Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(19)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucaspm

Siuta, Nicholas facea kk verde. Sigur nu era de la lapte insuficient, pt ca eu ma mulg si ii dau cu biberonul si stiu cat mananca. Pediatra ne-a sugerat ca s-ar putea sa aiba alergie la laptele de vaca si am incetat sa mai beau orice fel de lapte si sa mai manac lactate si orice contine lapte (pana si bisciuitii). Ne-a spus pediatra ca o sa-si revina in 2-3 saptamani si acum intradevar nu mai face verde. A, la noi avea si mucus in kk, la voi ?

Raluca cu Ioanna , Georgios si Nicholas

Raluca, nu e cu mucus si nu e de fiecare data verde...iar eu nu mananc deloc lactate...
Exact asta a spus pediatra cand i-am raspuns ca are caca verde : " e semn ca nu se satura". Vom vedea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Elfica DA si puficele se uita la tv; se intorc dupa zgomot!

anya2010 multumim de link,deabia astept sa il vad. Hai ca ia bine in greutate, si mai ales se lungeste vad! Orce info ma ajuta.

Noi am fost de pe la 15 in IOR cu Puficele, ne-am uitat la ratze, dupa li s-a facut fuame si am dat LM - apoi au adormit iarasi pana acasa. Total plimbarea cam a fost 2h - un adevarat record. Acasa nu au facut scandal ca de obicei, le-am dat papa si pac au cazut laatee frate! Ce conteaza plimbarea si aeru curat domne!

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

innebunesc, nu mananca bebe ioakim. ce e aia? a avut de azi-noapte pana acu 4 mese de 110-130ml. plus niste mar cu cereale. ce ma fac? pediatra zice ca daca e vesel, daca ia in greutate e ok. dar totusi, se mai hidrateaza copilul asta? astept rezultatul la pipi si caca.fetele cu bebei mai mari, cate zile poate dura o criza de nemancare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Si bebelina mea mananca foarte putin, am facut proba suptului si de ieri si pana astazi a papat doar vreo 650ml de lapte. Foarte putin dupa parerea mea. Si probabil ca n-a mai luat nimic in greutate saptamana asta. Vineri facem analize de toate: sange, pipi, kk. Sper sa nu apara vreo problema cu vreo infectie sau intoleranta ca mor!

Mami de Cristiana (29.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Elfica, da, si pe David il fascineaza tv-ul. Cand trec prin fata lui, pac face ochii maaaari si urmareste cu privirea imaginile. Clar nu e bun tv-ul, dar eu cred ca e diferenta intre tv-urile vechi si cele noi. Nu sunt pro tv la copii, dar nici contra. Nu sunt de acord cu tv in camera copilului si nici n-o sa fac asta ca mama. Insa nu i-as interzice asta lui David. Eu am crescut cu tv si nu m-am tampit. Si sunt sigura ca nu sunt singura. Cu masura, se va putea uita la tv. Asta n-o sa-i inlocuiasca activitatile in aer liber sau/si pe cele din locatii specializate pe anumite domenii(sport, pictura, dans etc).
Va pup, maraie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Eu am oferit de dimineata mucenici la toata lumea, da?

La varste mici televizorul nu e bun deloc, de vina e succesiunea aia rapida de imagini pe care creierul lor nu o intelege.:( Stiu ca poate sta la baza ADHD. Daca am timp caut articole pe tema, dar sigur gasiti discutii si pe DC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Sa dea Dumnezeu sa fie bine!

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

Si bebelina mea mananca foarte putin, am facut proba suptului si de ieri si pana astazi a papat doar vreo 650ml de lapte. Foarte putin dupa parerea mea. Si probabil ca n-a mai luat nimic in greutate saptamana asta. Vineri facem analize de toate: sange, pipi, kk. Sper sa nu apara vreo problema cu vreo infectie sau intoleranta ca mor!

Mergi la inceput

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Adi, eu nu pot spune exact ce e cu greva foamei la bebelusi ca nu am facut vreodata o masuratoare. Am observat doar perioadele cand manca f putin, de fapt cand refuza sanul. Dar nu cred ca au depasit cateva zile... 5-6. In cazul alaptatului si ovulatia poate aduce modificari si copilul refuza sa manance.
Amelia, of, sper sa nu fie vreo problema. Dar cand se trezeste noaptea papa bine?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Adi, eu nu pot spune exact ce e cu greva foamei la bebelusi ca nu am facut vreodata o masuratoare. Am observat doar perioadele cand manca f putin, de fapt cand refuza sanul. Dar nu cred ca au depasit cateva zile... 5-6. In cazul alaptatului si ovulatia poate aduce modificari si copilul refuza sa manance.
Amelia, of, sper sa nu fie vreo problema. Dar cand se trezeste noaptea papa bine?

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
Tortul fermecat al meu o sa fie cu de toate. Si cu ciocolata... si cu mere... si castraveti... si lamai...

Nu prea, e destul de lenesa si papa putintel. O sa vedem maine ce si cum...

Mergi la inceput