Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (106)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
2anke spune:
La multi ani urmatorilor iepurasi ce au implinit 1 anisor
Diana de irene26, Alessia Stefania, Sara de Happyjoy
sa cresteti mari si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Erina/Erina.jpg)
Erina spune:
Buna dimineata, suntem la PN.
Ieri nu am avut acces la computer as ca urez cu intirziere>
La multi ani Diana frumoasa!!! sa fii sanatoasa, fericita si mereu incintare pentru parintii tai!!!
Pentru astazi>
La multi ani Alessia Stefana!!!
La multi ani Sara!!!
Sa fiti sanatoase, fericite, norocoase fetite minunate!!!
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
stefimic spune:
LA MULTI ANI!
DIANA!
Sa fii sanatoasa printesa mica, sa ai viata plina de noroc, sa te bucuri de fiecare rasarit de soare si sa bucuri la randul tau inimile parintilor tai prin zambetele tale.
stefimic spune:
LA MULTI ANI!
ALESSIA STEFANIA
si
SARA!
Sa cresteti mari si sanatoase, sa aveti in viata noroc si fericire!LA MULTI ANI!
VLAD ALEXANDRU
si
ALEX CRISTIAN!
Sa cresteti mari si sanatosi, cu mult noroc in viata!
SI pt ca maine nu cred ca vom intra, suntem la o petrecere de copii, vom ura de pe acum.LA MULTI ANI FERICITI NAFI!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sensibila/sensibila.jpg)
sensibila spune:
La multi ani iepurasei mari :
Alessia Stefania de crissintibun
sa fii sanatosa, iubita, avuta si respectata !
de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sensibila/sensibila.jpg)
sensibila spune:
La multi ani iepurasei mari :
Sara de Happyjoy
sa fii sanatosa, iubita, avuta si respectata !
de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/irene26/irene26.jpg)
irene26 spune:
Salut fete dragi!
Va multumesc din suflet pt urarile la adresa Dianei! Foarte emotionante mesajele voastre, va intoarcem si noi urarile, va dorim multa sanatate si tot binele din lume! Va pupam si imbratisam cu mult drag!
Noi am petrecut foarte frumos, de fapt inca nu am terminat, abia in seara asta ajungem acasa. Vom pune pozici zilele ce vin.
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/irene26/irene26.jpg)
irene26 spune:
La Multi Ani sanatosi si frumosi duce Sara de Happyjoy!
La Multi Ani sanatosi si frumosi dulce Alessia Stefania!
Sa aveti parte de o viata incunanta de succese, impliniri si multa iubire alaturi de parinti!
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.
catus76_ro spune:
Salut dragi mamici si bebici!!!!!
In primul rand vreau sa multumesc tuturor celor care ne-au urat de ziua noastra, si si nu numai la un anisor ci la fiecare lunita trecuta de pana acum, si in acelasi timp sa urez si eu din suflet tuturor copiilor sarbatoriti pana acum, si de acum incolo, numai sanatate,, o viata frumoasa si sa aduca multa fericire in viata parintilor!!!!
Eu intru mai rar pe forum, dar macar odata pe sapt apuc sa citesc...mai rau cu scriu...
In ultimele 2 sapt ambii copiii au fost bolnaviori rau, plus sotul pe deasupra. Cei mici au avut rota virus, raceala, conjunctivita, cel mare are si otita acum ( a facut chiar si 10 injectii cu gentamicina...offffff) ...acum sunt mai bine dar slabiti ( mai ales Cristian)
Vladut e veselia intruchipata, are 11,4 kg, 76 cm, 6 dintisori aparuti in ultima luna toti odata, merge in lungul mobilei si peretilor dintr-o camera in alta, doar de 2 sapt a descoperit mersul de-a busilea, face pa-pa, bravo si rade cad se rade in jurul lui... zice ma-ma, ta-ta, ra-ra si alte cuvinte bebelusesti!
E un printisor cu o mare personalitate care ne incanta viata in fiecare zi!!!
Multi pupici tuturor!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ioanaa28/ioanaa28.jpg)
ioanaa28 spune:
salutare fete dragi !!!
n-am disparut, doar ca ne-am luat cu altele....am citit in schimb si m-am bucurat sa vad vesti, mai ales de la mamicile care nu au scris de mult
De cele ce scriu frecvent ce sa mai zic, multi multi pupici pt ca-si gasesc timp sa scrie si mai ales se ureze atat de frumos iepurasilor sarbatoriti si mamicilor
Asa ca intai, cu scuzele de rigoare, urez si eu LA MULTI ANI !!! puilor dragi ce au implinit un anisoar !!!! sa aveti parte de multa sanatete si viata frumoasa cu impliniri !!!
multumiri si pupici pt urarile adresata utushelului meu !! nu ma apuc acum sa va scriu despre el ca sunt pe graba, dar sigur o sa revin...ca e un subiect despre cara as vorbi in continuu cu mare drag...e o minunatie de omulet in miniatura si-s tare fericita ca mi l-a harazit DD sa am grija de el si sa-l cresc !!
Acum faza cu vestea rea si vestea buna Am lipsit pe aici in primul rand pentru ca nu m-am simtit prea bine..dupa mai multa analize si investigatii am si un diagnostit, rectocolita ulcero hemoragica. Vestea buna pe care am primit-o azi e rezultatul bun al biopsiilor... maine ma intalnesc cu doctorul si o sa am mai multe informatii desprea tratament, dieta, etc... O sa mai caut informatii si pe net, ca sincera sa fiu inainte sa am diagnosticul clar, am incercat sa citesc diverse, dar m-am lasat, ca m-am ingrozit facand supozitii..
Asta asa, ca sa ma intelegeti de ce nu am dat pe aici...dar, sper de acum incolo sa-mi reiau programul normal, asta incluzand si forumeala
Ei, si trebuie sa revin cu data actualizate despra puiutii mei..dar acum ma asteapta pranzul,... sa-l pregatesc
gaska