Mar-Apr(177)Bravo Monas, Stefy, Viss, Spiridusha!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui SSABrya

off pana am terminat eu de citit ce ati scris de ieri pana azi am si uitat ce vroiam sa spun, oricum din ce imi aduc aminte enumerez:

lalely si eu vreau monitor de la Romtelecom, dar astia imi tot zic sa mai revin ca nu au pe stoc, deci....

Despre botez sa va zic cum vreau eu sa fac. Mai intai nu stiu sigur cand va fi, depinde de nas. El e marinar si e plecat in voiaj, asa ca asteptam sa se intoarca, adik undeva prin iulie facem botezul. Vrem sa il facem unde am facut nunta si botezul Bryannei, adik cu restaurant f frumos si dc nu gasesc liber sambata, ceea ce sigur nu va fi, il facem vinerea. mai nou asa se poarta la noi. In ceea ce priveste invitatii ziceam ceva mic, dar avem cel putin 100 de persoane, mai vedem atunci

Eu i-am luat Bryannei forfecuta speciala si nu mi-a placut deloc, apoi i-am luat o unghiera de bebe de la canpol si sunt f multumita de ea. Si ii mai taiam unghiile si cu forfecuta mea de pielite.

Despre picaturile de colici sa va spun cum am facut la Bry si asa voi face si acum. Dr mi-a recomandat Bonnisan si eu i-am luat si Infacol sa fiu sigura, atunci nu se gaea la noi, am luat din UK. Fata nu a avut colici niciodata, cateodata mai plangea sau se inrosea la kkuta. Dar eu i-am dat infacol preventiv, cate o pipeta inainte de fiecare alaptat si dupa ce am terminat infacolul ii dadeam Bonisan, tot preventiv, cate 10 pic de 2 ori pe zi. Si asa fata mea nu a avut crize de colici. Si a fost alaptat mixt, si san si LP.

Anaxena pana la urma vad ca ai facut rost de Natracare, de unde? vreau si eu

Nu mai stiu daca mai aveam ceva de spus.

Dar cred ca am palavragit destul

Asa ca va urez o zi frumoasa si ma intorc mai pe seara

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 35+ , adica Ayanna Stefania

AMR max 30 de zile

am produse la Bazar

am facut rost de la farmacia Dona,cum iti spusesem dar au avut doar 2 cutii si au fost aduse de la Bucuresti
chiar am intrebat ieri daca au mai facut rost si au zis ca nu

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si de Alex 28.02.2011

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaxena
am mai pus si eu niste poze

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si de Alex 28.02.2011

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

le -am vazut mai devreme . Cumn si reusit sa-i faci sa stea la poze?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

strumph, multam mult de tot...maine dimi ma duc la dr. azi ma scoate iubi in oras, am vazut la yasmy ca merge nasterea repede dupa ce iesi din spital.....
dorinut@ sa te auda Dumnezeu!
alina 06, multumesc si nu te gandi la prostiute, lichidul e in fc de organism, papa mai putin sarat si mai bea niste ceai de maces

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 37+ cu dodoloatza frumoasa

AMR cat de curand
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Buna! Uite ca tot am avut o veste buna astazi, ca tot ma plangeam ca vor fi doua zile linistite.

FELICITARI MONAS!!!
Slava Domnului ca sunteti bine, bebeii o sa recupereze si o sa fie minunati, ai sa vezi! Sanatate sa va dea Dumnezeu!!!

Delia, imi pare rau ca nu te-am mai prins, dar iti urez tot binele din lume, sa fiti sanatoase amandoua si sa nasti cand e cel mai bine. Te admir mult, esti mamica cea mai curajoasa si mai plina de vointa pe care am cunoscut-o! Multa sanatate si nastere usoara!

In rest nu stiu ce sa mai zic. Si la noi e cald si bine (cel putin asa apare pe geam ). Diseara voi iesi in oras cu colegele de serviciu. Sper sa ma abtin si sa nu mananc prea mult. Azi am zis pas la sfinti, ca ieri am mancat 2 si m-am simtit vinovata toata ziua.

Eu set de unghii am luat de la Primii Pasi. Sper sa fie ok, daca nu, iau altul, ca oricum n-a fost scump. Nu mai am f multe de cumparat si sper sa termin in week-end. Acum astept patutul. Sunt nerabdatoare. Ziceau ca azi sau maine vine, insa deocamdata n-am primit nici un semn.

