Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Bebelu pentru pozele cu cadita. Simpatica buburuza ta. Sper ca s-a mai ameliorat raceala.

Eu Vigantolul il dau tot in lapte. La inceput il puneam intr-o cantitate mai mica, ca sa fiu sigura ca-l bea pe tot.
Vitamina C natural ii dau cate 3 picaturi/zi. Si-i mai dau si Oscilococcilul - 1 tub/saptamana, preventiv.

Si Vigantolul si Vitamina C natural se schimba la 30 zile.

Mi-ati facut pofta sa pun bebeul in cada. Din pacate e cam frig la noi in baie si nu prea ma incanta sa stau sa incalzesc de fiecare data cu caloriferul electric. As incerca si eu Baby Spa, dar sa vad pe unde e.

O zi frumoasa!

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

roxx aoleeuuuu...lasa-ma ca si Stoiceasca e neagra in ceru' gurii!!!

mimo e pe langa Mall Vitan, mai aproape de Mr Bricolaj ala din vitan. (acolo unde facea ana abaita si masajul erau 30grade) iar la piscina de copii mai mari parca am vazut 30 si ceva...

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Aaa, referitor la scoaterea copilului din cadita tinuandu-l de cap...nu e bine, ca i se poate rupe ceva, Doamne-fereste. Stiu ca mamele, bunicile noastre asa faceau, dar nu e bine. Mama chiar a intrebat-o pe pediatra si i-a zis clar NU.

Si mie imi place sa tin copilasul in brate daca el isi doreste asta. Se simt si ei protejati, avand in vedere ca au stat atatea luni in burtica. Plus ca ma gandesc ca nici mie nu-mi place sa dorm singura si-mi mai place sa ma tina in brate si sotul meu...asa ca de ce sa-l oblig sa stea singurel in patut?. Pe de alta parte, stiu ca incet-incet trebuie sa-l invat sa doarma singurel, in patut. Dar am observat ca incepe el sa se obisnuiasca singur cu asta pentru ca are mai multa libertate de miscare in patut decat in brate si in plus vede si jucariile care-s atarnate deasupra.

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Mai...noi o avem pe Relusha in zona aia, nu ? statea in China parca..e ceva distanta de Japonia,sa speram ca acolo e ok.

Roxx..imi pare rau de intamplare. asta e,fiarele se repara,important e sa fiti sanatosi

Andryiii..Eduard doarme in camera lui din prima zi.in primele nopti am stat eu acolo cu el..apoi nu. avem camerele foarte apropiate..un metru de hol..il aud imediat si ajung la el cand se trezeste. plus ca am statia dupa mine tot timpul. Si Camelia a dormit singura..cu mine in apropiere adevarul,dar i-am invatat sa aibe spatiul lor.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Neatza si de la noi Multumim wudy pt micul dejun, chiar, ce vremuri...cand ne pregatea irinuka micul dejun .
Noi am avut o noaptea linistita...dar acum suntem cam maraiti.
mitsu ce ii place in colacel , abia astept sa il bag si eu ! nu ma lasa sormea pana nu vine si ea sapt viitoare !
fragrant ce frumusica ai tu acolo!
foxybine ca v-ati revenit cu lapticul cat de cat, important e ca e bebe fericit,ca se simte bine.
ralukara si noi avem prob cu caca, am mai zis...facem la 3 zile...astazi sun dr pt programare la vaccin si o sa o intreb ce ii pot da pt reglarea scaunelor...ca nu vreau sa il invat stimulat!
madalina si eu beau ceaiul de la fares pt lactatie, si i-am luat lui baby calm tot de la fares,dar nu ii place, asa ca il beau eu si pe ala,combinat cu celalalt.hai ca m-am speriat si eu cu menta...
roxx dimineata cu ghinion,bine ca sotul e intreg !
ziki sa treaca raceala...si tie si flaviei...si sa nu cumva sa o dati piticului !
adryi eu il mut in camera lui dup abotez,prin mai-iunie...l-as muta si acum, dar nu e camera gata
Gata, am plecat la bebe marait !Va pe toate

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Buna fetele, va scriu si eu repede ca se pregateste mandra de urlat.

Ralukara iti impartasesc si eu uneori sentimentul, "de aruncat", dar ma linistesc u putina apa pe fata. Legat de constipatie, vorbeam acum vreo 2 zile cu o colega care a nascut prematur si a avut probleme cu constipatia si mi-a spus ca ii dadea o lingurita de apa sau ii punea putin mai multa apa(5 ml)in bibe cu lp sau cu supozitor. Eu nu am incercat inca pentru ca dupa ce m-am panicat a inceput sa faca de 2-3 ori pe zi.

