Aspirante optimiste >20 ani (650)
Raspunsuri - Pagina 5
Mihaelafalt spune:
Buna fetele.Iertati-ma ca nu am avut timp sa intru ieri, Va si ma duc sa citesc din urma.
Mihaelafalt spune:
Ioana ai fost la doctor ca parca ziceai ca ai programare la 7.30?
Eu sunt sigura ca e la tine dar ai mare grija si nu lasa de azi pe maine daca ai avut probleme inainte.
Mihaelafalt spune:
Gaby felicitari pentru cadou, e foarte frumos sa ai grija de ea si sa nu ai nici un incident nefericit.Stiu cum te simti ca acu 3 ani de 8 martie si mie mi-a venit cadou o masina. Bine ca e masina noastra dar mai mult eu conduc.
lucianamoga spune:
Neata fetele!
Lia mersi de cafea!
Gaby sa stapanesti sanatoasa cadoul!
Ioana te asteptam cu vesti !
O zi minunata tuturor
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
Monique77 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui kitty-27
ce fata ascultatoare..!!!! bravo...la sfarsitul lunii vei fii premiata cu 2 liniute... ASPIRANTA LA BEBE |
yupyyyyyyyyyyyyyyyy
asa sa fie!!!!!!!!
gabyv spune:
Neata,
Dau de baut ca sa ud masina. Kitty are dreptate, trebuie udata ca sa mearga bine.
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Monique77 spune:
Buna dimineata Gagici!!!
care-i treaba?
eu mi-am facut o cafea care nu-mi place,
cine are o cana in plus?
Lore baga vitamine sa nu te ia racelile tocmai acum cand asteptam raspunsuri pozitive
Mihaelafalt spune:
Moni iti prepar eu o cafea daca nu iti place a ta, dar o bei singura ca eu nu servesc cafea.
Mihaelafalt spune:
Fetelor eu sunt in ziua 25 dar parca nu am nici o tragere de inima sa ma testez luna aceasta cu toate ca am fost la Sovata in februarie, iau naturiste, am prestat cu mult drag dar totusi nu am avut mucus la ovulatie, numai secretie albicioasa dupa cred.Acum asteptam sa vedem ce o fi, dar nu cu aceeasi emotie din lunile trecute.
sophia_m spune:
neata gagici
dau si eu o cafea cu miere naturala si-un pic de laptic asa de control
kefir de casa fac cu ciupercuta de kefir
lorena, daaa de la ectopica durea asa tare, ultima oara si din cauza ca aveam si hemoragie interna, ca inainte de sarcina nu m-au durut ecografiile astea, dar si asa eu am ramas cu sechele
operatia si tot ce a urmat dupa aia pot sa zic ca le-am uitat, dar ultima ecografie nu o uit curand
dupa ce beau cafeaua o sun, sa vad la ce ora ma duc la control
nu prea cred ca imi da liber de luna viitoare..
in curand,voi fi din nou
First and foremost believe in yourself. The love and support you get from everyone else is just gravy.
http://www.youtube.com/watch?v=RU7w0Z35XEE&feature=related