Puiuti de Sept-Oct 2011 (18)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Citat:
citat din mesajul lui flopishtica

ce tare ar fi sa fie pasa. Sotul vrea baiat tare de tot, isi si imagineaza cum se duce si joaca fotbal cu el (al meu a jucat 8 ani fotbal cat era mic), tenis, practic mi-a spus sa ma satur de el pana pe la 4-5 ani ca dupa aia nu il mai vad. :))))
sa va dea Dumnezeu ce vreti voi, eu ...ma gandisem doar la nume de fata...il si programasem,nu stiu de ce aveam senzatia asta, ca e fata...habar nu am,dar o sa facem odata si odata si o fetita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flopishtica spune:

Mie imi plac pt fetite: Sofia, Miruna si mai romanesti: Maria, Madalina au fost primele care mi-au venit in minte :)

Mergi la inceput

Stefi, noi ne-am gandit ca fetita noastra sa se numeasca Carina-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:

ce tare ar fi sa fie pasa. Sotul vrea baiat tare de tot, isi si imagineaza cum se duce si joaca fotbal cu el (al meu a jucat 8 ani fotbal cat era mic), tenis, practic mi-a spus sa ma satur de el pana pe la 4-5 ani ca dupa aia nu il mai vad. :))))

Bun asa ! ...acu sa se si tina de cuvant...mai pleci si tu la un cico cu fetele in oras!

Oana 11+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

grea alegere, numele. Ai mei nici la maternitate nu erau hotarati ce numa sa imi puna...

eu astept sa vad ce e (Doamne ajuta sa fie)!!! Apoi o sa ma
gandesc la nume.

It's true! 9+

Mergi la inceput

Citat:

Mie imi plac pt fetite: Sofia, Miruna si mai romanesti: Maria, Madalina au fost primele care mi-au venit in minte :)
Flo, acum trebuie sa se potriveasca si cu numele de familie, sa sune bine. Cand te gandesti ca numele este o decizie fff dificila...ca ar trebui sa ii ramana de la nastere toata viata.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stefy13

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Spune-ne si noua intre ce si ce ...poate te ajutam

Daca am avea de ales intre 2 nume ar fi simplu ...dam cu banul si e rezolvata treaba.... insa noi avem un sg nume si toate cunostintele le-au pus numele asta la fetite : Alessia
Asa ca asteptam cu drag propunerile voastre

+ 12

Ilinca , Sofia , Clara, Mara, Ioana, Maria, Iasmina, Catinca, Ivona, Elena, Teodora

Mai vrei ?

Oana 11+

Mergi la inceput

nu-mi vine sa cred fetelor, am ajuns la 100 de mesaje, si m-am inscris doar de 18 zile, ce mare m-am facut!

Mergi la inceput

Eu nu v-am povestit dar la 5 saptamani l-am visat pe fii-miu ...adica era baietel si il chema Victor in vis. Daca asa va fi si in realitate va ramane Victor.

Oana 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flopishtica spune:

la mai multe Georgi, la mai multe.

Fetelor nu stiu daca v-am zis ca din cauza problemelor cu spatele eu nu am voie sa iau in sarcina mai mult de 10 kg, insaaaaaaaaa tocmai mi-am facut comanda de pizza de la Trenta (fetele din Bucuresti sigur ma inteleg), sper ca maine sa nu am cu 1/2 kg mai mult.

Apropos voi aveti pofte? Eu as manca muraturi intr-una. Mai ales castraveti la saramura nu in otet.

Mergi la inceput