Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (102)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Buna ziua!

Seby si Felix de Dragaica
Cristian Alexandru de Laurika
Eric Nicholas de Grety_niku
Raducu de Pufescu
Anastasia de Catalina2307

mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
15 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Buna dimi!

Seby si Felix

Cristian Alexandru de Laurika
Eric Nicholas de Grety_niku
Raducu de Pufescu
Anastasia de Catalina2307

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 7

La multi ani si din partea noastra !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

NEata fetele

asa am mai ras cu povestioarele despre soti, cea cu Matei este super tare

recunosc si eu din ce povestiti voi, farfurii goale in frigider si cate si mai cate

sa vezi ce or da vina pe copii cand mai cresc

am pus cateva pozici

RODI si eu ca tine, laptic cam pauza, dar andrei tot cauta, mai ales noaptea, asa ca musai sa fac ceva! dimineata deja bea numa lp, si seara mixt, noaptea doar tzitzi. dar tre sa fac ceva sa am mai mult noaptea, parca nu ma lasa inima sa il las fara dragostea vietii lui

noi tot cu nopti grele, dar eu cred ca se trezeste si ar vrea sa pape bine ca alta data, si cum nu mai e se tot trezeste, ma cheama, nici nu mai stiu daca e de la foame, dinti, obisnuinta, dar ma trezesc chiauna cand doarme se trezeste la 30 de minute, e tot obosit, asa ca miorlaie si maraie pana la urmatoarea tura de somn....offf,daca nu am avea problemele astea cu somnul, tare bine ar mai fi!

si acuma nu stiu ce a facut, ca s-a dereglat cu masa de dupa amiaza, nu imi mananca mai deloc, si inainte de baita plange de foame, dar cine ii mai da la 7 jumate gustare, cand la 8 e baita?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui ooana

sosetele lui Matei in mijlocul camerei jos pe pilota
si ce crezi ca spune "vai Matei ti-ai lasat si tu sosetele pe jos, sa vezi ce ne face mama acum..."

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

f tare

si eu am probleme cu sosetele le mai gasesc tot asa pe langa cos

Rodyka-sunt de acord cu tine...eu mereu spun ca am 3 copii...de toti trebuie sa am grija

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Sa cresteti mari !!!
Sebastian si Felix
Cristian Alexandru
Eric Nicholas
Raducu
Anastasia

BUMBLEBEE-haha ce razboaie sunt si la voi la masa

CRISPO

OANA of,si voi cu dintisorii !!

Citat:
"vai Matei ti-ai lasat si tu sosetele pe jos, sa vezi ce ne face mama acum..."
hahahaa

ALICE ELENA-
Citat:
"s-asa nu se spala azi, e sarbatoare" :)))

haha e tare !!

RODICA-da,am pus poza cu Miguel,cum l-am gasit pe jos.

Citat:
si in frigider mereu gasesc cate-o farfurie goala
si la noiii e asta !!!

MAI ,ASTAZI AVETI TOATE NISTE POVESTI DE MA DOARE BURTA DE RAS !!!!!!!!!!

LAURIKA-
Citat:
dimineata cand ma trezesc sa-i dau lui Cristi papa, cainele imi ia locul si sotul perna...

Citat:
Mamicile de baieti, musai sa-i invatam sa-si dea sosetele in cosul de rufe

stau si ma gandesc..de ce o fi asta o problema in general la barbati?ca femeile nu prea isi lasa sosetele,dresul pe jos..Cred ca e element de studiu asta

MICHELLE te referi la carnea pt piureul lor?eu o verific cu furculita,rup din ea si gust sa fie f moale,sa se faca bine la blender.

RACUSOR cred ca esti obosita sa te terzeasca asa.eu cand are notpi din astea si ma trezeste de vreo 3 ori,sunt capie a doua zi.ma gandesc ca e parfum fatza de cum era la Sofia,care ma trezea din ora-n ora,la 2 ore,pana pe la cel putin 8 luni,la 6 imi dadea trezirea eram capieeee!!
acum macar Miguel e cu bun simt,ma trezste pe la 9 si ceva..dupa celelalte treziri ,dar macar se culca la loc dupa alea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Ce dulce e Matei, ii place masuta asa-i? Si Bianca butoneaza la ea de zor.

