Puiuti de Sept-Oct 2011 (18)
Raspunsuri - Pagina 10
seidana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui JadeJador
si mie mi a zis ca are 60g ....eu asa am retinut si nu vad unde scrie pe ecografie greutatea... |
Inseamna ca bebelusii zileleor noastre sunt mai dotati, sau ca tabelele pe net sunt expirate...
Poate acu se cantaresc altel bebeii, poate cu tot cu sac, sau uterul.. nu stiu, dar daca tu ai 60 g, e logic ca si eu sa am 100 si invers..
14+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !
oanaiasi spune:
Fetele , linistiti-va ...chiar citeam recent pe un topic cam cat de nasol o dau ecografele cu aproximarea greutatii ...aproape de termen marja de eroare e de 300-400 de grame....va dati seama ce inseamna asta?!
Voi va chinuiti aici pentru cateva grame ......n-are sens ! Sunt doar niste aproximari , nu le luati de bune!
Oana 11+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!
ancaroro spune:
Salutare fetelor. Parca da soarele si pe la noi.
Imi dati si mie un pm cu parola de la picassa, daca va rog? Am mai cerut o data, cred ca nu m-a vazut nimeni, nu e bai.
Sa vad si eu pozici cu burtici
9+
Bijuteriile mele
GORGY spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flopishtica Seidana, gata, am activat. |
Jade, mai baga poze, ca nu am vazut decat una cu bebicu. Fetele din Bucuresti vad ca nu prea baga poze curaj!
oanaiasi spune:
citat din mesajul lui ancaroro Salutare fetelor. Parca da soarele si pe la noi. Imi dati si mie un pm cu parola de la picassa, daca va rog? Am mai cerut o data, cred ca nu m-a vazut nimeni, nu e bai. Sa vad si eu pozici cu burtici 9+ Bijuteriile mele |
Gata !
Oana 11+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!
GORGY spune:
citat din mesajul lui flopishtica Pun Georgy, pun, cum imi da si mie cineva parola pe PM promit solemn ca pun :) |
GORGY spune:
citat din mesajul lui ancaroro Salutare fetelor. Parca da soarele si pe la noi. Imi dati si mie un pm cu parola de la picassa, daca va rog? Am mai cerut o data, cred ca nu m-a vazut nimeni, nu e bai. Sa vad si eu pozici cu burtici 9+ Bijuteriile mele |