Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(19)
Raspunsuri - Pagina 5
Ramo_P spune:
Elfica multumesc de primire.
Referitor la bb2 sau bb3 si noi vrem dar tot asa la un an dupa ce s-a terminat CIC-ul pt Alex, din cate stiam eu acum daca nu e pauza intre bb-ei nu mai poti sta acasa 2 ani, e asa sau nu... nu stiu dar pana la bb 2 sigur schimba legea asa ca nu imi bat capul deacum.
Siuta spune:
Beatrice ma bucur ca sunteti ok.
Mama ce pofta de mucenici mi-ati facut!!! Mie imi plac aia cu zeama si cu multa nuca
Azi am fost la controlul de 3 luni: Toma are 6250g si 65 cm. A luat in ultima luna doar 400 g iar dr a zis ca e cam putin... dar ca per total arata bine si inca nu ii dau supliment cu LP.Si m-a intrebat daca face caca verde ca asta e semn ca nu are papica suficienta.
Sper sa ne revenim .
ral_eli spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui beatrice75
peste o luna cred. Eu nu as vrea sa sterg nicio pozica din album, dar ati zis voi ca nu mai este spatiu. Iar noi vrem sa adaugam si poze recente. |
la un moment dat se ocupase 99|% si am luat la mana toate pozele si le-am micsorat, ajunsesem undeva la 33 %. acum observ ca iar ajungem la limita. (o am in vizor pe alexa1985 care are multe poze si toate in format mare).
dar de maine o sa le iau iar la micsorat. deci pune fara frica si nu le sterge pe cele vechi.
mami de Robert Petru
poze
Elfica spune:
Si inca ceva: ii place sa se uite la TV. Dar nu o prea las, ma gandesc ca nu e bine pentru ochisorii ei... Ai vostri se uita, daca e deschis televizorul? Eu o pun, incat sa nu il vada, adica nu o pun paralel cu TV-ul, ci perpendicular.
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
ral_eli spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Siuta Beatrice ma bucur ca sunteti ok. Mama ce pofta de mucenici mi-ati facut!!! Mie imi plac aia cu zeama si cu multa nuca Azi am fost la controlul de 3 luni: Toma are 6250g si 65 cm. A luat in ultima luna doar 400 g iar dr a zis ca e cam putin... dar ca per total arata bine si inca nu ii dau supliment cu LP.Si m-a intrebat daca face caca verde ca asta e semn ca nu are papica suficienta. Sper sa ne revenim . Andreea, mamica de albinuta Anastasia si ursulet Toma |
kk verde inseamna ca nu are papica suficienta????????
mami de Robert Petru
poze
Elfica spune:
http://www.qbebe.ro/copilul/sanatate/sucul_de_fructe_chiar_provoaca_obezitatea_la_copiiq?utm_source=newsletter_qbebe&utm_medium=email&utm_campaign=from_qbebe
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
ralucaspm spune:
Buna, fetelor !
Si eu ma gandeam de dimineata ca astazi sunt mucenici si imi plac mult. Dar pt ca nu am unde sa gasesc , iar ieri eram pe drum si nu am avut cum sa incerc sa fac, mi-am luat gandul si nu mai imi e nici pofta.
Nu am avut timp sa citesc tot din urma, dar vad ca vorbiti de o minge. Imi puteti spune si mie mai multe detalii , ce fel de minge si ce fel de exercitii se pot face cu ea.
De asemenea, in general, ce exercitii faceti cu bebeii ? Aici nu am auzit sa existe kineto, sau ceva de genul.
Eu doar il pun un pic in poponet, pt ca asa vrea el. Pe burtica nu ii place deloc si l-am pus f rar.
Raluca cu Ioanna , Georgios si Nicholas
ralucaspm spune:
Siuta, Nicholas facea kk verde. Sigur nu era de la lapte insuficient, pt ca eu ma mulg si ii dau cu biberonul si stiu cat mananca. Pediatra ne-a sugerat ca s-ar putea sa aiba alergie la laptele de vaca si am incetat sa mai beau orice fel de lapte si sa mai manac lactate si orice contine lapte (pana si bisciuitii). Ne-a spus pediatra ca o sa-si revina in 2-3 saptamani si acum intradevar nu mai face verde. A, la noi avea si mucus in kk, la voi ?
ralucaspm spune:
Elfica, eu stiu ca nu e bine sa se uite copiii sub 2 ani la tv deloc.
anya2010 spune:
Buna fetelor! Hop si noi..nu am mai citit din urma si nici nu cred ca am timp, imi ocupa vikingul tot timpul, abia reusesc sa mai fac cate ceva prin casa cand doarme el Noi la 4 luni avem 70 cm si 6900g, dr de familie mi-a zis ca e slabanog, a luat 700 de g intr-o luna, eu sunt multumita, el e vesel si arata bine. Am facut si vaccinul, am trecut cu bine peste eveniment. La pediatru ajungem pe 17 martie, acum e in concediu. Medicul de familie a zis ca de la 5 luni sa incep sa-i dau suc de portocale..siiigur.
Am fost un pic la munte asa ca de 8 martie si de aniversarea de 4 luni a lui Gabriel, am prins vreme foarte frumoasa, am profitat din plin
O emisiune interesanta despre diversificare pt cine este interesat: http://www.antena2.ro/arhiva/traieste-sanatos/30-11-2009?pageno=9