Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

am iesit si noi afara, 20 de minute am stat
mai mult am facut rodajul la carut, i-am testat toate franele, toate butoanele, a fost educativa iesirea. iar bebelinul a dormit bustean si inainte de plimbare (5 ore ) si dupa, doarme de o ora

legat de pareri pro-contra-altele, am zis si eu sa va zic din "iesperentza" mea, dar stiu ca uneori poate fi atins cu usurinta un subiect spinos, si atunci apar neintelegeri si mai mari...

oricum, am mai zis-o, si vad ca si voi o spuneti: toate suntem mamici de nota 10, si tindem sa fim din ce in ce mai bune pentru copiii nostri pentru simplul fapt ca suntem pe acest forum si cautam raspunsuri si metode numai pentru a ne imbunatati...

a venit primavara!

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Ne-am intors si noi din plimbari -ultima tura de scufundari. Am facut si poze, o s ale incarc.
Doamne mufitza mea de rupe in dormitor cu geamul deschis, imbracata.

shine la noi nicio schimbare de la debridat - aaa, i-a oprit durerile de burat cateva zile doar.

Tunde super haioasa cu hartia inginerica!! super sfat!!

Doloress cred ca de aia te simt eu asa, langa sufletul meu, ca avem aceleasi idei, si uite..aceeasi experienta cu dormitul la gradinita. Te pup!

wudy minunea voastra e super super dragalasa!!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

poze de azi
https://picasaweb.google.com/lori.nistor/AnaIsabelaSiRobert?authkey=Gv1sRgCIjzvt2inuCYzgE#5582484660075741906

Cum mi s-au intamplat doua minuni, http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=136147" target="_blank">Robertsi http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=161957" target="_blank">Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

poze de azi
https://picasaweb.google.com/lori.nistor/AnaIsabelaSiRobert?authkey=Gv1sRgCIjzvt2inuCYzgE#5582484660075741906

Cum mi s-au intamplat doua minuni, http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=136147" target="_blank">Robertsi http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=161957" target="_blank">Ana Isabela

Lori si o sa continui acasa cu inotul in cada? Ti se pare dificil de "manevrat" bebele? eu tot incerc sa ma motivez sa-l bag pe al meu in cada, ca am studiat putin tehnica.

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Mergi la inceput

Da, Gabi, da, asta vreau. Nu e deloc dificil (exceptand scufundatul dar as avea curaj, am vazut cum e, nu-i displace si am vazut cu inecatul ca nu e ceva serios, trage un pic pe nas, dar nu serios). Vin si colaceii acum...sa vezi balaceala!!!
Problema mea e cu ce spal eu cada ca sa nu fie nici prea dur (sa nu ramana chimicale pe acolo) si nici prea moale (sa nu ramana mecrobi) Asta e singura mea dilema...o sa prind curaj si ma bag la ce fac de obicei, cif cream+clatire maxima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

O noua zi nu tocmai buna aci la noi...
Am fost la dr de fam si asta a zis ca avem stafilococ si candida in gurita (luate din spitalul prieten cu copilul)
Astea lipseau pe langa colici... Sa speram ca cu tratamentul pe care ni l-a dat trece repede.
A zis sa ii dau debridat cate 3 ml din 8 in 8 ore. E ok asa oare?
tuturor sarbatoritilor zilei!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Da, Gabi, da, asta vreau. Nu e deloc dificil (exceptand scufundatul dar as avea curaj, am vazut cum e, nu-i displace si am vazut cu inecatul ca nu e ceva serios, trage un pic pe nas, dar nu serios). Vin si colaceii acum...sa vezi balaceala!!!
Problema mea e cu ce spal eu cada ca sa nu fie nici prea dur (sa nu ramana chimicale pe acolo) si nici prea moale (sa nu ramana mecrobi) Asta e singura mea dilema...o sa prind curaj si ma bag la ce fac de obicei, cif cream+clatire maxima.

Poate in weekend imi fac curaj si il bag si eu putin macar, pe burtica pt inceput si pe spate. Cu capu in apa inca nu m-as incumeta. Acum de spalat cada, nici eu nu stiu cu ce as putea sa o spal...

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Sunt 0 grade
bagat bebe in scoica..si dai ne-am plimbat cu masina 40 min..cu muzica data la maxim..ehh ne distram si noii-a placut

N-au mai fost replici la budauna singura...cre-ca mi-am revenit deja

mauit la poze imediat

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Lori..ce seamana copilasii tai..iar brunetica e mortala.
eu fac baby-spa cu Edi in fiecare seara cam de vreo luna ii fac baie numai in cada..facem intoarceri,pluta..avionul inafara de scufundari, imi e teama si nici nu am pregatirea necesara sa stiu sa-l manevrez.

eu spal cada cu cilit bang..formula aceia la sticla in doua culori(transparent si albastru)..este cea mai buna,singura care ma multumeste,lasa totul stralucitor,scoate depunerile de calcar,e antibacterian..apoi clatesc fff bine cu dusul la maxim..cred ca 5 min dau intr-una cu apa.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Simo pai cum reusesti sa-l si sapunesti si sa-l si tii?

Gabriela

Mergi la inceput