Mai - Iunie 2011- LA MULTI ANI, BEBE LUCAS!!! (17)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Somleac, uite asta e caruciorul:

http://www.babycomfort.ro/produse/230-carucioare-scaune-auto/275-carucioare-de-calitate-la-pret-foarte-bun/2060-carucioare-copii-sport-euro-cart--loop-pistachio.html

Dar nu e Bertoni, e Euro Cart, iar pe el scrie Easy Go Italy...de fapt cam atat stiu de el. Stiu ca sunt aduse de afara, mi-a placut ac e ffff bine lucrat si materialul e teapan

Iar patutul este asta:

http://www.babycomfort.ro/produse/237-patuturi-copii/308-oferta-patut-si-accesorii-/3113-pat-bartus---saltea-cocos-economica---cearsaf---sac-bebe.html

32+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

buna fetelor.
nu am mai intrat de mult dar va citesc regulat. eu trebuie sa stau in patut ca am avut contractii, asa ca acum stau cumintica.
valentina, felicitari ptr achizitii. patutul si caruciorul sunt foarte frumoase. de unde ai cumparat protectii de pat. am auzit ca cele de ;a ikea sunt bune, dar cum nu stau in bucuresti va trebui sa ma reorientez.
somleac, esti o persoana plina de curaj si optimism. nu stiu cum ai reusit sa cazi iar, dar ma bucur ca poti face haz de necaz.
ce bine ca aveti de unde imprumuta, fetelor. la mine surorile mele au copii mari, surorile lui nu au copii inca, noi dam startul. iar dintre prietene, una are copil mic si sora ei e insarcinata si ea, iar cealalta care are copil e si ea insarcinata. asa ca va trebui sa cam cumparam tot. poate doar hainute sa primim. avem carutul, trebuie sa dam comanda la patut, hainute mai trebuie doar niste bluzite si caciulite. mai avem de cumparat cate ceva... si am senzatia ca intru in pana de timp

30+ ALESSIA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Multumesc fetelor pt raspunsuri
Ma bagati si pe mine in priza cand vad cate cump ati facut.
Tr sa ma duc si eu la shopping.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Pt. fetele care faceti cezariana, am tot citit ca e mai bine sa se faca cezariana cand a inceput travaliul de la sine, organismul isi intra mai bine in rol asa si bebelusului ii e mai bine, fiind oricum pregatit sa iasa. Sigur ajungeti la spital in timp util, mai ales la prima nastere, doar sa fie si dr. de acord cu varianta asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daii spune:

bine v-am gasit dragelor!
Ralucis, ti-am rasp PM.
Somleac, ma bucur ca macar iti pastrezi umorul, cu echilibrul vad ca stai mai rau . Caruciorul nostru cu scoica a costat 799 lei si ca materiale si mod de folosire mi s-a parut f ok si comod. L-am primit cadou de la nasii micutului si am ales sa luam si patutul de la aceeasi firma. Sa nu credeti ca le-am ales doar pt ca au firma scrisa la vedere pe el, ca nu sunt genul. Sper sa stiu sa pun link-ul http://www.ibebe.ro/products/Set-carucior-si-scaun-auto-scoica-Mara.html#.
Valentina, felicitari, mai ai f putin! Trebuia sa zica ceva dr sa te mai nelinisteasca putin ....la cat esti tu de "calma". O sa fie bine!
Nici noi nu avem de unde sa primim lucrusoare pt bebe, si trebuie sa luam tot.....si cum doar tati lucreaza, e f greu! Dar o sa-l asteptam pe bebe asa cum trebuie!
Micutul meu a miscat azi f putin, e f lenes! Mi-e cam frica! incerc sa-l stimulez, dar foarte slab reactioneaza! Sa dea dzeu sa fie bine ca mi-e tare frica!
Pupici si imbratisari calde pt Ingrid si Lucas!

28+

Mergi la inceput

Dia, tot de la ei am luat si protectiile de pat, si am luat doua seturi, sa vina de jur imprejur. Au showroom si sunt trei barbati care vand...minunati de altfel. Stiau oamenii astia cum sa isi vanda marfa ceva de speriat, faceau cat 20 de femei

Daii, m-am tot uitat si eu dupa acel carucior Pierre Cardin, insa e prea greu sa il car pe scari. Chiar aveam nevoie de un carucior usor si asta este de doar 7 kg. In privinta scoicii, stiti ce m-am gandit? Eu ii iau lui bebe scaun de masina 0-18 kg, macar stiu o treaba. M-am uitat pe net si sunt, se gasesc, cand e micut tare se pune scaunul cu fata invers fata de directia de mers

Somleac...grija mare la cazaturi

Mie mi-e dor de numele odiseii noastre cu bujori si panselute
Ce ziceti ca pe langa incurajarile pentru bebe Lucas sa mai adaugam si numele de inceput al odiseii noastre? Va deranjeaza?

32+

my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inna_33 spune:

Valentina, arata f. bine si carutul si patutul! Si ai prins super oferta!!!! Ma incanta f tare patutul ca este din lemn. Eu voi primi unul folosit de bebele prietenilor mei, care este mobil, il poti cara dupa tine in concedii...dar parca ar fi bine si unul fix in camera lui! Sa dezbat problema in familie, cat o mai tine oferta asta!.
Daii, si caruciorul tau este fff. frumos cat de tare se pliaza!
Somleac, o sa aveti un bebe f. rezistent la shocuri!

33+

Mergi la inceput

Cu siguranta, nu! Abia ne asteptam bujoreii si panselutele!
Si cred ca si Ingrid ar fi de acord!

28+

Mergi la inceput

Inna, caruciorul se pliaza de la maner, nu se strange tip umbrela, ci se lasa cu totul in jos, si se poate cara de o toarta.
Fetelor, cred ca am mai intrebat: mai naste cineva la Municipal? Si de cand trebuie sa avem bagajul pregatit? Eu pur si simplu nu mai am rabdare pana la nastere!

28+

Mergi la inceput

Eu o sa nasc la CF2, si bagajul cred ca am sa il fac la jumatatea lunii aprilie

Ma bcuur ca nu va deranjeaza ca am propus reintoarcerea la numele odiseii, alaturi de incurajarile pentru primul nostru bujorel.
Eu nu am parola de la contul comun, dar o rugam pe anna_i, cand mai intra sa ne ajute cu modificarea

32+

my baby

Mergi la inceput