Pufii isi iubesc mamicile! (2)
Raspunsuri - Pagina 4
danasor spune:
, mai avem mult de lucru, dar dupa ce face pipi la olitza ii dau chilotel fara pampers pana face pipi pe ea, sa vada diferentza , apoi ii dau pampers ... asa m-am gandit eu ca ar fi bine, chiar dr. ne-a spus ca la fetitze e mai crescut riscul de infectii urinare tocmai din cauza scutecului... adevarul e ca acum consum foarte multe scutece, cum simt ca a facut un pipi o si schimb, am tras o spaima mare cu ea.
Ieri am gasit scutece chicco si i-am luat sunt ok, dar tot cele pampers premium mi se par cele mai bune dintre toate cate am incercat
Frumosii tai ce fac?
miremia spune:
O idee de cadou (jucarie) pentru o fetita de 2 ani aveti?
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia O idee de cadou (jucarie) pentru o fetita de 2 ani aveti? |
Un animalutz "Fur Real", sau un "My Little Pony"?...ar merge?
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti sorina wooooooooooooowcum ai rabdare cu gramajele astea? |
..nu prea mai am....
ieri a mancat, tot la breakfast, de ex, 25g cereale cu iaurt plus 20g paula cu vanilie...n-am mai rezistat de nervi la a 3-a varianta, si i-am dat lapte, a bagat 150ml, deci foame ii era....no comment.
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
danasor spune:
citat din mesajul lui miremia O idee de cadou (jucarie) pentru o fetita de 2 ani aveti? _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
o mashinutza cu telecomanda, sunt la chicco www.shopmania.ro/magazin~online-jucarii~produs-masina-cu-telecomanda-chicco-carolina-cabriolina~p-7329894.html" target="_blank">cabrio foarte dragutze cam 80 Ron,
eu i-am luat ieri A-ei din car4 am gasit ceva asemanator de la nikko dar e inca micutza, e entuziasmata ea dar mai mult eu
danasor spune:
Mire poti sa te inspiri si de pe site-ul celor de la www.hasbro.com/playskool/en_US/shop/browse/Toddlers-24-36-months/Playskool/_/N-l1Z1rZ78Zgt" target="_blank">playskool, mie imi plac tare mult jucariile lor
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui miremia Cu mesele nu prea am ce sa zic...Mara are 2: micul dejun si pranzul, spre seara mai baga un iaurt cu vanilie. |
Mire..ce fel de iaurt cu vanilie papa Mara? Ca eu i-am dat mandrei iaurt normal alb, cu seminte de vanilie din pastaie, adaugate de mine, si s-a scalambat....n-a fost bun....
miremia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Mire..ce fel de iaurt cu vanilie papa Mara? Ca eu i-am dat mandrei iaurt normal alb, cu seminte de vanilie din pastaie, adaugate de mine, si s-a scalambat....n-a fost bun.... Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
Este un iaurt bio (asa zic ei) de la MegaImage. Exista cu vanilie, afine si zmeura, mananca din toate dar cel mai bine ala de vanilie ca e mai dulceag.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
lalitica2000 spune:
Off, dece crezi ca ti-o fi pus gand rau vreun striper ca nu am stat sa ni sa puna in poala?...imi pare rau ca ai avut asa o noapte si zi bigudoasa, vorba sorinei…poate cine stie, iti raman si tie niste banuti pentru o bluzita, ceva…
Ayanna, iti zic si eu care e programul de masa al lui david. De exemplu iti spun ce a mancat azi, ca noi notam si cantarim tot:
7 –ii fac 5 masuri de lapte cu 2 cereale la 180ml, dar nu de fiecare data bea tot. de exemplu azi a baut numai 110ml
10-100gr fruct, 2 biscuiti si 30gr branza
13- a mancat asa: 60gr piure de cartof, 60gr budinca de dovlecel cu conopida si cartof, 50gr de piure de mar cu morcov si 25gr de cuscus cu vitel. Toate astea le-a mancat intr-o ora.
16- 150gr iaurt cu 2 biscuiti
19- acum a mancat 200gr de gris cu lapte. Surprinzator in 10 minute a mancat tot
22- ziua se incheie la fel cum a inceput cu 5 masuri de lapte si 2 de cereala la 180ml si seara de obicei bea tot.
Iti urez succes in noua etapa a diversificarii. Sper ca la tine sa mearga repede si usor.
Simply, multa sanatate Arianei, sa treaca repede sis a reveniti la normal.
Mai danasor, ce ne faci tu noua….auzi zi disociata de dulciuri…cred ca ma disociez si eu cu niste miniamandine, ca mi-a adus ieri soacra mea, asa de 8 martie si nu m-am atins inca de ele…macar una mica mititica…off, mama lor de dulciuri…