Puiuti de Sept-Oct 2011 (18)
Raspunsuri - Pagina 9
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flopishtica Wow fetelor, de ieri dupa amiaza pana azi ati tasatat, nu gluma. Seidana "ruleaza" , multumim atat pt explicatii cat si pentru excel. Seidana, cum fac sa accesez si eu excel-ul? |
vai m-am inrosit...
In piccasa in document ai atasat fisierul excel..
unde nu te descurci...?
14+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !
seidana spune:
Danagi .. a treia putza.. inseamna ca ai indemanare.. credeam ca vrei pasa... sa inveti sa faci codite...
flopishtica spune:
acum am realizat ca nu am parola de la contul de pe picassa. daca se poate sa mi-o dati si mie va rog.
alexa78 spune:
Gorgy, scuze daca insist, dar ai facut si clamydia, ureaplasma, mycoplasma? Se fac tot din col si sunt f. importante.
Ai facut ecografie dupa terminarea menstruatiei sa vezi daca s-a eliminat tot?
MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
7 IAS, 2 reusite dar pierdute la 5 si 6 sapt
seidana spune:
citat din mesajul lui flopishtica acum am realizat ca nu am parola de la contul de pe picassa. daca se poate sa mi-o dati si mie va rog. |
Mai inainte de toate activeaza-ti te rog PM
GORGY spune:
citat din mesajul lui dananagi GORGY,ma bucur ca mai vii pe la noi.si ma bucur ca esti bine.cu gind la d-zeu va veni si timpul tau.si eu eram disperata,mai ales ca eu sint la a doua casatorie,si pt sotul meu un copil e un bulgare de aur.si aveam numai prosti in cap,dar uite ca d-zeu le orinduieste pe toate la timpul lor.bafta in continuare si in curind sa ne anunti vestea cea mare. 14+ mami de roby(1993)si radu(2002) mami de ingers 2009(9 sapt) si 2010(12 sapt) cu ajutorul lui d-zeu pt a treia oara mamica fericita |
seidana spune:
citat din mesajul lui seidana JAde.... uite bebe e in grafic Gestational age Length (cm) Mass (g) 12 weeks 5.4 cm 14 grams 13 weeks 7.4 cm 23 grams 14 weeks 8.7 cm 43 grams 15 weeks 10.1 cm 70 grams 16 weeks 11.6 cm 100 grams 14+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos ! |
Acu stai ca ma stresez eu// mie dr mi-a zis ca are 100 g.. oare o fi gesit dr sau e vreo pb? ca vad ca trebuie sa aiba doar 50 g
JadeJador spune:
da fetelor ,asa e , bbii cresc fiecare in ritmul lor
probabil la tine dananagi o fi masurat cu tot cu picioruse de e asa mare
JadeJador spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui seidana
Acu stai ca ma stresez eu// mie dr mi-a zis ca are 100 g.. oare o fi gesit dr sau e vreo pb? ca vad ca trebuie sa aiba doar 50 g 14+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos ! |
si mie mi a zis ca are 60g ....eu asa am retinut
si nu vad unde scrie pe ecografie greutatea...
GORGY spune:
citat din mesajul lui alexa78 Gorgy, scuze daca insist, dar ai facut si clamydia, ureaplasma, mycoplasma? Se fac tot din col si sunt f. importante. Ai facut ecografie dupa terminarea menstruatiei sa vezi daca s-a eliminat tot? MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot 7 IAS, 2 reusite dar pierdute la 5 si 6 sapt |