Pufii isi iubesc mamicile! (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

dece imi pare rau de accident,dar bine ca nu ai patit tu ceva!

tomaca multa sanatate tuturor(tie,sotului,bunicii si pisicici)

sorina wooooooooooooowcum ai rabdare cu gramajele astea?

danasor felicitari lui A pt olita!

mami de si

, mai avem mult de lucru, dar dupa ce face pipi la olitza ii dau chilotel fara pampers pana face pipi pe ea, sa vada diferentza , apoi ii dau pampers ... asa m-am gandit eu ca ar fi bine, chiar dr. ne-a spus ca la fetitze e mai crescut riscul de infectii urinare tocmai din cauza scutecului... adevarul e ca acum consum foarte multe scutece, cum simt ca a facut un pipi o si schimb, am tras o spaima mare cu ea.
Ieri am gasit scutece chicco si i-am luat sunt ok, dar tot cele pampers premium mi se par cele mai bune dintre toate cate am incercat

Frumosii tai ce fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

O idee de cadou (jucarie) pentru o fetita de 2 ani aveti?

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Un animalutz "Fur Real", sau un "My Little Pony"?...ar merge?

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

sorina wooooooooooooowcum ai rabdare cu gramajele astea?

..nu prea mai am....
ieri a mancat, tot la breakfast, de ex, 25g cereale cu iaurt plus 20g paula cu vanilie...n-am mai rezistat de nervi la a 3-a varianta, si i-am dat lapte, a bagat 150ml, deci foame ii era....no comment.

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Citat:

_

o mashinutza cu telecomanda, sunt la chicco www.shopmania.ro/magazin~online-jucarii~produs-masina-cu-telecomanda-chicco-carolina-cabriolina~p-7329894.html" target="_blank">cabrio foarte dragutze cam 80 Ron,
eu i-am luat ieri A-ei din car4 am gasit ceva asemanator de la nikko dar e inca micutza, e entuziasmata ea dar mai mult eu

Mergi la inceput

Mire poti sa te inspiri si de pe site-ul celor de la www.hasbro.com/playskool/en_US/shop/browse/Toddlers-24-36-months/Playskool/_/N-l1Z1rZ78Zgt" target="_blank">playskool, mie imi plac tare mult jucariile lor

Mergi la inceput

Sorina, Dana studiez recomandarile voastre.

_

Mergi la inceput

Citat:
Cu mesele nu prea am ce sa zic...Mara are 2: micul dejun si pranzul, spre seara mai baga un iaurt cu vanilie.

Mire..ce fel de iaurt cu vanilie papa Mara? Ca eu i-am dat mandrei iaurt normal alb, cu seminte de vanilie din pastaie, adaugate de mine, si s-a scalambat....n-a fost bun....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:
Cu mesele nu prea am ce sa zic...Mara are 2: micul dejun si pranzul, spre seara mai baga un iaurt cu vanilie.

Mire..ce fel de iaurt cu vanilie papa Mara? Ca eu i-am dat mandrei iaurt normal alb, cu seminte de vanilie din pastaie, adaugate de mine, si s-a scalambat....n-a fost bun....

Este un iaurt bio (asa zic ei) de la MegaImage. Exista cu vanilie, afine si zmeura, mananca din toate dar cel mai bine ala de vanilie ca e mai dulceag.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

Off, dece crezi ca ti-o fi pus gand rau vreun striper ca nu am stat sa ni sa puna in poala?...imi pare rau ca ai avut asa o noapte si zi bigudoasa, vorba sorinei…poate cine stie, iti raman si tie niste banuti pentru o bluzita, ceva…

Ayanna, iti zic si eu care e programul de masa al lui david. De exemplu iti spun ce a mancat azi, ca noi notam si cantarim tot:

7 –ii fac 5 masuri de lapte cu 2 cereale la 180ml, dar nu de fiecare data bea tot. de exemplu azi a baut numai 110ml

10-100gr fruct, 2 biscuiti si 30gr branza

13- a mancat asa: 60gr piure de cartof, 60gr budinca de dovlecel cu conopida si cartof, 50gr de piure de mar cu morcov si 25gr de cuscus cu vitel. Toate astea le-a mancat intr-o ora.

16- 150gr iaurt cu 2 biscuiti

19- acum a mancat 200gr de gris cu lapte. Surprinzator in 10 minute a mancat tot

22- ziua se incheie la fel cum a inceput cu 5 masuri de lapte si 2 de cereala la 180ml si seara de obicei bea tot.

Iti urez succes in noua etapa a diversificarii. Sper ca la tine sa mearga repede si usor.

Simply, multa sanatate Arianei, sa treaca repede sis a reveniti la normal.

Mai danasor, ce ne faci tu noua….auzi zi disociata de dulciuri…cred ca ma disociez si eu cu niste miniamandine, ca mi-a adus ieri soacra mea, asa de 8 martie si nu m-am atins inca de ele…macar una mica mititica…off, mama lor de dulciuri…

Mergi la inceput