Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (7)
Raspunsuri - Pagina 19
abramburika spune:
Incepem timd o noua aventura, speram cu final fericit. Pt. ca, nu-i asa, nimic nu e intamplator. Mi-e frica!!
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Shines spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anka-maria Simo, exact, la capete se simt niste umflaturi iar de-a lungul operatiei e tare. Bon, deci sa nu ma sperii foarte tare. Oricum, io ma masez cum a zis dom' doctor, poate ajuta. mami de Luca 10.01.2011 |
da pe mine ma doare acolo,nu pot masa.
s-a dezmortit zona aia si acu ma jeneaza..bine la mine facuse si ceva pungulite pe acolo,dar s-a vindecat.
plus ca daca apas,undeva la mijloc se simte ca si cum e ceva ascutit iesit in afara,cum ar fi capatul unui fir..nu stiu sa explic,dar simt cand trec cu degetul.
Mama masii,cat am fugit de cezariana si tot acolo am ajuns.
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
Shines spune:
citat din mesajul lui abramburika Incepem timd o noua aventura, speram cu final fericit. Pt. ca, nu-i asa, nimic nu e intamplator. Mi-e frica!! Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. |
vaaaaiiii...FELICTARI!!!!! mii de pupici pentru tine
nu-ti fie frica iubita,totul va fi bine,sunt sigura de asta.
doamne ce ma bucur,s-a facut pielea gainii pe mine.
te imbratisez cu drag si iti transmit toate gandurile mele bune si optimiste. dumnezeu va rasplateste pentru ce a fost,nu-ti fie frica
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
angieangie spune:
Doamne ajuta!!!!!!!!!!!!!mi-au dat si lacrimile..bravo..abia asteptam bebe 3
citat din mesajul lui abramburika Incepem timd o noua aventura, speram cu final fericit. Pt. ca, nu-i asa, nimic nu e intamplator. Mi-e frica!! Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. |
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011