Mai - Iunie 2011- LA MULTI ANI, BEBE LUCAS!!! (17)
Raspunsuri - Pagina 20
iulia82 spune:
Buna,fetelor.Eu azi m-am trezit la 12 jumate,ca azi noapte am avut concert,sotul e talentat la sforait 
Andreealydia,eu hainute am luat de la hopababy punct ro si de la aramis(imbracamintecopii punct com).Mai demult cumparam de la chic bebe punct ro body-uri si salopetele,dar le-au scumpit si nici nu prea mai au in stoc.Felicitari pt escapada la shopping,sa foloseasca bebe sanatos tot ce i-ai luat.
Somleac eu intrebasem de caruciorul vostru,dar intre timp am luat altceva.Cu picatul..ma tot intreb, oare incepe sa-ti placa?
.Bine ca nu a fost grav 
Da...Pico...pe unde umblii???
Carmen,aparat de aerosoli,noi avem beurer,e ok doar ca face putin zgomot.Din auzite,cele de la Laica si Omron sunt f bune.
Violeta nu te impacienta,ca nu esti singura care-si ia suturi unde nu e cazul.Si eu am patit ceva de genul acu vreo saptamana,cand credeam ca vrea sa iasa,plus lovituri in vezica,plus drumuri la toaleta...
AMR 5 SAPTAMANI?????
Andreea mdm,mai ai asa putin pana ai sa-ti cunosti comoara 
Daii felicitari si voua pt achizitii,sa le folositi sanatosi.Deci mai sunt si altii care se gandesc la botez de pe-acuma...
..credeam ca numai eu is cu piticii pe creier.Ma bucur ca ati gasit locatia dorita.Bagajul de spital cred ca ar fi bine sa-l avem pregatit de la 32 de saptamani.
Valentina,nu te panica.Sunt deacord cu Somleac..ce treaba are pozitia pelvina cu nasterea prematura?Linisteste-te si nu mai stresa bebelusul aiurea.Felicitari pt patut si carucior.Le-ai luat de la babycomfort?Eu am luat de la ei masuta de infasat cu cadita si sunt f multumita de calitate.
La capitolul cumparaturi,mai am de luat cosuletul de dormit(nu-i iau patut din prima),o saltea de infasat,hainute ,pampers,prosoape,pompa muls,incalzitor bibe si de pe la farmacie una alta.
Aseara mi-am luat din Real o camasa de noapte,cu deschizatura in fata si maneca scurta la 18 lei.Imi pare rau ca n-amluat doua,dar sper sa mai gasesc data viitoare...la banii astia e ideala de frecat prin maternitate ![]()
Am scris un kilometru de mesaj,ca sa recuperez zilele de absenta.
V-am pupat!!
POZE IRIS
mami Iulia
29+
LEIA si
IRIS- MARIA (19.12.2007)
bonsai spune:
da,da la camasi de noate ma gandeam si eu ,dar nu cred ca au aparut cele cu maneca scurta si care sa nu coste o avere...
27+
Valentina_D spune:
Iulia, da, de la ei am luat. Au showroom in Bucuresti, in Crangasi, pentru fetele care sunt de aici si pe mine m-au convins oamenii aia. Au stofa, ce sa mai, mi-au scos din buzunar 10 mil cat ai clipi
E drept, sunt multumita de tot ce am luat.
Tot atunci, de la ei, am luat pampers new born un pachet si aveau servetele umede numai cu aloe pentru bebe. Preturile, super ok, de altfel. Se poate comanda si online de la ei![]()

