Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(19)
Raspunsuri - Pagina 10
heidy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Olgutzika Ma uit la linkul dat de Anya parca si sunt entuziasmata de Dr. Plesca ( Alina, tot ea ). Sunt la minutul 40 si nu am nimic de comentat, decat de admirat!!! http://www.antena2.ro/arhiva/traieste-sanatos/30-11-2009?pageno=9 Mai revin cu recenzii! Dar primele 40 de minute cel putin vi le recomand! Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia You must be the change you wish to see in the world! ( Mahatma Gandhi ) |
Si eu ma uit la emisiune si eu sunt tot pe la min. 40. E interesant. F interesant. M-a surprins cu banana dupa 8- 10 luni. Credeam ca e ok mai devreme.
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE
heidy spune:
Si nu prea sunt de accord cu inceperea diversificarii cu fructele..., dar pe de alta parte sunt de accord cu afirmatia dansei ca incepi cu ceea ce este potrivit copilului tau.
heidy spune:
ral-eli m-am uitat pe poze si e f dragut bebele tau. Am vazut in camera lui bb pe pereti un elefantel f dragut si un delfin... Pot sa intreb de unde le ai? Merci.
sugubina spune:
Neata si de la noi,
Vasari daa vine caldurica cat de tare! Sa vedem pe cine gasesc maine sa iasa cu noi..ca singura nu pot cu carutu si doo bebe. Azi vine mum.
Olgu foarte util postul tau, esti o draguta ca ne inveti atatea! A, vroiam sa te intreb tu cand mai mergi la dr noastra pt un control? Se merge la 6l de la nastere sau la mai mult timp?
Ramo_P asa e cu ovulu-se mareste si ovuleaza ovaru inainte de menstruatie - so e bine protectie cu prezervativ.
Nici io nu am ciclu inca, mama ce bine ee!
Joann cum te descurci cu iesitu afara.? Si la noi difera cantitatea, da am vazut ca la Maruta deja tre sa fac min 120, ca alfel latra de fuame dupa.
Vmadelain la multi ani sa iti traiasca Evelina!
A venit si mum si iesim si noi cu lesaaa! Ura. Imi plac mie plimbarile astea din ce in ce mai mult- ca ies si ma vede si pe mine suarele.
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
sashenka_h spune:
buna ziua...nu am mai reusit sa citesc din urma ca am fost f agitata. abia astazi mi-au plecat musafirii si sper sa mai am si eu timp de taclale cu voi.
La multe lunite tuturor ursuletilor care s-au sarbatorit si astazi multi pupici ptr Evelina.
Vreau sa pun niste poze de la botez....fac o selectie si va anunt cand sunt gata.
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
sashenka_h spune:
gata am pus poze de la botez
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
DANA26 spune:
citat din mesajul lui sashenka_h gata am pus poze de la botez Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
superbe poze! o familie intradevar fericita!
ral_eli spune:
citat din mesajul lui heidy ral-eli m-am uitat pe poze si e f dragut bebele tau. Am vazut in camera lui bb pe pereti un elefantel f dragut si un delfin... Pot sa intreb de unde le ai? Merci. Fericita mamica de Tudor Andrei POZE |
le-am luat din obor de la tarabele acelea de langa primarie. au costat 2,5 lei. am vazut si la un magazin din rond de la delfinului cu 6,5 lei. elefantica e prietena lui , poarta conversatii cu ea f aprinse cand il pun pe masa de infasat . i-am pus si pe tavan , in dreptul patului lui si cum se trezesta c ochii in ei si rade la ei , vorbeste cu ei , nebunie mare
mami de Robert Petru
poze
Hera25 spune:
Buna dragelor, nu am mai scris de ceva vreme. Am avut si noi botezul in wk si a fost super frumos...Voi pune poze imediat ce voi avea timp.. Insa eu am racit f rau deabia ma tin pe picioare...nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi cand vor raci si copii ca tare nasol e.
Olgutzika sunt intru totul de acord cu ce ai scris despre diversificare. Asa am procedat si la Lorena asa il voi diversifica si pe Eduard.
Beatrice ma bucura ca bebele tau papa mai mult laptic acum. Al meu vrea sa se intarce, ziua nu mai vrea san iar noaptea papa ca e adormit si ziua ma mulg. Da si el e in categoria bebelusilor nemancaciosi. Ieri a papat doar 360 ml....probabil va raci si el.
Sashenka superbe pozele.
simonique spune:
Buna tuturor! Eu nu am reusit sa mai intru din cauza de bebe agitat si plangacios tare de ma bagase in sperieti ca nu mai stiam ce sa fac...v-am zis ca dupa botez a inceput sa aiba muci, eu racita cobza si am zis ca a luat si el ceva, o avea rosu in gat...aseara a facut si febra si azi un pic si la controlul pediatrei a reiesit ca nu are rosu in gat dar are otita...asa ca ne-am rezolvat...doamne, si cat m-am tinut sa ii zic preotului sa nu il bage cu capul in apa...mi-a fost jena, proasta de mine...asa ca acum suntem pe antibiotic...ce sa mai zic...sunt super suparata, speram sa nu incepem asa devreme cu antibioticele...sunt deprimata rau, nu mai am chef de nik, am si tras un bocet dupa plecarea pediatrei