Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (106)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

LA MULTI ANI, NAFI!!!!
SA AI PARTE DE SANATATE, DRAGOSTE SI FERICIRE !!!
SA NU-TI PIERZI NICICAND ZAMBETUL MOLIPSITOR SI BUNA DISPOZITIE !!!!

am editat ca abia apoi am vazut ce frumos cadou ti-a facut Ricardo,..a implinit 11 lunite!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaa28

bluekidoo, multa sanatate !!! retete magice nu stiu...

Ioana,mami de Alexandru ,07.04.2006, si BB Ovidiu,07.03.2010

mumtumesc frumos
ca si reteta magiga incerc vechea mea metoda: suprasolicitarea..m-am apucat de calcat, curatenie, spalat covorase, jucat cu copil si orice altceva mai reusesc sa fac in acelasi timp ca sa nu pot zace... asa trece mai repede raceala fara sa o simt prea tare si macar am satisfactia ca am mai rezolvat si cate ceva, nu am pierdut timpul stand in pat... Tanya se joaca si misuna prin casa, Sorin ma mai ajuta cu cate ceva.. dar nu prea am ce activitati sa le mai gasesc tinand cont ca afara este urat.. de ei imi este sa nu pice mai rau, ca eu sunt invatata

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

stiam eu ca sarbatorim pe cineva astazi
La multi ani Nafi! Sa fi sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi! Sa aveti parte numai de bine!

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

si eu sunt racita, ma doare gatul, ma doare tot corpul, si vad ca am facut si febra musculara, ca de cand merge adelina singurica vrea tot mai mult in brate....eu iau ibalgin forte parasinus, ceai cu lamaie
la noi a fost fimiu racit, acum am inceput eu, si sper ca adelina sa nu ia acest virus, preventiv ii dau oscilococcinum

bluekidoo multa sanatate la toti, si refacere rapida...:)

am fugit s-a trezit adelina

Poze Adelina

adelina paul

mamica carmen de Adelina Ioana si adolescent Paul Florian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

LA MULTI ANI
Alessia Stefania de crissintibun
Sara de Happyjoy
Ema Valentina de PIF_pif
Ingrid Evelina de Cristina30
Codrin Fabian de Babyangel
David Nicholas de papushicata!

Sa aveti vieti pline de sanatate si voiosie, sa fiti mereu optimisti si muncitori, sa ajungeti oameni mari!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Buna! Din pacate nu am reusit sa intru zilele, trecute, dar urez acum, cu intarziere, dar cu mult drag

LA MULTI ANI iepurasilor mari: TUDOR FLORIAN, DENIS ALIN, ROBIN SEBASTIAN, EVA IOANA, VLAD ALEXANDRU, ALEX CRISTIAN, DIANA, ALESSIA, SARA!!!Sa fie sanatosi si sa aiba parte de tot ce e mai bun in viata!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, NAFI!!! Multa sanatate, noroc si impliniri!

Mergi la inceput

Ami, ma bucur mult ca ai vesti bune, multa sanatate! O sa fii cea mai fericita mamica, cu doua fetite minunate!
Ioana, multa sanatate!
Bluekidoo, sper sa va faceti bine repede, tare urate sunt racelile astea! Remedii nu prea stiu, mie mi s-a parut foate bun oscilococcinum, dar Mara a avut o forma foarte usoara, a tinut-o o zi, cred ca i-ar fi trecut si fara el.
Andra, ce face Ianis? Merge singurel?

Cred ca Mara e cea mai fricoasa de aici, de 3 luni merge tinuta de manuta, nu vrea sa ne dea drumul deloc. De cateva zile a inceput sa mearga singura prin pat, dar pe jos numai daca nu isi da seama pleaca singura. Cred ca e si vina mea, tot incerc sa o protejez de cazaturi, probabil i-am transmis frica...

Mergi la inceput

LA MULTI ANI EMA VALENTINA, INGRID EVELINA, CODRIN FABIAN SI DAVID NICHOLAS!!! Sa fiti sanatosi si norocosi in viata!

Mergi la inceput
Mergi la inceput