Aspirante optimiste >20 ani (650)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Fetele eu ma duc sa pap ceva si dupa prin oras cu treaba, ne citim mai tarziu.
Ioana astept vesti bune de la tine.
Va acesc pe toate si va doresc o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

neata fetele
ma apuc si eu de citit din urma
eu am o stare tare naspa, cum am ajuns la birou o colega foarte draguta mi-a reamintit de geanta mea " ca trebuie schimbata, ca eu nu vad cat este de urata? ce faci cu musamaua aia dupa tine? daca nu ai alta geanta lasa ca-ti aduc eu una de la mine"
replica mea dupa ce m-a scos din sarite: " asa sunt eu mai de la tara, si mai batuta in cap, am alta geanta dar nu vreau sa o schimb care-i problema ta?
si bineanteles tot ea sa suparat pe mine
oamenii astia, de asta nu pot sta ei linistiti de grija altora

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

camcris

am vb cu doctorita si pe la 11 jum ma asteapta..deja incepe sa ma doara operatia de la buric

in curand,voi fi din nou

First and foremost believe in yourself. The love and support you get from everyone else is just gravy.
http://www.youtube.com/watch?v=RU7w0Z35XEE&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Neata fetele
Am luat si eu cafelutza
La mine s-au dus rushii,dar cam repede
A inceput cu f.putin spotting,nu 1-2 zile ca de alta data,prima zii a fost mediu,a doua zii mai putin,a treia zii numai spotting si azi deloc
mi-i s-a parut un pic ciudat,asa ca am facut un test(a iesit neg)
yo nici inainte nu eram prea mult,3 zile de flux normal,dar acum tare putin a fost
mno,probabil de naturiste,pana se regleaza activitatea ovarelor

pe toate si va doresc o zii faina

_

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Camcris, da-o in pisici de prostanaca. Ce mancati din aceasi strachina? Ce ma enerveaza pe mine oamenii prost crescuti.
Asa specime nici nu ar trebui bagate in seama. Am avut si eu o prietena care a venit la mine cica in vacanta si imi zicea ca daca ar sta ea aici numai cu chanel s-ar da. Si cum eram cu contract de jum de norma si luam 600 eur, a ras de mine ca ea castiga mai bine in Ro.

ca sa treaca supararea

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

gabyv stiu ca ai dreptate dar azi sunt hotarata sa ma duc la mag. unirii sa-mi cumpar o geanta, chiar daca dau multi bani pe ea dar tot nu este din europa cum are ea, numai sa-i fac in cida, baba n....
super cadoul, sa-l stapanesti sanatoasa fara incidente buna bautura, buna

lorena dar ce ai mai facut de ti-au reaparut alergiile sau raceala?

Monique77 hai ca dau eu o www.culinar.ro/images/articles/french_breacfast.jpg" target="_blank">cafea ca nici io n-am baut acasa, bineanteles ca am uitat sa-mi cumpar lapte, asa ca beau acum cu voi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Mi-e o ciuda ca sunt la ovulatie si nu prestez. Pe langa raceala sotului mai e si prima sapt din post si am zis si noi sa o tinem. Desi eu recunosc ca numai cu bucurie nu o tin ca ma gandesc ca trece alta luna fara bebe. Offf... Mai ales pe 8 am fost asa de trista ca stiam ca este ziua mamelor in special si ma gandeam ca poate mie nu o sa-mi spuna nimeni mama. E groaznic. Nu se poate oare ca Doamne-Doamne sa nu mai trimita copii celor care ii avorteaza si sa ne dea noua celor care ii dorim... Sunt melancolica, scuze fetele!

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

si mie i-mi este la fel de greu ,cand vorbesc cu mama si sora care are deja un bb de 1 an si ceva , de copii ma apuca plansu, este tare greu fara bb dar trebuie sa avem si noi un copil candva

Mergi la inceput

ioana_iasi eu zic ca la tine sigur ii bebe, hai linistestete si sa nu uiti de noi azi, ca ai zis ca mergi la eco, asteptam vesti bune sa stii

elena.togan dr. albu este foarte bun, eu merg la el, nu trage de timp, din prima zi de consultatie deja i-ti da o foaie cu tot ce ai de facut, analize, monitorizare, depinde de la caz la caz, eu una sunt foarte multumita de el, fata de alti dr. chiar sta de vorba cu tine si te asculta ce ai zis,nu simti ca trebuie sa pleci ca mai are si alte paciente, nota mea pentru el 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camcris

gabyv stiu ca ai dreptate dar azi sunt hotarata sa ma duc la mag. unirii sa-mi cumpar o geanta, chiar daca dau multi bani pe ea dar tot nu este din europa cum are ea, numai sa-i fac in cida, baba n....
super cadoul, sa-l stapanesti sanatoasa fara incidente buna bautura, buna

lorena dar ce ai mai facut de ti-au reaparut alergiile sau raceala?

Monique77 hai ca dau eu o www.culinar.ro/images/articles/french_breacfast.jpg" target="_blank">cafea ca nici io n-am baut acasa, bineanteles ca am uitat sa-mi cumpar lapte, asa ca beau acum cu voi

Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu

hai camcris, fi atenta: bem cafea impreuna si o barfim pe aia...si ne uitam la ea insinuant
sa se-ncinga taratza-n ea

sau mai bine..stii ce zic....n-o lua in seama ca e din categoria 'Pitzi wanna be'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna dimineata!

Gaby f frumoasa masinuta, sa o stapanesti sanatoasa!
Cami..ce colega "simtita" ai! F bine faci ca te duci sa iti iei geanta sa ii faci in ciuda...Frate dar de ce nu pot unii sa doarma ...ce o ...pe ea geanta ta??

..Eu n'am vesti, Z8 si abia am scapat de rusi...

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput