Mar-Apr(178) Bravo Monas, Stefy, Viss, Spiridusha!
Raspunsuri - Pagina 11
madutza spune:
Lauriciu, poti sa trimiti la mie, dar eu nu am pus numarul pe nici o listuta. Nu stiu cum sa fac.
SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza
,Mariuca
(17 Mai 2004),Andreea
(21.11.2008), 
(DPN 14.04.2011)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community
lauriciu_25 spune:
eu cred ca ma pun in patuc sa mai incerc sa
..si asa n am nimic mai important de facut acum de dimineata...dupa o sa ies la o plimbare,ca vad ca e soare afara...ce frumos ca vine primavara!
38 saptamani de fericire cu baietel scump si drag
AMR- 2 SAPTAMANI
millie spune:
Neata
multumim de cafeluta,poate-mi revin de la eaLauriciu ati trimit pm cu nr meumami de
Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si
cu
33+ s
Amr 6 s
roxy_s spune:
neata fetele
ioanna ma bucur pentru vestile bune de la eco

anaxena ce tare ai fost cu pipi.![]()
si a mea a facut pipi si caca chiar cand o schimbam![]()
deea bine ati venit acasa

fetelor, mie mi se pare ca face caca cam moale. parca pare apos asa, dar nu mereu. este normal asa? oare are vreo treaba cu vitamina D?
noi de ieri ne-am mai linistit cu burtica, se mai indoaie bebelina cateodata, are gaze, parturi.
dar iar o chestie care ma nelinisteste: cateodata suge numai 5 minute si gata. pai se satura ea in 5 minute? de obicei suge cam 10-15 minute. mai rar 20.
si noi radem la mami si la tati
, si in somn mai radem cateodata. asa scumpa este.

toate fetele.
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
AllyLaur spune:
Buna ziua burtici si mamici
!!!
Sunt cam zombie...m-am culcat la 2 si ceva , m-am trezit la 7,30
.Acum sunt la ”capitolul” lapte cu Nesquik...
.

Ally ,
Eduard 37 sapt bebe
AMR 3 saptamani MAXIM !!! 
irinuca05 spune:
Neatza!
Oau! cati bebei avem!!!

Felicitari mamicilor! Bebeii sa va aduca numai bucurii!!!
Eu am fost foarte harnicuta zilele astea, de aceea nu am mai intrat pe forum:
Am spalat hainutele de bebe, acum trebuie sa le calc. Le-am clatit de 3 ori ca mi se parea ca miros a detergent. Acum nu mai au niciun miros
. Le-am spalat la program de 1h, 40grade, cu detergent Persil pudra.
Am facut tampoane din vata si tifon (mi-am cam prins urechile ca nu stiam cat de groase sa le fac). Am folosit 1 pachet mare de vata portionata Sensiblu si tifon rola. Mi-au iesit 9 tampoane cu 2 parti vata si 5 tampoane cu 3 parti vata.
M-a dezamagit Carrefour-ul: aveau numai scutece Pampers, Happy si Puffies. Eu voiam Huggies
Am luat 1 pachet Pampers Newborn (verde, 43 buc) pt ca cel mai aproape de casa mea este Carrefour si cand raman fara scutece nu vreau sa alerg in tot orasul sa caut Huggies.
Millie eu nu am gasit paturici Happy in Carrefour. Trebuie sa fie la raionul de scutece, nu? Ori Carrefourul de langa mine (Colentina) e cel mai prost dintre toate, ori am prins o zi mai prost aprovizionata
35+
AMR 5 saptamani
millie spune:
Irina la raionul cu scutece am gasit 
mami de
Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si
cu
33+ s
Amr 6 s
AllyLaur spune:
millie, multumesc!!!
Da, mi-am revenit...acum nu stiu pana cand!! Tu cum te mai simti?

Ally ,
Eduard 37 sapt bebe
AMR 3 saptamani MAXIM !!! 
lalely07 spune:
Hey neata si de la mine..
M-am trezit de mult dar pana acum am trebaluit,nu stiu ce m-a apucat:am spalat,am

niste draperii..sper ca nu m-a apucat instinctul de cuib cum zicea cineva..Eu nu vreau sa nasc acum..clar..!!!Sper sa ma potolesc...Am facut si papa..tinem post saptamana asta si pana acum am mancat lactate dar azi vreau sa tin si fara lactate ..poate reusesc si eu sa ma impartasesc duminica!!
Astazi merg cu moasa sa-i cumparam lui bebe hainute de scos din spital si as avea o rugaminte mare la voi,mai ales la cele cu experienta:daca nasc in jur de 14-20 aprilie ce ar trebui sa cumparam???Va rog daca aveti timp si puteti sa-mi dati cateva detalii..ca si eu si ea suntem bombe..adica sigur ne ducem si intrebam vanzatoarea si luam ce ne recomanda..![]()

Astept cateva sugestii de la voi..dar lista completa ca eu nu ma pricep deloc si nu vrea sa ne facem de bacanie ca suntem paralele..![]()
34+
David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
AMR 6 saptamani!!!!
dorinut@ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madutza_bra dorinut@, imi pare rau de colicei. Si eu plangeam odata cu Cristi cand avea. Si bubulina me aa fost f suparata in seara asta. Intrebari: 1. daca mananc ceapa in cat timp trece in lapte? am mancat cu 1 ora inainte de supt..si poate din cauza asta a fost suparata...dar a refuzat si laptele muls de dimineata. 2. Am niste plicuri de baby drink de la gfarmacie..au 5 gr. in cata apa tb sa le dizolv? Povestea nasterii Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
In 50 ml.

Cristian Andrei - 29.12.2008 si