Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(19)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Nu maine, vineri sau dupa, cand ies analizele

Mami de Cristiana (29.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Imi imaginez ca nu ii face bine privitul la TV. Ca stiu ca la copii mai mari se recomanda cu portia, daramite la ochisorii lor sensibili. Oricum, nu o las mult, doar cateva minute si f rar, cand am nevoie sa fiu sigura ca sta putin cuminte.

Ukume: Ce e cu tine? Ultima data iti suparasesi soacra cu fataitul pe usa in timpul baitei. Nu mai ai timp de forum? Ne mai citesti? Speram ca esti bine si te pupam! Asteptam sa revii, ca acum striga Beatrice catalogul....!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Anya: Multumim pt link-ul cu emisiunea. Abia astept sa vad ce info primim. Fetele ziceau ca ieri a fost o emisiune tot pe aceeasi tema si tot pe Antena 2. O fi fost in reluare sau o fi fost alt invitat care vorbea despre asa ceva? Daca gasiti link-ul de la cea de ieri, va rugam sa il postati si pe acela.

Mergi la inceput

http://www.sarcina-nasterea.ro/bebelusi/evolutia-bebelusului-de-la-nastere-pana-la-6-luni.html

http://reclama/0-12-luni/evolutia-inaltimii-si-a-greutatii-in-primul-an-de-viata.html

http://www.mamica.ro/copii/bebelusul/cresterea-in-greutate-a-bebelusului.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Beatrice, minge de aia mare pt exercitii gasesti la Intersport sau Decathlon.

Mami de Lucas Petru (27.10.2010)

ok, ramane Decathlonul ca la Intersport nu mai au. Mersi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anymona

Beatrice, eu am gasit minge de 65 cm la Intersport unirea . 99 Lei. De 75 nu aveau, dar Melania a zis ca e ok si de 65
Ma bucur tare ca au iesit analizele ok

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Vrem poze recente cu Robert!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Ana, Vasari

Leon trece printr-o perioada dificila tare, banuiala mea e ca ar fi de la dintisori, insa voi merge maine cu el sa-l vada dr ca sa ma mai linistesc. Nu prea doarme ziua, vrea doar plimbat in brate, plange, nu mananca. Mananca doar cand e semi-adormit, daca incerc alfel sa-i dau sa pape e jale. M-am uitat la el in gurita si nu vad nimic suspect, insa dc ii bag un deget in gura ma musca de ma doare. In seara asta am vazut ca are un oraz rosu si cald, tin minte ca la Sofia era asa cand ii iesea o masea Daca ii dau maselele acum il inscriu in cartea recordurilor

Eu sunt obosita tare, ma trezesc noaptea de cateva ori iar ziua nu am timp de ragaz. De dormit nici nu se pune problema pt ca uneori Sofia nu doarme ziua, iar daca doarme sunt slabe sanse sa doarma si Leon in acelasi timp, iar daca dorm amandoi in acelasi timp sigur tb sa gatesc sau mai stiu eu ce...

E greu, insa incerc sa-mi ridic singura moralul. Si mai stiu ca perioadele grele o data depasite se si uita.

Pupici la ursuleti si mamici!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Elfica

Si inca ceva: ii place sa se uite la TV. Dar nu o prea las, ma gandesc ca nu e bine pentru ochisorii ei... Ai vostri se uita, daca e deschis televizorul? Eu o pun, incat sa nu il vada, adica nu o pun paralel cu TV-ul, ci perpendicular.

da, se uita la tv (pe furis, ca nu il las) si tati deja a cumparat un tv mai bun ca sa nu-si strice ochii. Cele pe LED sunt mai....nashpa, na, ca nu ma pricepbine ar fi sa nu se uite deloc la tv, oricat de bun ar fi el....

Mergi la inceput

Raleli, multumim ca te ocupi de administrarea pozicilor!
Amelia, multa sanatate!

Voi vorbiti aici de mucenici….mie nu-mi plac.Da, nu aruncati cu pietre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

fetelor, io cred ca e de la luna! nush cum e asezata acu in martie. prea multe mame se plang de treaba asta cu nemancatu'! a mancat si bb ioakim 160 ml LP, cu 5 masuri LP si una de cereale burtica sanatoasa. maine iar vine pediatra. dupa capul meu i-am facut combinatia. cand am combinat cu o masura de humana sau nan1 nu a vrut. o sa incerc si cu lapte de la milupa, cica e mai vanilat. ma gandesc ca asta i-o fi placut la cerealele pe care i le-am pus azi in lapte.dar pe care nu am cum sa i le pun la toate mesele.of!
caca si pipi in regula, macar atat.

stiti cumva sa existe vreunii care recolteaza sange pt bebei acasa? cica s-a inventat si serviciul asta.

anymona,

Mergi la inceput