Imi place ca scrieti despre bebei, mai invat si eu ceva asa.

Va pup!

Stef 37+ cu Tudor Stefan

AMR 2 saptamani

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monas

Buna fete dragi,
Sunt in spital si nu va pot scrie f mult. Am nascut prematur la 34 saptamani si 5 zile, pe Eva Maria de 1970 grame si pe Fabian Mihai de 2330 grame, prin cezariana la urgenta. Eu sunt f bine, ei sunt destul de bine avand in vedere prematuritatea. Va mai scriu cand pot si felicit (desi nu ma citit in urma) proaspetele mamici, iar viitoarele mamici sa stea cuminti in asteptarea bebicilor.

34+

sa-ti traiasca, sa te bucuri de ei, sa fie sanatosi si norocosi
bravo monas, bun venit Eva-Maria si Fabian -Mihai

AMR cat de curand
69/11

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

buna fete...mi-e dor de voi, dar e greu acasa cu toti 3...de luni sper sa-i duc pe cei mari si sa ma mai linistesc. maine vine si pediatra sa-l vada.

Ailed, iony, Azaz, dragelor...nu va uitam, ne gandim la voi si va doresc nasteri usoare...cat mai usoare!!!

Anaxena, ce bine ca ai slabit!! Eu sunt deprimata din cauza asta!!!!

Lavi, mi-e dor sa mai vb!

Cami, ce spui? zapada?Sa nu mai vad pana la iarna!

Strumpfi,Lauriciu, Alina Ally (ce poze frumoase ai), pup toate fetele

Simona, mami de baieti David, Matei si Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

AMR cat de curand
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Hey dragelor am venit si noi de afara!

Este super vremea...asa ca va sfatuiesc daca puteti sa iesiti si cele cu bebei!

Am fost la Romtelecom si cica numai este oferta cu babyphone!DELOC..asa ca nu stiu ce sa zic..chiar am intrebat special!Deci Pisuc,Ssabrya..poate va mai interesati si voi!

Am vazut poze de bebei frumosi:Miki,Anaxena,Alina..sa va traiasca!Sunt niste scumpi!

33+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 7 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

ailed iti doresc nastere usoara si sa te intorci acasa cu o bebelina sanatoasa.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

AMR cat de curand
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

MONAS..multa sanatate pt tine si bebici!Ma bucur ca sunteti ok!
Chiar daca au venit inainte de termen..sunt bine si maricei.

Ailed..bafta multa!Te asteptam cu cele mai bune vesti si cu bebel la purtator!

33+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 7 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Stefana

Buna! Uite ca tot am avut o veste buna astazi, ca tot ma plangeam ca vor fi doua zile linistite.

FELICITARI MONAS!!!
Slava Domnului ca sunteti bine, bebeii o sa recupereze si o sa fie minunati, ai sa vezi! Sanatate sa va dea Dumnezeu!!!

Delia, imi pare rau ca nu te-am mai prins, dar iti urez tot binele din lume, sa fiti sanatoase amandoua si sa nasti cand e cel mai bine. Te admir mult, esti mamica cea mai curajoasa si mai plina de vointa pe care am cunoscut-o! Multa sanatate si nastere usoara!

In rest nu stiu ce sa mai zic. Si la noi e cald si bine (cel putin asa apare pe geam ). Diseara voi iesi in oras cu colegele de serviciu. Sper sa ma abtin si sa nu mananc prea mult. Azi am zis pas la sfinti, ca ieri am mancat 2 si m-am simtit vinovata toata ziua.

Eu set de unghii am luat de la Primii Pasi. Sper sa fie ok, daca nu, iau altul, ca oricum n-a fost scump. Nu mai am f multe de cumparat si sper sa termin in week-end. Acum astept patutul. Sunt nerabdatoare. Ziceau ca azi sau maine vine, insa deocamdata n-am primit nici un semn.

Imi place ca scrieti despre bebei, mai invat si eu ceva asa.

Va pup!

Stef 37+ cu Tudor Stefan

AMR 2 saptamani

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Stefana m-ai prins , iubita, iti multumesc mult pt aprecieri

AMR cat de curand
69/11

Mergi la inceput