Puiuti de Sept-Oct 2011 (19)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Si eu sunt gata pe ziua de azi.
Ma duc sa ma intind in pat
Si sa mananc.
Dupamasa placuta.

Jade, poate fi de la colon, poate fi de la uter - placenta. Daca durerea e suportabila si nu continua, nu e bai. Pot fi zi gaze, miscari intestinale

9+
Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

seidana ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flopishtica spune:

Oana, ce probleme ai la spate?

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

Citat:

Hjai sa va zic ceva socant... accidentul meu de sapt trecuta... masina e dauna Totala.. si noi nu avem nici o zgarietura... si sa nu credem in Doamne Doamne? eu stiu cine imi e INGER pazitor...

14+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

sper sa nu zic o MARE prostie....dar din mesajele tale am inteles ca ai avut un fratior ?...
daca ma insel , te rog sa ma ierti

Da un frate de 33 ani... nu te inseli...

off , imi pare tare rau
chiar ai un inger pazitor ...

Jade si mie imi pare rau.. de fapt eu nu mai exist pe jumatate .. asa ma simt fara el.. era cea mai importanta pers pt mine in viata asta.. insa acu la aproape un an, ii simt prezenta atata de aproape, incat uneori am impresia ca e langa mine si daca ma chinui il pot lua in brate..

poti sa fii sigura ca el pe langa voi. El a avut grija si de bb si are in continuare ...Mie imi place sa cred ca sufletele care se iubesc nu se despart niciodata ;corpurile fizice, da; de asta e bine ca in viata sa dezvoltam atasamente spirituale mai presus de cele lumesti , fizice. E frumos ca atunci cand ai un om pe care il iubesti departe sa realizezi ca de fapt nu conteaza unde e el fizic ci conteaza infinit mai mult legatura pe care o ai cu omul respectiv si care practic e indestructibila

Oana 11+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui flopishtica

Oana, ce probleme ai la spate?

10+

Un inceput de discopatie lombara.

Oana 11+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Citat:
citat din mesajul lui magddalena

Buna seara fetelor sper ca va aduceti minte de mine chiar daca v-am lasat acum cateva saptamani va citesc cu placere si ma bucur cand aud vesti bune despre voi.Eu sunt bine cat de cat astept analizele la sange si TSH la sfarsitul lunii abia sunt gata.Imi pare rau pt giorgi ca a pierdut sarcina si am vazut ca si ea scrie in continuare si indraznesc si eu sa scriu.Ma bucur enorm pt voi si pt baieteii si fetitele care le veti avea va urez numai sanatate si fericire si sa va bucurati de copilasi.Va pup o sa mai scriu si eu din cand in cand.Si eu cred ca ALEXA ca daca cineva a pierdut o sarcina e mai bine sa faci mai multe investigatii sa fii sigura ca e totul bine.O seara buna
P.S. Mie nume de fetita mi-ar fi placut MAYA-ERIKA ca baiat JONATHAN sau MARIO multi

speram viitoare
Magdalena bine ai revenit! Suntem bucuroase sa te avem inca in , si chiar daca nu a fost sa fie...mergem inainte ca Doamne Doamne are grija de toata lumea. Da o sa merg sa fac niste analize mai amanuntite, trebuie sa iau trimitere de la dr si ma duc sa le fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Va fetelor care plecati spre casa, ne vorbim maine dimineata! Pana atunci sa vad cine mai ramane la o barfa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Fetelor, va rog nu dati cu rosii in mine, stiu ca nu eu moderez aces subiect ....dar am o propunere .... haideti sa nu mai dam reply la mesajele lungi ...cu un mesaj incarcam o pagina .
Selectam doar mesajul la care vrem sa raspundem.
E doar o propunere .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

SEIDANA m-ai facut sa plang

Zubi, mami14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Mai fetelor,dar ce devreme plecati acasica...of si eu stau pana pe la 7 mai mereu si cand ajung acasa,sarmanu sot, nici nu situ ce am de papa pt el, pur si simplu daca apuc sa fac un dus si ma intidn pe canapea,acolo raman,in secunda doi dorm dusa

Zubi, mami14+

Mergi la inceput