Mar-Apr(177)Bravo Monas, Stefy, Viss, Spiridusha!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

fetelor nici n-am apucat sa citesc ce-ati scris. ieri n-am intrat pentru ca bebelina cred ca face colici sau are gaze saracuta. atata se mai indoaie ...dar nu plange, doar se stramba.
am inceput sa-i dau sab simplex cate 15 picaturi pe zi, sper sa ajute la ceva.

si de vreo 2-3 zile asa de agitata mai este, se trezeste si intre mese, mai vrea san....apoi adoarme iar. isi da tot programul peste cap. nu stiu ce sa fac. oare este din cauza gazelor?

rhyanna dar de unde stii ca nu mai ai lapte? te-ai muls si nu a mai iesit nimic? vezi ca imediat dupa ce alaptezi , daca scoti cu pompa iese putin mai greu la inceput laptele, nu stiu de ce, dar daca insisti iese ca lumea. eu asa fac. si iese la lapte.... nu cred ca ramai asa fara lapte deloc.

si am si eu o preocupare. azi am cantarit bebelina si vad ca saptamana asta a luat doar 160 grame. eu nu stiu cum iau la voi asa mult.
am tot citit eu ca bebeii alaptati exclusiv iau mai greu in greutate decat cei cu lapte praf dar totusi....tot nu m-am linistit. si cica media este intre 110-200 grame pe saptamana. pai la voi au luat mult mai mult bebeii. mai bine nu luam cantarul asta de la nasa ca acum mi-am facut de lucru cu el.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

roxy, nici a mea nu prea a luat in greutate, dar inca nu-mi fac probleme..doctora a zis s-o mai cantaresc vineri, dupa 3 zile adica..in conditiile in care marti avea inca greutatea de la externare, doar vreo 10 gr diferenta..deci stam si mai prost
dar asa cum ne ziceau si in maternitate, o evaluare la un nou nascut alaptat exclusiv se face dupa cel putin 2 sapt..la voi au trecut ? cat a luat in total de atunci ? e normal sa ia mai putin acum pana prind si ei puteri sa pape cum trebuie..

mami de Vlad 09.04.2009 si s40 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

persi si picky LA MULTI ANI! , sa fiti sanatoase si sa va bucurati de minunile ce o sa le aduceti pe lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Miki, ai uitat sa schimbi semnatura acum ai o printesa frumoasa si burtica nu mai e

Roxy, uff cine te-a pus sa iei cantar sa ai ce te stresa zilnic, un bebe dupa cate am auzit eu aici nu se pune pe cantar decat de medic si asta la 2-3 sapt la vizita si nu in fiecare zi, vrei sa pierzi laptele de te stresezi asa ?

Simona, sper ca de luni iti mai revii dupa ce duci cei 2 flacai la gradi

yasmi, hai ca a dat coltu` ierbii si ai iesit la plimbareli abia astept sa nasc si eu sa ies la plimbari in cartier si prin parcuri

_
Mind the Bump!37+ Sophia Nicole

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

buna fete...mi-e dor de voi, dar e greu acasa cu toti 3...de luni sper sa-i duc pe cei mari si sa ma mai linistesc. maine vine si pediatra sa-l vada.

Ailed, iony, Azaz, dragelor...nu va uitam, ne gandim la voi si va doresc nasteri usoare...cat mai usoare!!!

Anaxena, ce bine ca ai slabit!! Eu sunt deprimata din cauza asta!!!!

Lavi, mi-e dor sa mai vb!

Cami, ce spui? zapada?Sa nu mai vad pana la iarna!

Strumpfi,Lauriciu, Alina Ally (ce poze frumoase ai), pup toate fetele

Simona, mami de baieti David, Matei si Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

nu te stresa
eu am venit acasa cu -3kg
a 2a zi aveam -2kg
a 3a zi -1kg
iti dai seama ce jale pe mine
apoi nu m-am cantarit cateva zile
si ieri aveam -4kg
am sa ma cantaresc peste 1 sapt

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si de Alex 28.02.2011

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

miki a mea a iesit din spital cu 3020 gr si acum la 2 saptamani are 3400. dar eu ma asteptam, cum ziceau fetele, sa ia acolo 200-250 gr pe saptamana.
chiar acum citesc pe net despre greutate si peste tot scrie ca intre prima si a 3-a luna bebelusii iau in medie 170 grame. uite:
http://reclama
asa ca nu-mi mai fac griji.

Mergi la inceput

stai ca nu ma lasa astia sa pun link-ul.
uite aici:

De acum, media evolutiei inaltimii si greutati este urmatoarea :
Intre prima si a treia luna, copilul va castiga cate 170 de grame pe saptamana.
Intre a patra si a saptea luna, va lua 700-900 de grame pe luna. Cresterea incetineste putin in jurul lunii a sasea, asa incat copilul va lua 450-560 de grame pe luna.
La opt luni, copilul va cantari de doua ori si jumatate mai mult decat la nastere.
Intre opt si doisprezece luni, va continua sa creasca, dar mai incet. Pana la prima aniversare ar trebui sa cantareasca de trei ori mai mult decat la nastere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Monas draga, ce veste!!! Si eu care ma si gandeam daca avand gemeni poate stai mai mult si te gasesc cand ma internez eu pe 2 aprilie! Tot la CMU ai nascut, sau la stat?
Sa creasca mari si fortosi Eva si Fabian, sa ii vegheze pe fiecare un ingeras si o steluta norocoasa, si tu sa ai o refacere rapida!
Te imbratisez

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s36 cu un dragalas

AMR 4 saptamani!!!

Mergi la inceput

bb_yasmi si noi ne interesam de botez. vrem sa facem cu familia si cativa prieteni. in jur de 30-40 persoane asa.
ce bine ca voi ati iesit afara deja. la noi este un frig....bate vantul, este cam nasol, mai stam putin. o s-o scot putin in geam deocamdata.

Mergi la inceput

ailed iti doresc nastere usoara si sa te intorci acasa cu o bebelina sanatoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Mada la mine e invers imi e teama ca Naty sa nu-l trezeasca pe bb, ea are tignal, na ce sa-i faci fetele astea sunt cu gura mai mare

Mergi la inceput