Puiuti de Sept-Oct 2011 (18)
Raspunsuri - Pagina 15
oanaiasi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui flopishtica la mai multe Georgi, la mai multe. Fetelor nu stiu daca v-am zis ca din cauza problemelor cu spatele eu nu am voie sa iau in sarcina mai mult de 10 kg, insaaaaaaaaa tocmai mi-am facut comanda de pizza de la Trenta (fetele din Bucuresti sigur ma inteleg), sper ca maine sa nu am cu 1/2 kg mai mult. ![]() ![]() ![]() Apropos voi aveti pofte? Eu as manca muraturi intr-una. Mai ales castraveti la saramura nu in otet. |
Si eu am o slabiciune pt pizza
, muraturi nu mai mananc ca mi-a fost sete dupa ele si acu sunt deja la al 2-lea herpes...

Flori , pune-ti la semnatura numarul de saptamani sa stim si noi

Oana
11+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un
sanatos si la termen!
JadeJador spune:
era o fata care nu a mai scris de mult , nu mai stiu cum o cheama , dar visa mereu o fetita cu numele violeta sau ceva de genul asta
sunt curioasa daca chiar are fetita
daca ne citesti , intra si mai da ne vesti despre tine 
oanaiasi spune:
| citat din mesajul lui JadeJador era o fata care nu a mai scris de mult , nu mai stiu cum o cheama , dar visa mereu o fetita cu numele violeta sau ceva de genul asta sunt curioasa daca chiar are fetita daca ne citesti , intra si mai da ne vesti despre tine ![]() |
Eu nu o tin minte ...cred ca
la capitolul ala !
Oana
11+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un
sanatos si la termen!
stefy13 spune:
| citat din mesajul lui oanaiasi Ilinca , Sofia , Clara, Mara, Ioana, Maria, Iasmina, Catinca, Ivona, Elena, Teodora Mai vrei ? |
Mai vreau
Ilinca=ok, Sofia=nu, Clara=o cheama pe cateaua noastra, Mara= Maria si mai avem o mariuta in fam, Ioana=ok, Iasmina=nu, Catinca=avem in fam, Ivona=nu o sa o poata striga copii , permanent o sa i se poceasca numele, Elena=ok, Teodora=avm in fam.
Vezi ca nu e usor deloc
flopishtica spune:
fetelor, dar voi vreti unul sau doua prenume? Noi am zis ca indiferent daca e fata sau baiat, vrem un singur prenume.
10+
seidana spune:
| citat din mesajul lui ancaroro Seidana, ma uitam peste tabelul tau. Iunie va avea 21 de zile lucratoare, ca sunt si rusaliile in 12-13 9+Bijuteriile mele |
modificam ... mai imi scapa si mie, si am uitat sincer ..

14+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatos !
seidana spune:
In legatura cu numele noi sunteti hotarati pana in aest punct:
daca e baietel va fi Luca Gabriel ( la un mom dat un Schimbat David Gabriel insa m-a enervat bunica care a zis ca daca ii pun Luca ea o sa-l strige cum vrea pt ca Luca e un nume tare urat.. si cum eu sunt ambitia in picioare.. Luca sa fie, Gabriel dupa fratele meu ( Razvan Gabriel
)
daca e Fetita : ALexandra Maria ( sau ALexia Maria ), alexia voia fratele meu sa ii puna la nepotica numele pt ca ii placea f tare ( nepotica e Mara Alexa), insa am zis ca Alexandra e mai nobil.. insa la un mom dat voiam Elena Maria
Acum DOamne Ajuta-ne sa fie el /ea sanatos/a si mai avem vreme de nume...
14+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatos !