Aspirante optimiste >20 ani (650)
Raspunsuri - Pagina 7
draguta spune:
neata fetele
Lia multumim de cafeluta
gaby sa stapanesti sanatoasa masina, sa te bucuri de ea si sa-ti poarte noroc
camcris eu in locul tau m-as mai duce cu acea geanta si chiar as admira-o in prezenta colegei spunand ca a inceput sa-ti placa si mai tare, sa se enerveze, merita la ce caracter are
camcris spune:
Monique77 doamna nu-i o femeie rea dar o ia gura pe dinainte si eu pana acum nu m-am luat cu ea la contrazis, plus ca mi-a ramas o replica nezisa, o data discutam despre pepe si oana de copii ca nu a vrut sa faca oana si deaia o lasa pepe, la care replica ei: "pai si pe voi va lasa barbatii daca nu faceti copii" se referea la mine si cealata colega care nici ea nu a ramas, i-ti dai seama cum m-am simtit
nu vreau sa-mi mai aduc aminte si altele
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
lucianamoga spune:
Of Cami dar ce colega draguta ai
Sunt de acord cu Draguta , tot cu aceeasi geanta m-as duce .Daca iti iei alta va zice ca te-a afectat ce a zis ea.
Ce ma dispera genul ala de oameni, ce griji au ei
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
camcris spune:
madabout2003 draguta
foarte tari a-ti fost fetele
singura chestie de nu m-am luat de ea este ca are varsta mamei mele si din respect, am zis sa-mi tin gura
dar cat sa pot indura si eu ca doar si eu is om si toate au o limita
sarah199065 spune:
buna dimi,fetele!
cafeluta,ceva?mai este?
ioana,hai...asteptam vesti!dar asa de incurajare,
hai ioana,hai ioana!!!!!
2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !
http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png
camcris spune:
sarah199065
comanda de cafeluta acum vine, fierbine si cu dedicatie
sophia_m spune:
fetelor sunteti tari rau cu colegele:-)))
tre' sa recunosc ca la mine inca nu s-a gasit nimeni sa faca vreun comentariu in fata, ca am un caracter mai...diferit:-)) si nu cred ca au curaj
pe la spate cred ca multi au discutii, dar mi se indoaie un fir de par si nici ala
pe mine ma impresioneaza ce se intampla in Japonia in momentele astea..groaznic
in curand,voi fi din nou
First and foremost believe in yourself. The love and support you get from everyone else is just gravy.
http://www.youtube.com/watch?v=RU7w0Z35XEE&feature=related
elenusht spune:
Salutare fetelor! Iaca si eu cu ceaiul de branca ursului in nas de dimineata! Azi am o stare buna! Ma pregatesc psihic pt ziua sotului care e in week-end. Am luat 30 de lumanari, ca a zis omu' sa sufle acolo sa-si puna dorinta! Va pup si sa auzim de bine!
Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
vreau sa fiu !!!
gabyv spune:
Da, saracii... Si cutremur si tzunami si foc.
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
sarah199065 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camcris sarah199065 comanda de cafeluta acum vine, fierbine si cu dedicatie www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu |
2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !
http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png