Puiuti de Sept-Oct 2011 (18)
Raspunsuri - Pagina 13
Sept-Oct2011 spune:
Fetelor sunt camady. Am adaugat numele de dr la fetele care l-au spus si carucioarele unde mi-am adus aminte. Mai raman o perioada pe userul comun daca e sa mai modific ceva sa-mi spuneti, eventual caruciaore de adaugat.
oanaiasi spune:
Flori , Octavian e deosebit! Mie imi place
...asta pt ca e altceva decat Alexandru sau Rares ...de care e plin in jurul meu
.
Pentru mine la fetita ar fi cel mai simplu. Va purta numele ambelor bunici.![]()
La baiat e muuult mai greu.
Oana
11+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un
sanatos si la termen!
GORGY spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexa78 Gorgy, ti-am trimis PM. MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot 7 IAS, 2 reusite dar pierdute la 5 si 6 sapt si eu ![]() |
GORGY spune:
| citat din mesajul lui flopishtica pe langa Hapciu :))ne-am mai hgandit la Eduard. Ideea e ca nu ne vin nuume de fete pana acum in minte, numai de baieti. Eduard ne place la amandoi. Sotului ii mai place si Octavian. |
flopishtica spune:
Mie imi place mai mult Edurad, sotului mai mult Octavian - el e pasionat de istorie si Octavian are rezonanta istorica foarte puternica, insa eu nu pot sa spun ca imi place atat de mult.
Deci pana acum e 1-1 :) Alte pareri?
GORGY spune:
| citat din mesajul lui flopishtica pe langa Hapciu :))ne-am mai hgandit la Eduard. Ideea e ca nu ne vin nuume de fete pana acum in minte, numai de baieti. Eduard ne place la amandoi. Sotului ii mai place si Octavian. |
GORGY spune:
| citat din mesajul lui flopishtica Mie imi place mai mult Edurad, sotului mai mult Octavian - el e pasionat de istorie si Octavian are rezonanta istorica foarte puternica, insa eu nu pot sa spun ca imi place atat de mult. Deci pana acum e 1-1 :) Alte pareri? |
asa ca e bine!
sa ii spui sotului
oanaiasi spune:
Eu votez tot pt. Octavian![]()
din nou..![]()
Oana
11+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un
sanatos si la termen!
flopishtica spune:
ce tare ar fi sa fie pasa. Sotul vrea baiat tare de tot, isi si imagineaza cum se duce si joaca fotbal cu el (al meu a jucat 8 ani fotbal cat era mic), tenis, practic mi-a spus sa ma satur de el pana pe la 4-5 ani ca dupa aia nu il mai vad. :))))
stefy13 spune:
| citat din mesajul lui oanaiasi Spune-ne si noua intre ce si ce ...poate te ajutam ![]() |
Daca am avea de ales intre 2 nume ar fi simplu ...dam cu banul si e rezolvata treaba.... insa noi avem un sg nume si toate cunostintele le-au pus numele asta la fetite : Alessia
Asa ca asteptam cu drag propunerile voastre
+ 12