Puiuti de Sept-Oct 2011 (19)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Citat:
citat din mesajul lui seidana

14+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Te-ai rasfatat nu gluma
ce-s aia fodrisori?

Oana 11+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

fodrisori.. in ardeal asa se zice la volanse... are jerseul niste volanase pe umar si verticali langa nsturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Bravo Seidana, macar haine sa ne luam. De fapt, macar noua, daca la bebe nu stim ce culori
Eu am de vara o gramada, bluzite, care pot fi purtate si cu burta mare. Desi trebuie sa fac inventarul sa vad daca nu am motiv de shopping
Cu pantalonii stau mai prost, dar daca or sa-mi mai fie buni pe picioare, la talie o sa-mi pun elastice si o sa-mi iau colanti netransparenti care merg cu bluzite

9+
Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Deci ma declar vinovata..mi-am luat azi 4 bluze.. adica una de burtoasa 100 % de vara-neagra, un jerseu cu fodrisori gri, o bluzita trening cu maneci scurte.. numai ca e mai eleganta -alba, o bluza grii cu maneci bufante, loc de burta cu Tinkerbell..l

Mie imi place Tweety , as vrea sa gasesc si eu o bluzita ceva..draguta cu Tweety, deocamdata nu am decat o pijama portocalie cu un Tweety mare si galben!

Mergi la inceput

La pantaloni e groaznic.. adica mie in prezent din vechea garderoba daca ma mai incap 3 perechi de blugi, iar orice panataloni incers ori imi sunt prea mari, ori prea mici, ori sunt stramti pe burta, ori fac cute intre picioare, ori pusca pe fund ori nu imi plac....
Si eu am bluze multe, insa toate colorate.. inca port doliu , iar bluzele negre de anul trecut sigggurr imi vor fi stramte...Incerc sa trec pe gri si alb, insa deocamdata fara succes prea mare

Mergi la inceput

Zubii, unde esti?
Ai sefi? Sau te mai tin in suspans pana luni.

Eu am fost de dimineata sa fac analizele. Am dat 4 eprubete de sange, si 400 de lei.
La un laborator TORCHul era 250, la altul 350 si la altul 400.
M-am dus la cel mai ieftin, ca era cam mare diferenta, si pana la urma e totuna in ce laborator te ciuruieste. Mi-au zis ca dureaza o saptamana, din cauza Torch. Acum ma gandesc, ca la cel mai scump oare erau mai repede rezultatele?

9+
Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Anca tot o saptamana dureaza.Asa adurat si la mine si am dat 300 lei.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 14+
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Si eu mai am de facut herpes simplex 1,2 din torch ...nici acuma nu le-am facut.

Chiar ...voua cum v-a iesit analiza la herpes?

Oana 11+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

la noi torchu ... dureaza o luna.. ma rog nu e chiar torch ca se face si Hivul, si nu se face herpesul

Mergi la inceput

Torchul contine si HIV
T- toxoplasmoza
O - others - Hepatita B, Coxsack virus, sifilis, varicela, HIV, pavovirus
R - rubella
C - citomegalovirus
H - herpes simplex

Sau asa ar trebui si asta platim. Acum depinde de laborator, ca in romania te poti astepta la orice

9+
Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancaroro

Torchul contine si HIV
T- toxoplasmoza
O - others - Hepatita B, Coxsack virus, sifilis, varicela, HIV, pavovirus
R - rubella
C - citomegalovirus
H - herpes simplex

9+
Bijuteriile mele

na nu am stiut: mie imi face toxoplasmoza, hepatita b si c, hiv, rubeolla, citomegalo, si inca ceva da nu mai stiu ce...
Bine la mine a fost gratis ca am facut la infectioase ...

Mergi la inceput