Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(19)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns TINKER_BELL spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

gata am pus poze de la botez

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Sunteti o familie asa de frumoasa... Iar aranjamentele au fost la inaltime...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TINKER_BELL spune:

Citat:
citat din mesajul lui vmadelain

Buna dimineata si de la noi!

Evelina a vrut sa fie sigura ca imi aduc aminte ca azi e ziulica ei, ca s-a trezit la 4.30, fix ora la care s-a nascut si mi-a cantat si vocalizat de mama-mama! Am culcat-o repede si la 6.30 s-a trezit again!!! la 7.40 am reusit sa o mai adorm pt o ora jumatate! De la 9.30 facem galagie! Heidy sunt ca tine- ZOMBI!!!

Facem cinste cu un latte spumos (decaf), ceiut ce va doreste inimioara! Evelina mea a facut 4 luni!!! ce repede trece timpul!

Citesc si eu macar sa recuperez capitolul asta si sper sa pot reveni cu un comment-doua!

O zi frumoasa sa aveti! Pupici la toate mamicile si pt toti bebeii/bebelinele!

Madalina Mami implinita de Evelina Ioana, 10.11.2010

La multe lunite, Evelina! La multe lunite Eva, Antonia, Luca Stefan! La multe lunite Clara mea!
Si sa se alinieze odata planetele alea, ca vad ca multe mamici sunt necajite.... Nici noi nu stam prea bine la capitolul asta, sper in mai bine... In plus, nici kk nu mai face in fiecare zi, nici nu-l sun pe pediatru ca o sa-mi zica sa-i dau suc de morcovi cat de curand....
Olgutzica, multumim de sfaturile despre diversificare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Buna fetelor

va citesc zilnic. va mai deranjez si eu cu cate o intrebare
bebele meu papa foarte prost de cateva zile, el oricum papa putin fata de alti bebei,100ml la 2-3h..iar acum imi mananca cate 60-70..imi rade si impinge biberonul afara..nu are febra,nu e racit..nu s-a schimbat nimic, e vioi,rade..ne mai supara colicile doar si nu stiu cum o sa scapam la 3 luni..ca de fapt de o luna ne-a luat cel mai rau
peste cateva zile facem 3 luni,deci nu-i sansa sa scapam
eu ma gandesc ca poate fi de la debridat ? ii dau de cateva zile. stiti ceva ?

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonique

Buna tuturor! Eu nu am reusit sa mai intru din cauza de bebe agitat si plangacios tare de ma bagase in sperieti ca nu mai stiam ce sa fac...v-am zis ca dupa botez a inceput sa aiba muci, eu racita cobza si am zis ca a luat si el ceva, o avea rosu in gat...aseara a facut si febra si azi un pic si la controlul pediatrei a reiesit ca nu are rosu in gat dar are otita...asa ca ne-am rezolvat...doamne, si cat m-am tinut sa ii zic preotului sa nu il bage cu capul in apa...mi-a fost jena, proasta de mine...asa ca acum suntem pe antibiotic...ce sa mai zic...sunt super suparata, speram sa nu incepem asa devreme cu antibioticele...sunt deprimata rau, nu mai am chef de nik, am si tras un bocet dupa plecarea pediatrei

nu cred ca a facut otita la botez sincer. pai inseamna ca ai mei ar trebui sa faca la fiecare baie. imi pare rau ca esti suparata dar din cate stiu eu la otita nu se da antibiotic...mie imi dadea otocalm si trebuia curatat ff bine nasul...si vorba aia am 7 operatii de ureche si iustin a facut otomastoidita. cred ca ti-a dat prea usor antibiotic.

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui TINKER_BELL

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

gata am pus poze de la botez

Sunteti o familie asa de frumoasa... Iar aranjamentele au fost la inaltime...

Mami de EVA (28.11.2007) si CLARA (10.12.2010)

multumesc dar pot sa ma laud ca am facut totul singura (cra cra) in afara de baloane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

pentru toate mamicile!

La multe lunite bebelusilor sarbatoriti!

Maine e ziua cu intepatura/mers la pediatru again, sa vedem ce ne mai zice...

Mami de Cristiana (29.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Sashenka, eu cred ca e de la botez pt ca de atunci nu am mai facut baita si nici nu am mai iesit afara...atunci nu l-a sters in urechiuse si probabil a ramas apa si iesind afara la rece...lor nu le trebuie mult...cum ar fi p[utut sa faca altfel? Daca nu ar fi facut febra clar nu ii dadeam antib...dar asa imi e chiar frica...nush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

sashenka_h am vazut pozele! Ce pot sa zic, decat UAU! A iesit minunat, iar pe tine sa nu te recunosc, sincer. Esti schimbata, se vede ca ai dat jos. Felicitari!
S-a meritat toata munca si efortu, a iesit suuper frumos cu decoratiile.

simonique multa sanatate lu bebe, hai ca treceti voi si peste asta!

Ne-am intors de afara, am venit mai plina de nervi decat am plecat!!!
Mama asta atatea figuri face domne..Ca ea nu poate sa vina asa dupamasa, ca de ce nu la 11 dimineata sa iesim, ca ea e obosita si nu poate; ca cum sa vie ea si maine, ca tre sa ii gateasca lu bunica si nu poate decat de dimineata ca seara si dupamasa e obosita! si uite asa maine va fi iar cald si frumos si pe noi nu are cine sa ne scoata afara cu lesa! Mor de furie si asta e. Cumnata nici ea nu poate - desi e libera, are si ea fetita de 5y, da cica poate veni la 16! apai mersi la 16 e deja frig, se duce soarele cel bun si cald..UF! PROST e frate sa nu ai pe cine te bazaaa!

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Am pus si eu poze de la botez.

Mergi la inceput

simonique nu am stiut ca a facut febra....ce pot spune decat multa sanatate

sugubina merci mult

am mai pus o poza cu marturiile si saculetii tricotati

Mergi la inceput