Tunde , legat de explozia vulcanica si eu stiu ca nu este indicat sa intrerupi alaptarea, bebe nu pateste nimic, ei oricum fac kk mai moale, eu initial ma gandeam ca o sa o doara burtica.......acum depinde de bb.

Eu am infasat-o pe mandra ca se agita asa tare, ea se zgaria pe ochi si incepea sa urle, dar ieri cand am fost la doc sa schimbam gispul a plans mititica asa de tare si am inceput si eu sa plang ..... gata asta a fost ultimul ,nici nu vreau sa mai aud de gips, ne facem programare la kineto. AAAAAAAAAAAA .... tacsu' nu mai vrea sa o tin cu pampers pe ea ca cracanez fata , acum stateam si ma gandeam pe sormea cum o tineam , inafara faptului ca era infasata , cred ca cu chilotei????!!!!! nu mai stiu

Am vrut sa mai spun ceva , dar sunt obosita si am uitat asa ca va pup , va doresc o zi de primavara minutata si poate ne mai "auzim" azi.

ziki, vreau si eu in clubul de pe FB , dar nu te gasesc, daca ma cauti ma gasesti la Iordan Alina mami haioasa

Alina, mami de Maria Raysa (17.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

CARMEN sa'mna pt urare! sper sa nu i-o pasam lui bebe... :(

ALINUSH te-am adaugat, mami
si apropo de grup, care dintre voi e Lavinia Magdes? sau "a cui e?", ca sa zic asa

AMR 11 kg
copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui ziki

CARMEN sa'mna pt urare! sper sa nu i-o pasam lui bebe... :(

ALINUSH te-am adaugat, mami
si apropo de grup, care dintre voi e Lavinia Magdes? sau "a cui e?", ca sa zic asa

AMR 11 kg

Mitsu-bitsu e Lavinia

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

nu, nu, mai e o Lavinie :)

Magdes, de data asta

AMR 11 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Asta cu scosul de cap din cada e pe bune ??? Na, ca n-am mai auzit-o....

Legat de culcatul lu' bebe in patul lui, la noi chestia asta se exerseaza acum din greu. Pana la 5 sapt. bebe a dormit in landoul de la carut, langa patul nostru. Din cand in cand il mai luam si in pat cu noi, mai ales cand era foarte scancit. Apoi n-a mai vrut in landou, pentru ca nu-i oferea libertate de miscare. El isi fatzaie mainile si doarme ca isus pe cruce, iar landoul nu-i permitea. Asa ca l-am mutat in patutul de lemn, in camera lui.
A avut cateva nopti bune, dar numai sa adoarma in afara patului si sa-l punem noi acolo. Daca era agitat rau si nu mai eram in stare sa-l tot plimb il luam in pat cu noi, acolo adormea fericit cu mainile intinse lateral sa ne atinga. Daca nu ne gaseste, deschide ochii mari sa vaza unde suntem.
Problema e ca patul nostru are 1.40m deci daca el doarme ca isus, noi nu mai incapem. Asa ca ne-am pus serios pe convins copilul sa adoarma in patul lui. Pana acum raportam 2 zile in care a adormit acolo, cu mine langa patut tinandu-l de manutza. Initial a durat o ora jumate culcatul. Azi-noapte a durat juma de ora. Nu stiu daca evoluam sau e pur hazard. Oricum, nu ma las, chiar daca imi intzepeneste spatele, imi amorteste mana si ma furnica picioarele.
Ma gandesc sa-mi iau un fotoliu confortabil, il pun langa patutul lui si stau acolo, sa ma vada pana adoarme.
Oricum am facut progrese mari, acum macar nu mai plange ca din gura de sarpe cand il pui in pat.
Cred ca prima etapa in scoaterea mesei de noapte este adormitul singur in patul lui. De la o anumita varsta si greutate in colo, bebe nu se mai trezeste de foame. Problema cu ei este ca se trezesc si nu mai stiu sa adoarma singuri, le trebuie acel ceva care ii calmeaza (sanul , bibele, suzeta, luat in brate, leganat, plimbat, etc.). Drept care incercam sa-l "educam" in a-si gasi somnul singur, fara bibele de lapte, eventual cu o suzeta si mana lu' mami. Stiu ca suna S.F. dar nevoia te invata.
Daca incepe sa planga efectiv, il iau totusi in brate sau il pun in marsupiu. Luatul in patul nostru este ultima solutie. Ar insemna ca noi nu mai dormim, ca el doarme foarte agitat.
Bon, cam asta e planul nostru, nu stim inca daca si merge, io ma chinui.

Mergi la inceput