Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(19)
Raspunsuri - Pagina 8
douradoudou spune:
si a ma mananca numai cand e semi-adormita...are obrajorii rosii de la un timp..musca daca ii bag degetul in gura..de fapt v-am mai spius ca a mea roade orice gaseste...
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
Crissellena spune:
Elfica, si piticoata mea se uita cate un pic la TV ( o tin la distanta considerabila), pe BabyTV (aici imaginile ruleaza lent, muzica si voci linistitoare), dar m-au pus fetele pe ganduri...
Amelia, sanatate la bebe ! Doamne ajuta!
Fetelor, vad ca e problema generala cu papica…Mie nu-mi mai goleste sanul bebelina. Trage 3-4 minute si gata, ia pauza sau adoarme . Si nu cred ca mi-a crescut mie cantit. de lapte, asa ca mi-e teama ca nu mai papa bine. Plus ca in seara asta m-a ingrozit cand a vomitat cu un jet ca in filme. Am inlemnit. Ea nu vomita mai deloc. Doar cateodata regurgiteaza putin putin… Of, iar nu mai dorm de stres
Apropo de dormit, voi stiti cam cat ar trebui sa doarma un bebe de 4 luni intr-o zi?
lorin7774 spune:
raportez si eu 70 ml la o masa si 100 la alta....jaleee!!!!!!!
eu propun sa se rearanjeze planetele la locul lor ca-mi pierd rabdarea!
noapte buna!
heidy spune:
Neatza!
Sunt zombie.. Deci zombie am zis. A treia noapte cu trezit la 2 si la 6 si de la 6 inca nu a adormit!!!Ce i-o fi venit sa isi schimbe programul ca ala dinnainte cu o singura trezire noaptea era mai bun.
Si noi parca mancam mai putin, dar la mine nu e prima data cand am impresia asta si de fiecare data proba cantarului a fost ok, dar de stresat evident ca ma stresez. Nici nu se poate altfel! Am luat-o cam devreme cu problemele de mancare. Nici nu vreau sa ma gandesc la ce povesteau ai mei ca faceau ca sa mananc (uite avionu... deschide gurita.. zbang lingura in gura; uite gaina, ciugule porumbu.. deschide si tu gurita... zbang lingura in gura;etc .. si toate se terminau cu zbang lingura in gura). Acum, eu am fost copil indopat de frica sa nu fiu slaba, anemica si altele... si a dat Dumnezeu si acum sunt cat malu.
Ziceati ceva de intalneala...Vin si io ..vin si io.. in orice zi (ma rog, in weekend e baby expo, dar nu oi stat tot weekendul acolo ), numai sa ziceti din timp ca marti seara, pe 15, e un party dat de firma cu ocazia 8 Martie si ma gandesc sa il las pe sot cu copilul si sa ma duc sa ma destrabalez si eu, dar daca facem intalneala zic pas. A, si eu vin cu copilul la purtator,indiferent de zi.
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE
heidy spune:
amelia sanatate lui bebe
joy din pacate si copiii cuminti au perioade mai grele.
Eu incerc sa ma impac cu gandul ca de aici in colo trebuie sa imi revizuiesc asteptarile legate de somn cel putin si de perioada intre momentul in care stiu ca trebuie sa plecam (la plimbare, excursie, la dr, in vizita etc) si momentul in care reusim sa iesim pe usa. Oricat ma organizez si incerc, intotdeauna dureeeaaza enorm de mult.
Pffff... hai ca a adormit.. Trebuia sa trimit mai repede mesajele.. O fi vreo legatura ascunsa .. daca mami trimite mesajele pe forum, atunci adorm si eu sa mearga si ea sa mai traga un pui de somn..
Ne vedem la cafea! Poate totusi voi nu o sa aveti nevoie de ea.
barlogul.
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE
abramburica2 spune:
Neata mamici!Ieri nu am intrat am avut laptopul stricat!Am reusit sa va citesc din urma ca s-a scris ceva!Ei bine si eu am aceleasi probleme cu mancatul nici ursuletul meu nu mai papa la fel de bine.Ce o mai fi acum nu stiu dar sper sa fie ceva trecator ca si alta data.Noi ne-am mai confruntat cu problema asta de vreo doua trei ori pana acum si a tinut toata chestia vreo saptamana acum sa vedem cat o mai tine.Vad ca s-a discutat intens tema diversificarii.Eu am inceput cu putine cereale de morcov si orez de la Nestle(burtica sanatoasa)pe care le pun in laptele de dimineata.Apoi ma gandesc sa bag marul si mai vad eu pe parcurs ce si cum.Sa speram ca ziua asta va fi mai ok pt noi toate!
Jany spune:
Buna fetelor,nu prea am scris eu dar va urmaresc din umbra,bebelina mea de cateva zile si seri este foarte nervoasa,de mancat mananca bine,noaptea a inceput sa se trezeasca iar de 2 ori,plus ca se foieste toata noaptea,ziua isi inroseste obrajorii cu manutele.Voi va confruntati cu asa ceva?Eu am pus pe seama dintiilor,dar nu se vede nimic in gurita.
Vasari spune:
Neata!
Heidy, vine caldura si va fi mai lejera pregatirea de plimbare.:)
Joy, imi pare rau de noptile agitate. Cred ca daca ai reusi sa te odihnesti atunci s-ar rezolva multe. Pentru vremuri mai bune ce urmeaza.
ral_eli spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 Raleli, multumim ca te ocupi de administrarea pozicilor! |
nici o problema. o fac din interes: imi place sa ms uit la pozele cu ursuletii nostrii.
heidy te-am vazut in poze si nu esti cat malul, esti o frumoasa .
si la noi dureaza iesirea din casa muuuult.
aseara am facut mucenici, cu aluat de cozonac si cum aluatul era prea moale nu am putut modela opturi si am facut mingiuti. dar au iesit super buni la gust.
mami de Robert Petru
poze