Matusa, tot vreau sa iti zic ce incercari am facut eu ca sa imi manance..
- in primul rand iti pui un zambet/ ranjet pe fatza
- copilul nu trebuie fortat: daca vrea 1-4 lingurite, aia e. Momentan avem alternativa LM/ LP
- daca nu vrea atunci, mai asteapta cateva minute si incearca iar
- e posibil sa nu ii placa textura, incearca sa ii pasezi ffff bine legumele/ fructele (a mea prefera cat mai fluida mancarea, spre lichida)
- e posibil sa nu ii placa fructele coapte/ crude/ fierte/ aburite, incearca variantele astea pe rand (a mea nu mananca fructe coapte/ aburite/ fierte)
- e posibil sa nu ii placa combinatiile, sau dimpotriva sa nu ii placa un aliment decat in combinatie
- e posibil sa nu ii placa in scaunul de masa, ia-l in brate (a mea mananca prima parte a mesei in scaun, apoi o iau in brate)
- vorbeste-i, povesteste-i, zambeste-i, maimutareste-te (da, nici eu nu sunt de acord cu asta, dar uneori merge), jocuri gen "vine avionul viiij viiiij"
- da-i ce vrea el in manuta, daca intinde mana spre vreo jucarie sau spre lingurita
- lasa-l sa se murdareasca, il speli dupa ce termina de papat
- incurajeaza fiecare imbucatura: bravo Ducu
- mananca si tu la masa cu el si spune-i: mama papa, Ducu papa

Astea sunt cateva tehnici pe care le-am aplicat eu, si asta ca sa imi manance 40-100g maxim
Stai linistita ca nu exista niciun adult care sa manance LM/ LP, unii copii sunt mai pregatiti decat altii.
Ma incurajez si pe mine cu ocazia asta, ca am avut si eu zile pline de frustrare

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Neata

Se vede ca e soare afara si vine primavara toata lumea bine dispusa de dimineata

Ne chinuie si pe noi dintisorul nr 3 e f umflat ...toata noaptea s-a foit pe toate partile am dormit cu el in pat abia l-am adormit cum l-am dat cu gel pt dintisori a si adormit

Astept sa vina cei de la RDS renuntam la UPC si ne mutam iar la RDS

Victo-e bun robotul poate il convin pe sot

Crispo-nu te nerva de dimineata

Astept sa vina caprita de la gradinita ...merg sa-i fac piureul lui David a facut ochi...nu i-am mai pus tel cu muzica langa el si a dormit 30 min pe ceas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

La faza cu mancatul si eu am zile cand imi vine sa ma urc pe pereti...recunosc ca am mai aruncat lingurita si gata...mai ales la legume facce niste fite..si acum incepe sa se si alinte, sa vedeti cum se agata de mine ca o maimuta...si cand sta in fund pe masa de infasat, seara la imbracat...intinde manutele si se prinde de mine..e haios dar ...totusi.aseara am avut in vizita niste prieteni cu copii, unu de 2 ani si unu de 8 luni..asa cumintei erau, si al meu il apuca din cand in cand bazaitul, brate...dupa ce au plecat, l-am lasat intre jucari...si a inceput bazaitul, sotul a zis, lasa-l acolo si am iesit din camera.a carait el nitel si a tacut ..se uita spre usa unde ne vazuse ca disparusem ..cum scotea unu capu sa se uite la el, pac si plansu..m-am lamurit eu de ce santajist am la usa..

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Eu n-am probleme cu sosetele lui Ovidiu din fericire ci cu diverse ambalaje lasate aiurea sau prosopul ud in cuiul din baie,pe ala il urasc de mor.Degeaba ii zic mereu sa il ia de acolo,vb cu peretii

o, al meu isi duce prosopul ud in dormitor si-l lasa pe pat!!
si in frigider mereu gasesc cate-o farfurie goala , nu se gandeste s-o ia de-acolo daca a luat ce era in ea... dar n-ar fi el daca ar face-o

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

buna si asta cu farfuria

dar ai dreptate, asa sunt ei...si asa ii iubim ca nu ar fi ei daca de maine nu ar mai face tot ce ne scoate pe noi din sarite

Matei - luna a 8-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

btz, multumesc la fel

pe mine nu ma deranjeaza ca e dezordonat, ca si eu sunt. ma enerveaza ca le vrea curate si calcate si eu nici nu stiu pe unde le are aruncate :))
cred totusi ca e mai bine sa fie sotii nostri mai dezordonati ca noi. altfel erau discutii d-alea "n-ai facut curat in casa?!?!" :))

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput