Puiuti de Sept-Oct 2011 (19)
Raspunsuri - Pagina 2
JadeJador spune:
Citat: |
citat din mesajul lui seidana Hjai sa va zic ceva socant... accidentul meu de sapt trecuta... masina e dauna Totala.. si noi nu avem nici o zgarietura... si sa nu credem in Doamne Doamne? eu stiu cine imi e INGER pazitor... 14+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos ! |
sper sa nu zic o MARE prostie....dar din mesajele tale am inteles ca ai avut un fratior ?...
daca ma insel , te rog sa ma ierti
ancaroro spune:
oana, poti sa estimezi 51-52 de kg. Bluzele groase sunt peste jumatate de kg - fiecare, blugii iar, iar bocancii trec de kg. Plus ca era seara, dupa mancat si tot
Seidana, aseara mi-am amintit de tine am vrut sa te intreb ce a mai fost cu accidentul, daca sunteti bine.
9+
Bijuteriile mele
oanaiasi spune:
citat din mesajul lui seidana Hjai sa va zic ceva socant... accidentul meu de sapt trecuta... masina e dauna Totala.. si noi nu avem nici o zgarietura... si sa nu credem in Doamne Doamne? eu stiu cine imi e INGER pazitor... 14+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos ! |
Hai lasa-ma ...
Doamne , cat de norocosi sunteti !
Oana 11+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!
GORGY spune:
seidana spune:
citat din mesajul lui flopishtica Cand va aud cu 50 si ceva de kg si spuneti ca sunteti suncoase. Pai eu la 68 ce sa mai zic? 10+ |
tu ai tendinta de a pune mai putin in sarcina( 10-13 KG) ... noi slabanoageje pune intre 13 -18 kg
SI nu se vad cele 68 de care pomenesti..
14+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !
GORGY spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui seidana
am avut mai 95 in urma cu 3 ani .. acum ( adik inainte de burticanie) aveam 56 ... Am 170 cm... cele mai putine kg au fost 53.5 .. dar eram un sac de oase.. 14+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos ! |
seidana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui JadeJador
sper sa nu zic o MARE prostie....dar din mesajele tale am inteles ca ai avut un fratior ?... daca ma insel , te rog sa ma ierti |
Da un frate de 33 ani... nu te inseli...
14+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !
oanaiasi spune:
citat din mesajul lui ancaroro oana, poti sa estimezi 51-52 de kg. Bluzele groase sunt peste jumatate de kg - fiecare, blugii iar, iar bocancii trec de kg. Plus ca era seara, dupa mancat si tot Seidana, aseara mi-am amintit de tine am vrut sa te intreb ce a mai fost cu accidentul, daca sunteti bine. 9+ Bijuteriile mele |
Am sa raman la 52 , data viitoare cand ma cantaresc ma dezbrac in chiloti la doamna doctor in cabinet. Ca sa fiu sigura.
Oana 11+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!
JadeJador spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui seidana
Da un frate de 33 ani... nu te inseli... 14+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos ! |
off , imi pare tare rau
chiar ai un inger pazitor ...
ancaroro spune:
Acasa nu ai cantar? E mai simplu sa te sui dimineata pe el, seara tre sa te tarasti
9+
Bijuteriile mele