Mar-Apr(177)Bravo Monas, Stefy, Viss, Spiridusha!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

alina06st multumesc; deja nu mai am stare; ma invart pe aici ca un coeficient intr-o ecuatie

32 +

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata fetele

ce de vesti minunate

bravo viss. ma bucur din suflet ca ai reusit sa aduci pe lume cele doua minuni. gata, esti o mamica fericita. iti doresc refacere usoara si bebeii sa fie sanatosi si cuminti

bravo stefy. in sfarsit iti vezi printesica ca tare mult s-a lasat asteptata. refacere usoara si mult laptic pentru puiuta

bravo spiridusha, bine ai venit bebe cristian. sa fi sanatos si cuminte. mami, refacere usoara

toate fetele.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

Buna fete dragi,
Sunt in spital si nu va pot scrie f mult. Am nascut prematur la 34 saptamani si 5 zile, pe Eva Maria de 1970 grame si pe Fabian Mihai de 2330 grame, prin cezariana la urgenta. Eu sunt f bine, ei sunt destul de bine avand in vedere prematuritatea. Va mai scriu cand pot si felicit (desi nu ma citit in urma) proaspetele mamici, iar viitoarele mamici sa stea cuminti in asteptarea bebicilor.

34+

Mergi la inceput

fetelor nici n-am apucat sa citesc ce-ati scris. ieri n-am intrat pentru ca bebelina cred ca face colici sau are gaze saracuta. atata se mai indoaie ...dar nu plange, doar se stramba.
am inceput sa-i dau sab simplex cate 15 picaturi pe zi, sper sa ajute la ceva.

si de vreo 2-3 zile asa de agitata mai este, se trezeste si intre mese, mai vrea san....apoi adoarme iar. isi da tot programul peste cap. nu stiu ce sa fac. oare este din cauza gazelor?

rhyanna dar de unde stii ca nu mai ai lapte? te-ai muls si nu a mai iesit nimic? vezi ca imediat dupa ce alaptezi , daca scoti cu pompa iese putin mai greu la inceput laptele, nu stiu de ce, dar daca insisti iese ca lumea. eu asa fac. si iese la lapte.... nu cred ca ramai asa fara lapte deloc.

si am si eu o preocupare. azi am cantarit bebelina si vad ca saptamana asta a luat doar 160 grame. eu nu stiu cum iau la voi asa mult.
am tot citit eu ca bebeii alaptati exclusiv iau mai greu in greutate decat cei cu lapte praf dar totusi....tot nu m-am linistit. si cica media este intre 110-200 grame pe saptamana. pai la voi au luat mult mai mult bebeii. mai bine nu luam cantarul asta de la nasa ca acum mi-am facut de lucru cu el.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monas

Buna fete dragi,
Sunt in spital si nu va pot scrie f mult. Am nascut prematur la 34 saptamani si 5 zile, pe Eva Maria de 1970 grame si pe Fabian Mihai de 2330 grame, prin cezariana la urgenta. Eu sunt f bine, ei sunt destul de bine avand in vedere prematuritatea. Va mai scriu cand pot si felicit (desi nu ma citit in urma) proaspetele mamici, iar viitoarele mamici sa stea cuminti in asteptarea bebicilor.

34+

ma bucur ca sunteti bine, monas, sa fie sanatosi bebeii, sa ia repede in greutate si sa va duceti repede acasa.

32 +

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

buna fete...mi-e dor de voi, dar e greu acasa cu toti 3...de luni sper sa-i duc pe cei mari si sa ma mai linistesc. maine vine si pediatra sa-l vada.

Ailed, iony, Azaz, dragelor...nu va uitam, ne gandim la voi si va doresc nasteri usoare...cat mai usoare!!!

Anaxena, ce bine ca ai slabit!! Eu sunt deprimata din cauza asta!!!!

Lavi, mi-e dor sa mai vb!

Cami, ce spui? zapada?Sa nu mai vad pana la iarna!

Strumpfi,Lauriciu, Alina Ally (ce poze frumoase ai), pup toate fetele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

si am si eu o preocupare. azi am cantarit bebelina si vad ca saptamana asta a luat doar 160 grame. eu nu stiu cum iau la voi asa mult.
am tot citit eu ca bebeii alaptati exclusiv iau mai greu in greutate decat cei cu lapte praf dar totusi....tot nu m-am linistit. si cica media este intre 110-200 grame pe saptamana. pai la voi au luat mult mai mult bebeii. mai bine nu luam cantarul asta de la nasa ca acum mi-am facut de lucru cu el.

roxy, din cate am vazut eu la verisoara mea, care are o fetita de 2 luni, perioadele de crestere alterneaza cu cele de stagnare.eu zic sa nu-ti faci griji, ca totul e ok. te

32 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monas

Buna fete dragi,

34+

Felicitari pentru nastere. va fi totul bine. Sa creasca mari frumosi si sanatosi bebelusii, sa va reveniti repede si sa margeti acasa

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

bravo monas. ma bucur ca sunteti bine, refacere usoara si bebei mancaciosi si cuminti
te asteptam cu multe detalii despre nastere.

Mergi la inceput

ioanna incerc si eu sa nu ma preocup prea tare. oricum, peste 2 saptamani merg la pediatra sa o vada si vedem noi atunci.
multumesc de raspuns

Mergi la inceput