Puiuti de Sept-Oct 2011 (19)
Raspunsuri - Pagina 3
seidana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui GORGY
Georgi |
AMi eu nu stiu exact pt ca am inchis ochii si asteptam momentul negru...Insa sotul meu nu doarme noptile, e apatic, si conduce ca o pensionara.. e ingrozit de clipele accidentului... Imi dau seama si cat ma iubeste.. Orice sofer are tendinta sa traga de masina in asa fel incat sa se salveze pe sine.. el a tras brusc de masina sa ma fereasca pe mine, deci masina e praf pe partea lui, el e si putin lovit.. eu nici macar nu am simtit BUMM.. iar cand politistul zicea ca ii face dosar penal pt ca eu sunt vatamata ( m-a luat ambulanta), el imi zicea sa merg linistita la spital sa vad de e totul bine..
14+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !
seidana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui oanaiasi
Am sa raman la 52 , data viitoare cand ma cantaresc ma dezbrac in chiloti la doamna doctor in cabinet. Ca sa fiu sigura. Oana 11+ Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen! |
sa fie tanga ca aia sunt mai usorii
flopishtica spune:
Seidana, intr-adevar ati avut inger pazitor.
In ceea ce priveste kg, sa fie bebeii nostri sanatosi noi sa nu ne umflam ca pepenii, si toata lumea o sa fie fericita.
10+
oanaiasi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancaroro Acasa nu ai cantar? E mai simplu sa te sui dimineata pe el, seara tre sa te tarasti 9+ Bijuteriile mele |
Nu am inca dar m-am hotarat sa imi cumpar. Vreau unul electronic , sper sa mi-l iau repejor.
Eu am si niste probleme cu coloana ...trebuie sa imi supraveghez cresterea in greutate.
Oana 11+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!
ancaroro spune:
Tanga neaparat
Si sa lasi grijile acasa, si morcovii, si gandurile negre, ca si alea trag la cantar
9+
Bijuteriile mele
GORGY spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui seidana
AMi eu nu stiu exact pt ca am inchis ochii si asteptam momentul negru...Insa sotul meu nu doarme noptile, e apatic, si conduce ca o pensionara.. e ingrozit de clipele accidentului... Imi dau seama si cat ma iubeste.. Orice sofer are tendinta sa traga de masina in asa fel incat sa se salveze pe sine.. el a tras brusc de masina sa ma fereasca pe mine, deci masina e praf pe partea lui, el e si putin lovit.. eu nici macar nu am simtit BUMM.. iar cand politistul zicea ca ii face dosar penal pt ca eu sunt vatamata ( m-a luat ambulanta), el imi zicea sa merg linistita la spital sa vad de e totul bine.. 14+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos ! |
seidana spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui JadeJador
off , imi pare tare rau chiar ai un inger pazitor ... |
Jade si mie imi pare rau.. de fapt eu nu mai exist pe jumatate .. asa ma simt fara el.. era cea mai importanta pers pt mine in viata asta.. insa acu la aproape un an, ii simt prezenta atata de aproape, incat uneori am impresia ca e langa mine si daca ma chinui il pot lua in brate..
magddalena spune:
Buna seara fetelor sper ca va aduceti minte de mine chiar daca v-am lasat acum cateva saptamani va citesc cu placere si ma bucur cand aud vesti bune despre voi.Eu sunt bine cat de cat astept analizele la sange si TSH la sfarsitul lunii abia sunt gata.Imi pare rau pt giorgi ca a pierdut sarcina si am vazut ca si ea scrie in continuare si indraznesc si eu sa scriu.Ma bucur enorm pt voi si pt baieteii si fetitele care le veti avea va urez numai sanatate si fericire si sa va bucurati de copilasi.Va pup o sa mai scriu si eu din cand in cand.Si eu cred ca ALEXA ca daca cineva a pierdut o sarcina e mai bine sa faci mai multe investigatii sa fii sigura ca e totul bine.O seara buna
P.S. Mie nume de fetita mi-ar fi placut MAYA-ERIKA ca baiat JONATHAN sau MARIO multi
speram viitoare
JadeJador spune:
pe mine toata ziua m a intepat in partea dreapta , cam pe unde e ovarul
oare ce naiba o fi ?
seidana spune:
no gata ... ma adun sa merg acas.. ne vedem de acasa.. si daca nu , maine la cafea crescatoare de tensiune pt mine...
Va pup..
Pofta mare