Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (7)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Aha, m-am linistit. Avusesem impresia ca toata lumea da Ca si ma gandeam s aiau pediatra de gat. Nu o mai iau acum

Aha, cred ca ai dreptate Mimo cu fontanela, ca zicea ea ceva pe acolo ca nu trebuie sa se inchida asa repede...acum fac legatura.

Multumesc fetelor

Alina mamica super fericita de Anais Maria.

"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"
DA, inima mea este in afara corpului deja.

http://picasaweb.google.com/tudoralina79/MinuneaNoastra#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Io nu dau nika.
Mi-au zis ca daca mananca mai mult de 500gr LP sa nu-i dau nimic.
Daca mananca LM atunci mi-ar fi dat vit. D (Vigantol) si vit. K

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

WUDY nici eu nu dau decat Vigantol.

MONIKA pe mine nu ma doare spatele de la anestezie dar m-a durut capul de am muri vreo sapt dupa operatie. Doamne, era crunt!!! In jurul operatiei, si pe dinafara si pe dinauntru am si eu tot felul de dureri, mancarimi ... e normal.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Vigantol luam si noi ... ma chinui sa i le pun in gurita, initial i le puneam intr-o lingurita cu putin lapte dar iar pediatra a insistat sa i le dam direct in gura
si mai luam o mie de feluri de picaturi pentru colici dar astea nu se pun

Alina mamica super fericita de Anais Maria.

"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"
DA, inima mea este in afara corpului deja.

http://picasaweb.google.com/tudoralina79/MinuneaNoastra#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

In sfarsit reusesc si eu sa mai intru pe forum!
Luni fac 5 sapt de la cezariana (apropo multam fetelor pt urarile de implinirea unei lunite), inca ma doare cand ma ridic din pat, dar mai usor, in schimb este umflata intr-o parte(in margine) mai mult decat in cealalta si destul de tare, pe 22 ma duc la controlul de 6 sapt. sa vedem ce-o fi.
De 4 zile m-am chinuit cu o mastita, ce-i drept o forma mai usoara, nu am luat antibiotic, doar m-am muls si comprese reci, azi mi-a disparut roseata si durerea.
Referitor la Ca nici eu nu-i dau inca, dar mi-a zis ca o sa-i dam daca mai prezinta semne, adica pe mijlocul burticii cand plange sau se screme i se ridica muschii asa ca o coloana vertebrala...cica e de la lipsa de Ca, lui David nu i-am dat niciodata Ca si avem aceeasi pediatra.
Apropo de vaccinuri a facut cineva infarixul hexa? si cat v-a costat?
In rest bb Matei e bine a pua intr-o luna 1 kg asa ca nu mai sunt asa speriata caci el mereu regurgiteaza, ma gandeam ca poate nu o sa puna suficient, dar pana la urma e ok.

Am sa mai pun poze de la o luna acum.

In rest va pup si multa sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Doamnelor, intrebare despre operatie. La mine s-a vindecat foarte bine doar ca la palpare se simte ceva tare in interior, pe toata lungimea operatiei. Daca palpezi se simte ca o dunga tare.
La controlul de 6 sapt. medicul a zis ca are tendinta de a forma aderente si sa masez bine zona aia la dus. Eh, am masat io ceva asa, din an in pasti, cand imi aminteam. Numai ca acum am constatat ca problema persista si m-a cam luat frica.
Nu ma doare, decat daca apas tare. Io iau pielea intre degete si o rulez asa, ca sa se duca ce-o fi pe acolo.
Mai are cineva aderente d-astea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

LCAZANGIU, noi am facut Infanrix hexa, am dat o caruta de bani pe el, 311 lei la Catena. La Farmacia Tei e cel mai ieftin, 230 lei, dar noi nu aveam reteta si nici timp sa mai facem rost. La urmatorul stim ce avem de facut.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciudatica spune:

Buna fetelor!

Va scriu de pe bancuta din IOR, e tare cald si frumos. A venit primavaraa!!!

Monika, eu am avut dureri de spate de la anestezie cum spui tu vreo o luna. Au trecut de la sine...

Nici eu nu ii dau nimic altceva decat Vigantol, atat ni s-a indicat.

Va

Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Anca..azi am fost la dr,pe urma am dormit cu bebe doua ore pentru ca eram ametita rau. Ramane pe luni sigur,dupa ora 2,cand poti tu.

Dunga aceea care se simte tare la operatie,este cusatura din interior a uterului..se trage in timp,cel putin asa mi-a zis mie dr. si la capete se simte tare ,unde au fost facute nodurile. asa la exterior e mica taietura,macelul mare a fost in interior.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Simo, exact, la capete se simt niste umflaturi iar de-a lungul operatiei e tare. Bon, deci sa nu ma sperii foarte tare. Oricum, io ma masez cum a zis dom' doctor, poate ajuta.

Mergi la inceput