Puiuti de Sept-Oct 2011 (18)
Raspunsuri - Pagina 11
stefy13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JadeJador Am venit de la eco BB dansa de mama focului , nu a stat nici o secunda , a 'enervat o' pe dr la maxim ca abia putea sa faca masuratorile .A zis ca este cel mai necooperant bb pe care l a avut in ultimul timp , pt ca se tot ruga sa stea o clipita linistit si nu vroia Toate masuratorile sunt in parametrii normali , varsta dupa cm corespunde cu varsta dupa masuratori .Are 59 mm (cam mic fata de ce am mai vazut eu pe la voi...) , pliul nucal 1.13 si batai 156/min......si se pare ca este....fetita .Dar cum a zis si dr , inca este devreme si mai are timp sa i creasca ceva intre picioare Am facut si analiza de sange , acum alte emotii pt rezultat Deci , deocamdata e bine , multumesc de sustinere |
Ma bucur ca bebe e bine .
si bebe al nostru era jucaus ca nu putea dr sa-i masoare TN.
Uite ca au aparut si fetitele.
si eu tot fetita am
+12
flopishtica spune:
Multumeeeeesc , ce mamici frumoase avem . Am pus si eu o poza pe care o am pe calc de la munca, mai adaug daca mai gasesc. :)
GORGY spune:
citat din mesajul lui seidana Acum ca aveti parola vrem poze da? 14+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos ! |
hellena_d spune:
citat din mesajul lui raluca050 Parca scrii despre mine , nu despre tine aici Si eu am uterul retrovers insa doctora mi-a spus ca nu-i nici o problema , se aseaza in sarcina si oricum nu conteaza cand incepe sa creasca bebe.Asa ca nu mai fi speriata ca nu ai de ce.Nu am auzit sa nu creasca copilul din cauza pozitiei uterului.Nu ti-a vazut nici o schimbare al ECO pentru ca bebe era mic si nu a avut cum sa schimbe pozitia uterului pana acum. Am si RH negativ ca si tine,saptamana viitoare intentionez sa-mi fac testul de anticorpi . Te rog spune-mi daca se ia analiza de sange dimineata sau poti fi mancata. 14+ |
Draga mea, mc mult pt raspuns. Eu anticorpii i-am facut pe nemancate, rezultatul in 3-4 zile normal il primesti. Sper sa nu existe nici la tine nici o pb. Esti la prima sarcina?
Sunt insarcinata in 12 sapt cu o minune de la D-zeu
seidana spune:
citat din mesajul lui flopishtica Multumeeeeesc , ce mamici frumoase avem . Am pus si eu o poza pe care o am pe calc de la munca, mai adaug daca mai gasesc. :) |
ce mamica tanara....
14+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !
GORGY spune:
citat din mesajul lui flopishtica Multumeeeeesc , ce mamici frumoase avem . Am pus si eu o poza pe care o am pe calc de la munca, mai adaug daca mai gasesc. :) |
flopishtica spune:
va multumesc fetelor, va pup dulce dulce. Ce mai, daca ne-am duce toate la miss, am face furori, daca mai avem si burtex-uri, la revedere cu 60-90-60.
flopishtica spune:
Seidana, acum m-a traznit intrebarea, daac eu sunt platita cu drepturi de autor + carte de munca, mai e valabil excelul? ca la drepturi de autor se platesc contributiile in alt cuatum.
JadeJador spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui stefy13
Ma bucur ca bebe e bine . si bebe al nostru era jucaus ca nu putea dr sa-i masoare TN. Uite ca au aparut si fetitele. si eu tot fetita am +12 |
daaa ?? super , nu stiam
te ai gandit la nume ?
JadeJador spune:
esti super dragutza si finutza