroro

Neata burtici

Irinush, bine ai venit, .
In legatura cu junghiurile, crampele si durerile, eu zic ca sunt de la miscarile intestinale. Am mai zis ieri asta, dar azi sunt convinsa.
Imi cer scuze pentru ce o sa va povestesc, dar ati zis voi ca o se ne stim si marimea la chiloti.
Azi noapte m-a ridicat sa ma duc la baie, ca in fiecare noapte, pentru pipi de ora 2-3. Si m-a luat asa o durere care parca se misca prin uter. Si era un aer subtirel, care incerca sa-si faca loc sa iasa de fapt.

Mai am si un fel de "dureri" ca la menstruatie, ca si cum s-ar intinde muschii. Alea sunt, cred, cand creste uterul.

9+
Bijuteriile mele

La mine nu incerca nici un aer sa iasa.. sunt un fel mai acute durerile.. insa poate sunt nu aere ci tornade...
Durerile ca la menstruatie le resimt si eu,vreo 2 sapt am avut pauza acum au reinceput iar de ceva vreme..

14+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Klau, mai incolo cand mai creste uterul si se mai ridica nu o sa mai ai problema asta. acum depinde si cate lichide bei seara.

Eu abia astept pepenii ...cred ca o sa mananc stand pe buda!

Oana 11+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Eu pepeni si cirese......

Apropo de pofte .. caut de 1 luna niste drajeuri cum erau pe vremuri galbene si portocalii, cu gust de lamaie si portocale .. eu le zic bomboane de zahar.. si nu gasesc nici unde.. mor incet.. maine merg si la real sa vad ce si cum..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

Buna fetele

seidana si eu am intepaturile alea , mai ales pe stg , chiar ieri va intrebam de ele .Nici eu nu stiu ce sunt , sper sa nu fie de rau

Acuma nu cred ca e de rau, din moment ce toate avem asa ceva... acum nu om fi toate defecte nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

merci, Jade :)

imi zice si mie cineva daca e ok ca mi s-a transformat secretia din abundenta si galbuie in mai putina si maronie?

merci

10+

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

vreau sa mananc un castron plin cu pepene rosu, dar mai avem ceva timp...pana apar aceia care au gust de pepene.

Mergi la inceput

Deci ma declar vinovata..mi-am luat azi 4 bluze.. adica una de burtoasa 100 % de vara-neagra, un jerseu cu fodrisori gri, o bluzita trening cu maneci scurte.. numai ca e mai eleganta -alba, o bluza grii cu maneci bufante, loc de burta cu Tinkerbell..l

Mergi la inceput

May...nu vreau sa te sperii,eu am avut secretie maronie...dar la mine a inceput cu culoarea mai deschisa si din ce in ce apoi a devenit maronie...dar la mine asta nu a fost semn bun, cel mai bine este sa te duci la dr si sa-i explici exact cum este, daca are misros sau nu..etc stii tu.. Si la mine scurgerea avea legatura cu urinare, si asta e important, ca nu gaseam pe chilot sangele,decat atunci cand mergeam la toaleta vedeam ca-mi curge,asta la inceput si dupa la final am gasit si pe chilot, dar atunci deja nu mai aveam bebel. Ai grija de tine, si sa fi imbracata bine mereu, la mijloc,si nu mai face efort deloc,sau suparari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

merci gorgi

din pacate aici nu te vede medicul asa cand ai chef :)
din ce am citit pe net si in carti ar trebui sa fie ok.
de sangerat n-am sangerat deloc, nici macar o picatura si la cat mi-e de rau, cred ca bebe e pe acolo...

10+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui May3

merci gorgi

din pacate aici nu te vede medicul asa cand ai chef :)
din ce am citit pe net si in carti ar trebui sa fie ok.
de sangerat n-am sangerat deloc, nici macar o picatura si la cat mi-e de rau, cred ca bebe e pe acolo...

10+

e un lucru bun ca nu ai sangerat, eu acum numai cand aud de asa ceva am pielea de gaina, ca stiu ce inseamna,incearca sa te menajezi cat poti de mult, si sa iti notezi tot ce se intampla cu tine ca sa poti vorbi deschis cu dr cand te poti duce la el, ca sa-ti analizeze toate miscarile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Deci ma declar vinovata..mi-am luat azi 4 bluze.. adica una de burtoasa 100 % de vara-neagra, un jerseu cu fodrisori gri, o bluzita trening cu maneci scurte.. numai ca e mai eleganta -alba, o bluza grii cu maneci bufante, loc de burta cu Tinkerbell..l

Te-ai rasfatat nu gluma
ce-s aia fodrisori?

Oana 11+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput