Pufii isi iubesc mamicile! (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

danasor m-am prins si eu acum cu poza...e o idee buna. dar mai stai putin ca poate mai apar ceva pufuleti

simplicity multa sanatate! asa e si aici daca mergi la dr.nu-ti fac/dau nimic vecina avea probleme cu diareea la fata, vreo saptamana.nu i-au dat nimic.saraca a avut o rana.... facea kk din 30 in 30 min. a fost la un dr polonez si ala i-a dat antibiotic si i-a trecut.

ayanna... noi avem asa:
7:00 - 120 ml lp, in somn + tzitzi
10:00 e trezirea..cereale,iaurt,paine prajita...ce este.
12:00 - banana,mar,para ce este
14:00- supica de orice(inca nu ii dau porc si prajeli,sau cel putin incerc sa evit)
apoi somn vreo 2-3 ore
la 18:00 o masa, ori supica, ori tocanite...ce este
21:00 iaurt
22:00 210 ml lapte + tzitzi apoi somn pana dimineata de pe la 22:30

sorina ...la fel si noi cu borcanelele ...mie mii se intoarce stomacul si el face miam miam miam

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

gata, am si prestat doua miniamandine ca din una nu am inteles nimic,si era musai sa mai iau una.

decim david are camera plina de jucarii care mai de care si el ce face...rupe paginile la reviste...asta este jucaria serii deocamdata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

dece imi pare rau ptr incident.bine ca esti tu bine! nu ziceai ca ai casco? mai tre sa platesti?

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Este un iaurt bio (asa zic ei) de la MegaImage. Exista cu vanilie, afine si zmeura, mananca din toate dar cel mai bine ala de vanilie ca e mai dulceag.

..Multumesc mult...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

dece imi pare rau ptr incident.bine ca esti tu bine! nu ziceai ca ai casco? mai tre sa platesti?

te iubim puiule....!!!

Eu am inteles ca spalase masina ca sa faca poze pt casco , care casco incheiat azi intra in vigoare de maine.

Si mi-am amintit ca pe mine pe vremea cand faceam casco la masina nu ma puneau sa spal masia, ii faceau pozele asa.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalitica2000

cred ca ma disociez si eu cu niste miniamandine, ca mi-a adus ieri soacra mea, asa de 8 martie si nu m-am atins inca de ele…macar una mica mititica…off, mama lor de dulciuri…

Tocmai ma disociam de niste donuts, aduse de fiica-mea cea mare..

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alicredo
7:00 - 120 ml lp, in somn + tzitzi
10:00 e trezirea..cereale,iaurt,paine prajita...ce este.
12:00 - banana,mar,para ce este
14:00- supica de orice(inca nu ii dau porc si prajeli,sau cel putin incerc sa evit)
apoi somn vreo 2-3 ore
la 18:00 o masa, ori supica, ori tocanite...ce este
21:00 iaurt
22:00 210 ml lapte + tzitzi apoi somn pana dimineata de pe la 22:30

sorina ...la fel si noi cu borcanelele ...mie mii se intoarce stomacul si el face miam miam miam

Oho...ce bine papa, cretzulinul!

Cum e? Trimitem teste, ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:
citat din mesajul lui lalitica2000

cred ca ma disociez si eu cu niste miniamandine, ca mi-a adus ieri soacra mea, asa de 8 martie si nu m-am atins inca de ele…macar una mica mititica…off, mama lor de dulciuri…

Tocmai ma disociam de niste donuts, aduse de fiica-mea cea mare..

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Sorina esti foarte meticuloasa ....sa stii ca e f bine ca tii aceste detalii,automat ajuta la formarea unui program atat pt tine cat si pt Iris....

Vazut poze cu mamici foarte degajate si emancipate...sunteti frumoase doamnelor

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"La multi ani mamici de pufuleti !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

alicredo tin pumnii si daca-mi dai adresa iti trimit teste de sarcina cate vrei eu sunt in aceeasi situatie ca si tine, as vrea, dar sotul zice sa mai asteptam...

decenuela auuuuu! ma doare si pe mine portiera aia, da rau.
HAI JIJI!!! Felicitari pentru mersul din ce in ce mai sigur

ayanna
- nu stiu care ar trebui sa fie meniul, presupun ca unul variat cu fructe, legume, carne ou etc si laptic

- pentru Yannis 85% din cazuri gatesc separat, 10% ii dau borcanele si 5% ii dau de la noi

- cu mesele...ma adaptez, de exemplu nu sunt genu sa iau la mine bavetica si mancare gatita sau borcane din motive lesne de inteles ( cand plecam pe afara copilu e frumos imbracat si NU VREAU PETE! ) so...daca mergem la botez, zburam, la restaurant, la mall, copilu mananca majoritar lapte si iaurt toata ziua, un ou sau o carnita daca apuca pe acasa, atat.

De regula intr-o zi mananca
- 200-300 ml de LP
- 3/4 castronel cu fructe si biscuiti sau mussli
- 1 iaurt
- 1 branzica de vaci (Danonino 80% din cazuri sau branzica proaspata de vaci amestecata cu ou sau cu legume)
- 1, cel mai adesea 2 portii a cate 3/4 castronel de carne cu legume
- 2-3 ori pe saptamana ou

Mananca cel mai des (90% din cazuri) carne de vaca, altceva nu-i place.
Pe langa carne pun combinatii cu: Cartofi, cartofi dulci, morcovi, mazare, linte, rosii, ardei, paste, orez, ceapa, usturoi, un pic de sare nucsoara.

Fructe: banane, portocale, kiwi, mere, pere.

cam cu astea ne invartim noi

Ieri i-am dat capsuni proaspete la blender. Nici nu s-a omorat cu ele si azi vad ca are niste bubite mici pe manuta sunt numa 2-3 bubite, nu stu sa zic daca e alergie sau nu. Oricum nu i-au placut.

Tot ieri i-am dat sa guste salata de icre...nu stiu daca e voie, i-am dat un pic

Lapte nu papa prea mult, 120 ml dimineata, tot vro 120 sau chiar mai putin seara la culcare si uneori inainte de somnu de pranz vro 80-90 ml.

In unele zile bea binisor apa (adik vro 200 ml) in altele cu chiu cu vai bea 50-60ml apa.

Intre mese se intampla sa ii mai dau fie banana daca mancam noi sau pufuleti/ biscuiti daca vreau sa il tin ocupat ptr o perioada, dar nu e regula.

de Yannis

Mergi la inceput