Aspirante optimiste >20 ani (650)
Raspunsuri - Pagina 9
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sophia_m pai,pentru ca, pana acum(din luna octombrie cand am renuntat la anticonceptionale)am ovulat o luna pe stanga si una pe dreapta si simt dureri pe partile cu pricina cand ovulez si pe stanga simt mult mai puternic ovulatia acum si din cauza operatiei:-) 6 luni mi-a zis ca dureaza pana se vindeca trompa stanga si o sa simt ovulatiile pe trompa aia destul de intens si am intrebat-o, in caz ca ma inseala simturile si nu-mi dau seama pe care parte ovulez si fac sarcina extrauterina pe stanga iar ce se intampla? mi-a zis ca ma taie pe langa aceleasi gaurele si imi blocheaza trompa stanga definitiv, ca e clar compromisa pe viata sper sa nu fie cazul, dar imi place sa stiu de la inceput la ce sa ma astept ******************************************** in curand,voi fi din nou First and foremost believe in yourself. The love and support you get from everyone else is just gravy. http://www.youtube.com/watch?v=RU7w0Z35XEE&feature=related |
offffff
lorena_86 spune:
sophia....stii ca orice se poate intampla, ma refer la ovulatie, daca asa ai ovulat pana cum dar nu iti garanteaza ca asa vei ovula si de acum incolo....nu te supii pe mine
nu e o regula sa ovulezi intr-o luna cu un ovar si in alta cu celalalt....eu ambele sarcini le-am avut de la ovarul pe dreapta.....de cate ori am mers la eco mi-a zis ca pe dreapta ovulez....sper sa nu am ceva la stanga dar ei niciodata nu mi-au vazut ca as ovula si pe stanga
luna asta intepaturile specifice ovulatiei le-am avut pe stanga
de asta ti-am zis sa nu te astepti ca obligatoriu peste 2-3 luni cand ai calculat tu sa ovulezi exact pe trompa aia....nu zic ca nu e posibil, doar sa stii la ce sa te astepti....mai ales ca iti place sa stii ce te asteapta
te pupic
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
lorena_86 spune:
aaaa. sophi, dar mai bine in luna cu pricina, mai bine mergi la o monitorizare a ovulatiei ca sa stii sigur.....si sa stii ca e o idee foarte buna sa ramai in luna cu ovulatie pe trompa buna....
asa macar stai linistita
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 sophia....stii ca orice se poate intampla, ma refer la ovulatie, daca asa ai ovulat pana cum dar nu iti garanteaza ca asa vei ovula si de acum incolo....nu te supii pe mine nu e o regula sa ovulezi intr-o luna cu un ovar si in alta cu celalalt....eu ambele sarcini le-am avut de la ovarul pe dreapta.....de cate ori am mers la eco mi-a zis ca pe dreapta ovulez....sper sa nu am ceva la stanga dar ei niciodata nu mi-au vazut ca as ovula si pe stanga luna asta intepaturile specifice ovulatiei le-am avut pe stanga de asta ti-am zis sa nu te astepti ca obligatoriu peste 2-3 luni cand ai calculat tu sa ovulezi exact pe trompa aia....nu zic ca nu e posibil, doar sa stii la ce sa te astepti....mai ales ca iti place sa stii ce te asteapta te pupic ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
eu spre exemplu ovulez mai des pe dreapta.
si am observat ca frecventa e cam: 1 luna pe standa, doua luni pe dreapta... cam asa
am ecografii pe ambele parti. deci cu ambele ovare am ovulat la momentele respective deci stiu ca se poate ovula cu ambele la mine...
sophia_m spune:
stiu Lorena, nu ma supar
eu acum ma bazez pe faptul ca o perioada stanga va ovula urat si cu dureri mari, ca dupa refacere nu se mai stie ce va fi
faza e, ca in luna noiembrie cand zic eu ca am ovulat pe dreapta nu am ramas insarcinata, poate pentru ca pierdut ziua norocoasa sau poate ca nu pot sa raman pe dreapta
vom vedea, oricum nu ma sperie nimic, fie ce-o fi
in curand,voi fi din nou
First and foremost believe in yourself. The love and support you get from everyone else is just gravy.
http://www.youtube.com/watch?v=RU7w0Z35XEE&feature=related
ancadragoman spune:
si eu ovulez odata la 2 luni pe stanga asa ca se poate orice....
Trompele le-ai controlat?
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
lorena_86 spune:
anca, la mine nu a fost nevoie ca eu am ramas de doua ori insarcinata chiar din prima luna de incercari....la mine problema e hematologica....doar ca pe atunci nu stiam si asa le-am pierdut pe amandoua....dar acum stiu ce sa fac
sophia_m spune:
anca, trompele si ovarele mi le-a verificat doctoresa cand mi-a facut laparoscopica si mi-a zis ca toate aveau aspect normal(bine, mai putin trompa stanga cu ectopica care era inflamata)
mi-a facut si o caruta de analize atunci si totul a iesit f bine
inainte de sarcina la fel, mi-a facut PAP, ecografii, analize de sange..totul in regula
nu am nici cea mai mica problema de sanatate si pentru asta ii multumesc lui dumnezeu, restul vin ele cu rabdare si pozitivitate
sa zicem ca asa a fost sa fie,probabil nu era momentul potrivit
azi, nu mi-a facut decat eco vaginala, nu stiu exact ce se vede acolo, dar ea a zis ca totul este perfect
in curand,voi fi din nou
First and foremost believe in yourself. The love and support you get from everyone else is just gravy.
http://www.youtube.com/watch?v=RU7w0Z35XEE&feature=related
ancadragoman spune:
lorena stiam de tine
Sophia at este doar vb de timp
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
lorena_86 spune:
sophi, exact asta e si ideea....sa nu se vada trompele la eco
ele sunt foarte subtirele
ba din contra, daca se vad la eco e un semn nasol.....de inflamatie
asa ca stai linistita, daca dr ta a zis ca e ok sigur nu s-a mai vazut nici urma de inflamatie, probabil asta si voia sa vada....daca mai e inflamata