Mar-Apr(178) Bravo Monas, Stefy, Viss, Spiridusha!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

millie eu am avut vreo 30 de tampoane. le-am folosit pe toate, pe toate. mai ales primele zile schimbam de fiecare data cand mergeam la toaleta. mie mi-au placut tare mult, am mai zis. o idee tare buna asta cu tampoanele. nu se compara cu cele cumparate ca textura, finete.... bine, asta este parerea mea.
marimea este una normala, adica sa fie cat un tampon normal ca lungime si latime. bine, acum fiecare le face dupa cum crede, mai late , mai lungi... eu am facut vreo 4-5 mai mari pentru primele zile, desi n-a fost nevoie ca n-am avut scurgeri mari.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Fetelor vreau sa va zic ca dupa ce i-am dat Colief s-a linistit si a dormit aproape 5 ore. S-a trezit la 4 si a adormit .de la 5.30 la 8.30.
Desi se zice ca durerile ii iau noaptea la noi e invers, z mai liiua se chirceste mai mult.

Roxy al meu asa face scaunul mai lichid. Azi incep si eu sa-i dau Vigantol. Cat sa-i dau 2 pic la fel cum tb sa-i dau D3-ul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Ally eu ma lupt cu tratarea gatului o dau inainte cu ceiul din ceapa care are un gust foarte placut.

in rest sint bine dar ma cam supara lenasa mea asta mica din burtica care toata ziua doarme ,mai devreme am reusit sa o trezesc pt.jumatate de ora sa mai topaia si ea ca altfel ma panichez.

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 33+ s
Amr 6 s

Mergi la inceput

dorinut da , cate 2 picaturi pe zi.
deci si bebe tau face mai moale asa, cred ca este normal. uite ca n-am urmarit eu din prima saptamana consistenta la caca si acum nu-mi pot da seama daca de la inceput a fost asa.

lalely ce harnicuta. dar cu pauza, da? sa nu te obosesti prea tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Roxy

Doriutza se da la fel 2 picaturi
Lalely eu inca nu am idee in ce hinute o sa o scot din spital pe beblina,depinde cum va fi vremea in aprilie daca va fi cald nu va trebui sa le dam multe hainute

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 33+ s
Amr 6 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

neata fetele!

am intrat s ava pupacim, iesim afara ca e cald si frumos

yasmi

lauriciu, cred ca ce ai facut tu se numeste testul non-stes. Se urmaresc bataile inimioarei bebelului in timpul contractiilor. Noi suntem bine, am mai facut ieri cateva poze copiilor.

anaxena

roxy, caca poate fi oricum atata timp cat ii dai san, totul e normal. Daca ti se pare ca suge putin incearca sa o trezesti. Daca totusi doarme adanc inseamna ca e multumita cu cant de laptic pe care a luat-o. Totusi daca se trezeste repede inseamna ca nu a mancat destul. in timp o sa-ti dai seama imediat daca mananca destul

ally, incearca sa dormi mai mult, sau macar odihneste-te si la pranz

irinuca, millie, la mine tampoanele de vata in primele 2 zile au tb sa fie din 4 buc de vata (din aia portionata)si apoi din 2 buc.

lalely, nu stiu cat de cald va fi in aprilie, dar cred ca nu-ti va mai trebui fas gros..depinde.. totusi cred ca body, pantalonasi, sosete, +un costumas gros, caciulita subtirica.

dorinut@ am facut azi un baby drink..nu vrea sa se atinga de el..de fapt uj vrea deloc sa suga din biberon , nu stiu cum o sa se descurce mama cu ea sambata...

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

neata fetele!

am intrat s ava pupacim, iesim afara ca e cald si frumos

yasmi

lauriciu, cred ca ce ai facut tu se numeste testul non-stes. Se urmaresc bataile inimioarei bebelului in timpul contractiilor. Noi suntem bine, am mai facut ieri cateva poze copiilor.

anaxena

roxy, caca poate fi oricum atata timp cat ii dai san, totul e normal. Daca ti se pare ca suge putin incearca sa o trezesti. Daca totusi doarme adanc inseamna ca e multumita cu cant de laptic pe care a luat-o. Totusi daca se trezeste repede inseamna ca nu a mancat destul. in timp o sa-ti dai seama imediat daca mananca destul

ally, incearca sa dormi mai mult, sau macar odihneste-te si la pranz

irinuca, millie, la mine tampoanele de vata in primele 2 zile au tb sa fie din 4 buc de vata (din aia portionata)si apoi din 2 buc.

lalely, nu stiu cat de cald va fi in aprilie, dar cred ca nu-ti va mai trebui fas gros..depinde.. totusi cred ca body, pantalonasi, sosete, +un costumas gros, caciulita subtirica.

dorinut@ am facut azi un baby drink..nu vrea sa se atinga de el..de fapt uj vrea deloc sa suga din biberon , nu stiu cum o sa se descurce mama cu ea sambata...

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Nu-i place ca e dulce tare, tine la silueta . eu i-am dat de 2 ori pt sughit si nu vroia sa deschida gura. Scotea limba si impingea. Fetele ai vostri cat de des sughita? Al meu la fel ca in burtica de vreo 3 ori pe zi. Il calmez cu titi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

dorinut@, si a mea sughita si tot cu titi o linistesc, si la fel ca tine baby drink am facut tot pt sughit . De multe ori sughita imediat cum scoate aerul afara..si tb din nou pusa la san.

Ally, am pus poze

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

madutza sa stii ca ai dreptate. cand mananca putin se si trezeste mai repede. dar ce sa-i fac, daca dupa 5 minute de supt nu mai vrea si adoarme. eu incerc s-o trezesc dar doarme dusa

dorinut tu cum mai stai cu alaptatul? cat timp suge bebele tau?

Mergi la inceput

dorinut si a mea sughite tot ca in burtica dar eu nu-i dau ceai. ori o pun la san, ori o mai las asa putin si ii trece.

Mergi la inceput