32+ 
my baby
MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s
ralucis spune:
daii, eu o sa nasc la municipal. Bagajul il fac cand ajung prin saptamana 36, sa fie proaspat. Si eu ma tot gandesc cum o fi acolo, mai ales ca am nascut la CF2 datile trecute. Am inteles ca la municipal au rezerve cu plata, sa o intreb pe dr. sa vad ce-mi spune.
andreealydia spune:
buna seara, mamici cu burtici!
valentina, arata super produsele de pe babycomfort!!! ce-i drept, cam scumpute, ca la cate avem de luat... ai idee cum sunt cearsafurile alea din jersey din bumbac? ca nu prea inteleg, ori jersey, ori bumbac...
iulia, merci pentru ponturi cu site-urile. mi-am aruncat doar un ochi, nu prea am avut timp. urmeaza sa navighez cu bagare de seama...
somleac, esti de-un optimism demn de urmat! fa bine si invata-te cu noul centru de greutate, ca acusica ti se schimba iar! ai grija de burtica!
am organizat deja sifonierul emei, asa incat bebe are deja doua rafturi si un sertar numai pentru el. momentan ajung, dar deja s-au anuntat 2 prietene, ca-mi pregatesc "bagaje". maine vreau sa sortez si eu hainutele emei de bebe mic.
azi am fost la dr. toate-s neasteptat de bine, fata de saptamana trecuta. colul pare sa se mai fi lungit, are 3,4 cm, usor intredeschis; placenta acum e fundica si anterioara, la 4 cm de oi, deci bine; decolarile pe care celalalt medic le considera chisturi sunt tot acolo, dar nu le-a mai dat prea mare importanta. le urmarim in timp. bebe are o fatzuca asa dulce... are 717 gr., e super activ, cam jos insa, de-i simt toate miscarile in vezica si col.
i-am marturisit medicului de escapada de duminica si a zis ca pot s-o mai repet, nu foarte des si nu prea mult stat in picioare, doar cat sa-mi mai ridic moralul.
in concluzie, azi am fost foarte optimista, drept pentru care copilul e fericit si jucaus, sotul linistit, toate la locul lor, asa ca-n zilele noastre bune.
va pup!
mami de ema-stefania (10.07.2008) si
25+ de 
violeta_v spune:

bebelusul meu a fost tare lenes azi si ieri
cum sa-ll stimulez,macar sa stiu ca e bine?am baut si niste cafea si nimic 
Viitoare mami de baiat,DPN 24 iunie
Pico spune:
![]()

Somleac,tare esti zapa!
Off,ai grija cu calciul si genuchiul
.Hai ca mai ai putin,lasa si tu cazaturile pentru mai tarziu
.
Eu am bolit vreo 3-4 zile.In afara de febra am avut parte de tot tacamul (frisoane,dureri in gat si de cap,tuse,muci,slabiciune etc).Ma simt tot mai greoaie,fara chef,presiune in zona pelviana si as dormiii toaattaa ziua

.Asa ceva n-am mai pomenit
.
Abia astept sa nasc.Pff...floare la ureche
.
Eu nu am nevoie de mare lucru pentru ca nu am apucat sa dau mai nimic.Vreau sa ajung La Ikea pentru niste aparatori pentru patut si mai vad eu
ce mi se mai lipeste de mana.
Mna..si cam asa...in rest..am devenit un munte de puturosenie
.
Multi pupici
.
Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003), Maria Carolina( 26.11.2005),Ana Iasmine(06.10.2007)si
(DPN 8.05.2011)
Pico spune:
Iulia, de ce nu iei patut...mai dai banii si pe cosulet?
Sunt super ok cosuletele dar e o cheltuiala in plus.
Violeta daca te simti bine e ok.Stai linistita in pat si atunci o sa-l simti mai bine pe bb
.
Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003), Maria Carolina( 26.11.2005),Ana Iasmine(06.10.2007)si
(DPN 8.05.2011)
iulia82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pico Iulia, de ce nu iei patut...mai dai banii si pe cosulet? Sunt super ok cosuletele dar e o cheltuiala in plus. Violeta daca te simti bine e ok.Stai linistita in pat si atunci o sa-l simti mai bine pe bb .Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003), Maria Carolina( 26.11.2005),Ana Iasmine(06.10.2007)si (DPN 8.05.2011) |
pico,bine ai revenit,cam lunga absenta,dar te motivam.Multa sanatate iti doresc.Cosulet vreau sa iau pt ca mi s-a pus mie pata de cand eram insarcinata cu Iris,dar atunci n-am luat pe motiv de cheltuiala in plus,asa ca iau acum ca sa-mi satisfac o dorinta mai veche.Dau 300 ron pe cosulet si mai la toamna inca vreo 250 pe patut pliant fara etaj (ca-mi va trebui si in concediu)saltea de cocos am deja,deci per total nu ies tare scump.
POZE IRIS
mami Iulia
29+
LEIA si
IRIS- MARIA (19.12.2007)
iulia82 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui violeta_v![]() bebelusul meu a fost tare lenes azi si ieri cum sa-ll stimulez,macar sa stiu ca e bine?am baut si niste cafea si nimic ![]() Viitoare mami de baiat,DPN 24 iunie |
Daca e lenes nu-i problema,important e sa-l simti,chiar daca mai rar si mai finut.Poate si-a gasit o pozitie confortabila...dar incerca si cu niste ciocolata,poate se mai agita,sau pune muzica pe telefon si lipeste-l de burtica.
POZE IRIS
mami Iulia
29+
LEIA si
IRIS- MARIA (19.12.2007)