Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (102)
Raspunsuri - Pagina 3
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ooana sosetele lui Matei in mijlocul camerei jos pe pilota si ce crezi ca spune "vai Matei ti-ai lasat si tu sosetele pe jos, sa vezi ce ne face mama acum..." |
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
citat din mesajul lui btz_ovi Eu n-am probleme cu sosetele lui Ovidiu din fericire ci cu diverse ambalaje lasate aiurea sau prosopul ud in cuiul din baie,pe ala il urasc de mor.Degeaba ii zic mereu sa il ia de acolo,vb cu peretii |
o, al meu isi duce prosopul ud in dormitor si-l lasa pe pat!!
si in frigider mereu gasesc cate-o farfurie goala , nu se gandeste s-o ia de-acolo daca a luat ce era in ea... dar n-ar fi el daca ar face-o
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Victo spune:
cristina, fara copii ne-am vazut. cu copiii poate cd s-o incalzi sa stam la o terasa in aer liber, ca inauntru se mai si fumeaza.
off..rody, ai dreptate tu mami..la noi e cam dezastru pe toate planurile.fff rau ne intelegem in ultima vremeca 2 straini suntem.
a venit fata la curatenie, ma duc sa mai strang si eu de prin bucatarie.
nu mai stiu cine ma intreba de robot. e moulinex odacio 3.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
laurika1982 spune:
Neata fetele!!
Va multumim din suflet pentru urari!!Facem cinste cu o praji si un suculetz azi!!
Hai ca m-ati facut sa rad cu povestile despre soti!Si al meu face multe nazbatii: lasa farfuria murdara pe masa,mai gasesc sosete prin camera..cesa le facem.Oana, cu sostele tale ai fpost super tare :))
Iar cu subiectul dormit cu bebeii, nu e de gluma.sotul meu a dormit cu ma-sa pana la 10 ani.ta-su exilat in sufragerie...mai avem niste cunostinte care dorm cu copilu..mai rau e ca baiatul are 7 ani si vrea sa o vada pe ma-sa goala, tipa urla daca inchide usa sa se schimbe in baie.nu mai zic ca ea se furiseaza noaptea la sot..si daca cumva simte feciorul miscare, incepe urletul..si eu il mai iau pe sot in brate noaptea si el pe mine, mai imi fura perna (vine si doarme pe ea :)).dimineata cand ma trezesc sa-i dau lui Cristi papa, cainele imi ia locul si sotul perna...
Va pupez, ma duc sa scot rufele din masina..mai am un rande de pus.
Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010
crispro spune:
Tu fete, eu cu al meu sot nu mai pot dormi de nici un fel!!! desi mi-as dori, si copilul doarme in alta camera. dar ma omoara cu sforaitul!!! de multe ori, dupa o noapte cu mai putine treziri din partea copilului, il iau pe sot inapoi in dormitor- dar la 12 -1 noaptea urlu la el, si il trimit iar in living.. este cand mi-e jena mie de cat urlu la el, si imi iau eu plapuma si plec... ma dispera sforaitul!!! ioi, ca ma doare capul numai cand ma gandesc cum face!
Cu sosetele- la fel... mor cand vad ca le pune langa cosul de rufe. Chiar nu inteleg de ce nu le pune in cosul de rufe... lenea mare, sa ridice capacul sa le arunce acolo... iar de haine imprastiate, prosop ud in baie, nici nu mai zic... ca imi fac nervi de dimineata.
No, mi-a venit Cm... adio sauna si masaj pt azi.. chestia e ca nu am nr de tel al tipei cu masajul sa o anunt ca nu ajung, si nu imi place sa trag teapa, asa ca il chem pe sot 20 min sa stea cu copilul, sa merg pana la salon, sa o anunt... si nici nu stiu pe cand sa ma mai programez, ca nu stiu cat ma tine (sper doar ca nu 4 sapt ca data trecuta).
Cam atat, merg sa vad ce mai fac...
Sa-l ajutam pe Alex
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui bumblebee Buna dimi! Seby si Felix Cristian Alexandru de Laurika Eric Nicholas de Grety_niku Raducu de Pufescu Anastasia de Catalina2307 Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 7 |
LA MULTI ANI SI DIN PARTEA NOASTRA!!!!
lauri_ca spune:
LA MULTI ANI DELFINASI!
Vad ca toti barbatii au aceleasi obiceiuri, nici al meu nu iese din schema
michelle1981 spune:
Seby si Felix
Cristian Alexandru de Laurika
Eric Nicholas de Grety_niku
Raducu de Pufescu
Anastasia de Catalina2307
Pupam delfinasii care au sarit in piscinuta goala: Natali si Miguel
Ce m-ati amuzat cu povestioarele despre soti
Referitor la televizor eu nu il deschid deloc, il deschide sotul seara, el se uita la documentare pe discovery, iar dupa ce o culcam pe Bianca ne uitam la filme/ seriale la el (avem computerul conectat la TV, nu avem monitor)
Iar ziua ascult muzica la laptop, am playlisturi si adrese de radio online pe care le ascult zilnic, schimb intre cutiuta muzicala, radio itsy bitsy, radio magic fm si romania actualitati, sau mai scultam muzica clasica. Sotul ii pune mereu muzica clasica desi el personal nu e fan.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
lauri_ca spune:
Mamicile de baieti, musai sa-i invatam sa-si dea sosetele in cosul de rufe
Fug la plimbare ca dupa ninsoarea de ieri, a iesit un soare frumos si s-a topit toata zapada. Semne de primavara
michelle1981 spune:
Ieri ne-am dat si noi prima data in leagan (hinta ), ce i-a mai placut, chiuia de numa.
Fetelor intrebare: cat trebuie sa fiarba carnea?
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)