Mar-Apr(177)Bravo Monas, Stefy, Viss, Spiridusha!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rhynna spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

La multe lunite si ani bebe Elena Sophie de rhynna!!!

mami de Naty (10.04.2009) si Alex (1.02.2011)

Multumim mult Alina.n!la fel si voua !La multi ani!

Buna dimineata tuturor!E foarte frumos afara

Ce stiti despre targul din weekendul asta?Despre reduceri si despre participanti?Eu stiu ca sunt niste concursuri pentru fetele insarcinate

Mami fericita de Sophie Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

tocmai ce intru si eu pe forum si ce vad in titlu, INCA 2 FLUTURASI

FELICITARI MONAS! BINE ATI VENIT FLUTURASI DE MONAS

Nu imi vine sa cred, avem din ce in ce mai multi fluturasi, abia astept sa o tin in brate si eu pe bebelina mea

Ma duc sa citesc din urma si revin

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 35+ , adica Ayanna Stefania

AMR max 30 de zile

am produse la Bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Bravo Monas !!! Felicitari si bine ati venit pe lume Eva Mari si Fabian Mihai !!!

Refacere usoara mami de gemenasi si bebelusilor multa sanatate si sa ia in greutate usor si rapid sa mergeti acasa sa va bucurati de ei cat mai repede!!!

Acum cateva zile in urma te plangeai ca Viss o sa isi vada bebelushii asa repede fata de tine ca mai ai de asteptat pana pe 28 martie cand aveai programata cezariana, si ia uite ca numai la o zi distanta fata de ea ti-ai vazut si tu comorile Sa fie sanatosi si sa creasca mari, sunt destui de maricei pentru varsta lor si fiind si gemeni Sper sa avem mai multe vesti de la tine cat mai curand si numai vesti bune !!!

_
Mind the Bump!37+ Sophia Nicole

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

simona bine ati venit acasa. vai, prin cate ai trecut....bine ca sunteti bine, restul o sa uiti.
da, intr-adevar si eu auzisem ca inducerea este foarte grea, sunt dureri mult mai mari decat daca nasti tu ca-ti vine sa nasti. de aia m-am bucurat ca bebelina mea a vrut sa vina ea.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

simona mie mi-a zis sa nu mananc citrice, mere, fructe din astea care fermenteaza. mai mananc si eu cateodata, normal dar nu exagerez.

pisuc ma bucur de vestile bune de la eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

multumim mult pt aprecieri andra in poze seamana f mult cu vlad cand era mic, trebuie sa ma chinui sa gasesc deosebiri..dr sunt convinsa ca pe masura ce cresc se schimba..

anaxena, bebita tau seamana cu tine leit..mie asa mi se pare
simona, imi pare rau ca si experienta ta a fost neplacuta..ciudat cu doctorii astia..si daca avea 37 de saptamani nu cred ca e prematur neaparat..probabil ai dreptate ca a contat banii eu in spital vreau sa va zic ca am dat doar la moasa ca m-a ajutat cu cate ceva pe acolo..in rest nimic..
dorinut, picaturile de colief le pui intr-o lingurita unde adaugi si cateva picaturi de lapte de la tine muls asa cu mana..si ii dai la bebita..si eu stiam de colief ca e f bun, insa nu l-am probat..noi momentan n-am avut nevoie de nimic, sper s-o tina tot asa..

cu icterul si eu am dubii ca nu stiu sa-l recunosc..voi cum va dati seama ? a mea a facut in maternitate si a fost la lampa 12 ore..dar acasa o suspectez ca doarme f f mult..cate 4-5 ore..poate chiar mai mult..dar pediatra a venit si a vazut-o..normal ar fi trebuit sa vada daca era, nu ?

mami de Vlad 09.04.2009 si s40 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monas

Buna fete dragi,
Sunt in spital si nu va pot scrie f mult. Am nascut prematur la 34 saptamani si 5 zile, pe Eva Maria de 1970 grame si pe Fabian Mihai de 2330 grame, prin cezariana la urgenta. Eu sunt f bine, ei sunt destul de bine avand in vedere prematuritatea. Va mai scriu cand pot si felicit (desi nu ma citit in urma) proaspetele mamici, iar viitoarele mamici sa stea cuminti in asteptarea bebicilor.

34+

monas felicitari mami sa-ti traiasca puiutii, au niste nume superbe sa creasca mari si sa prinda puteri sa vii cu ei acasa sanatosi

mami de Vlad 09.04.2009 si s40 cu

Mergi la inceput

strumphitza ce bine arata clatitele si mucenicii
si mama a facut, asa buni..... am mancat ieri ca sparta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

strumphitza ce bine arata clatitele si mucenicii
si mama a facut, asa buni..... am mancat ieri ca sparta

Multumesc si eu tot ca sparta i-am terminat azi, mai aveam 3 si am spus, ia sa ii bag la ghiozdan, sa nu stea acolo sa se usuce

_
Mind the Bump!37+ Sophia Nicole

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

miki, simona acum v-am vazut puiutii....sunt minunati, asa dulci si scumpi

Mergi la inceput