Aspirante optimiste >20 ani (650)
Raspunsuri - Pagina 8
sophia_m spune:
plec la taiere:-)))
sa-mi tineti pumnii, dar nu prea tare ca ma incordez :-))
in curand,voi fi din nou
First and foremost believe in yourself. The love and support you get from everyone else is just gravy.
http://www.youtube.com/watch?v=RU7w0Z35XEE&feature=related
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camcris Monique77 doamna nu-i o femeie rea dar o ia gura pe dinainte si eu pana acum nu m-am luat cu ea la contrazis, plus ca mi-a ramas o replica nezisa, o data discutam despre pepe si oana de copii ca nu a vrut sa faca oana si deaia o lasa pepe, la care replica ei: "pai si pe voi va lasa barbatii daca nu faceti copii" se referea la mine si cealata colega care nici ea nu a ramas, i-ti dai seama cum m-am simtit nu vreau sa-mi mai aduc aminte si altele www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu |
eeeee
inseamna ca e ma tzatza...
n-ai ce-i face...
sophia_m spune:
gataaaaaaaaa, am revenit
se vede ca-s happy??
deci, totul e mai mult decat perfect, mi-a zis ca am ovulat exact pe partea care am zis eu, adica stanga si ca imi cunosc f bine corpul ..numai in complimente m-a tinut, ca am slabit super, ca am un organism beton si tot asa:-)))
anyway,mi-a zis ca de luna viitoare am liber la bebe
dar voi astepta pana in luna mai, ca atunci ovulez pe dreapta
cum am si zis, de ziua mea voi fi insarcinata, yupiiiiiiiii
ma apuc de sport, fireste:-))
am liber si la tras de fiare, bucuria mea
va pup
in curand,voi fi din nou
First and foremost believe in yourself. The love and support you get from everyone else is just gravy.
lorena_86 spune:
fetelor eu sunt suparata rau....ma ustura in gat si pe nas.....ma simt racita
daca iau strepsils nu cred ca are nimic, nu?
imi e frica sa nu ma ia rau raceala
offf si paracetamol nu am deloc prin casa....o sa-i zic sotului sa ia
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
lorena_86 spune:
sophi....iarta-ma, dar de ce crezi tu ca in mai o sa ovulezi pe dreapta?????
de unde stii?
ma bucur ca e totul ok.....te asteptam cu liniutele....cand te simti tu pregatita
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui lorena_86 fetelor eu sunt suparata rau....ma ustura in gat si pe nas.....ma simt racita daca iau strepsils nu cred ca are nimic, nu? imi e frica sa nu ma ia rau raceala offf si paracetamol nu am deloc prin casa....o sa-i zic sotului sa ia ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
pai de ce sa nu poti sa iei?
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
lorena_86 spune:
anca
nu stie exact cand am ovulat.....
dar ceva trebuie sa fac ca altfel o sa ma ia rau de tot....
tu ce zici? sa iau paracetamol si strepsils....sau altceva, oricum nu a trecut mult timp de la ovulatie....din punctul meu de vedere cam 2-3 zile.....maxim
tu cum mai esti.....cand te apuci iar de bebe, sau te-ai apucat?
te asteptam cu vesti bune.....
cam rarut pe la noi
sophia_m spune:
pai,pentru ca, pana acum(din luna octombrie cand am renuntat la anticonceptionale)am ovulat o luna pe stanga si una pe dreapta si simt dureri pe partile cu pricina cand ovulez
si pe stanga simt mult mai puternic ovulatia acum si din cauza operatiei:-)
6 luni mi-a zis ca dureaza pana se vindeca trompa stanga si o sa simt ovulatiile pe trompa aia destul de intens
si am intrebat-o, in caz ca ma inseala simturile si nu-mi dau seama pe care parte ovulez si fac sarcina extrauterina pe stanga iar ce se intampla?
mi-a zis ca ma taie pe langa aceleasi gaurele si imi blocheaza trompa stanga definitiv, ca e clar compromisa pe viata
sper sa nu fie cazul, dar imi place sa stiu de la inceput la ce sa ma astept
in curand,voi fi din nou
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui lorena_86 anca nu stie exact cand am ovulat..... dar ceva trebuie sa fac ca altfel o sa ma ia rau de tot.... tu ce zici? sa iau paracetamol si strepsils....sau altceva, oricum nu a trecut mult timp de la ovulatie....din punctul meu de vedere cam 2-3 zile.....maxim tu cum mai esti.....cand te apuci iar de bebe, sau te-ai apucat? te asteptam cu vesti bune..... cam rarut pe la noi ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
ia ori paracetamol ,ori oscilo ca merg si in sarcina,paracetamolul sa fie simplu.
Eu sunt bine,munca si iar munca ca nu am timp de altceva.Cu bb mai stau ca ...asta este.
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!