INSEMINARE 76

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

Gabriela, legat de dr. Ion pot sa-ti respund si eu. Am facut prima inseminare cu el la Giulesti si nu a primit niciodata nimic, nici la eco si nici in ziua inseminarii.
Iar recoltarea spermei se face dimineata, exista o camera speciala pt asa ceva. Nu este o super camera, dar e oK dupa spusele sotului, ca eu n-am vazut-o

MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
7 IA, 2 reusite dar pierdute la 5 si 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_elena spune:

alexa, la toate IA ai facut stimulare?
Eu ma pregatesc sa decid o a 3a IA (primele doua fiind nereusite ) si vroiam sa stiu daca exista riscuri mari de la atatia hormoni administrati organismului. Tu cum le-ai facut?
Va pup si urez succes aspirantelor si viitoarelor mamici.

Mergi la inceput

a_elena, primele trei le-am facut fara stimulare ovariana (la 2-a si a treia am folosit Ovitrelle pentru declansarea ovulatiei. Urmatorele 4 le-am facut cu stimulare, dar nu am exagerat niciodata. Mi-am propus sa nu fac mai mult de 3 inseminari consecutive cu stimulare, dupa care o pauza de 3-4 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzet spune:

Fetelor, va multumesc pentru raspunsuri, acum m-am "luminat".

Gabrielarusu, in ceea ce priveste conditiile de recoltare, pot spune ca sotul meu a ramas oripilat si s-a jurat ca va veni numai cu "produsul" la borcan. Acum, nu stiu in ce camera a fost trimis sotul Alexei...se poate sa fie mai multe camere destinate acestei proceduri. Deci....camera era foarte murdara, cu un pat cu asternuturi extrem de imbacsite (nu avea unde sa-si lase lucrurile) si diferite persoane incercau in permanenta usa. Cam asta a fost experienta sotului. Eu recomand pentru spermograme Medlife Grivitei.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Zuzet

Fetelor, va multumesc pentru raspunsuri, acum m-am "luminat".

Gabrielarusu, in ceea ce priveste conditiile de recoltare, pot spune ca sotul meu a ramas oripilat si s-a jurat ca va veni numai cu "produsul" la borcan. Acum, nu stiu in ce camera a fost trimis sotul Alexei...se poate sa fie mai multe camere destinate acestei proceduri. Deci....camera era foarte murdara, cu un pat cu asternuturi extrem de imbacsite (nu avea unde sa-si lase lucrurile) si diferite persoane incercau in permanenta usa. Cam asta a fost experienta sotului. Eu recomand pentru spermograme Medlife Grivitei.

Zuzet, pentru un spital de stat la care nu ne-am dus cu mii de asteptari, a fost OK.Lucrurile sotului erau la mine (eu astepptam pe hol).
Intr-adevar nu se pot compara coditiile de la Medlife cu cele de la Giulesti. Am fost in amandoua locurile si este mare diferenta. Toate investigatiile legate de infertilitate le-am facut la Medlife, dar nu ne-am permis financiar sa facem si inseminarile tot acolo, asa ca ne-am reorientat. Nu ne-am asteptat sa gasim aceleasi conditii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobo_78 spune:

Buna dimineata,
Din pacate si testul din dimineata asta a iesit negativ.
Dubios este ca sanii imi sunt tot umflati, burta la fel, iar ciclul nu vine...este a 3 a zi de intarziere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bobo_78

Buna dimineata,
Din pacate si testul din dimineata asta a iesit negativ.
Dubios este ca sanii imi sunt tot umflati, burta la fel, iar ciclul nu vine...este a 3 a zi de intarziere.

Bobo ar fi bine sa-ti faci beta Hcg pt ca este cel mai sigur.
Tu iei tratament de sustinere (arefam, utrogestan)? Pt ca si asta poate fi un motiv de intarziere a ciclului dar sa speram ca la tine e .
Fuguta ,fuguta la beta...

in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

nouasnrs ce faci nu ne dai nicio veste buna?
Ti-a refacut testul?

Eu azi sunt in ziua a 14-a dar inca nu am facut niciun test mai astept 2-3 zile si daca nu-mi vine intre timp o sa-l fac atunci.
Sanii inca sunt tari,am si dureri de burta dar nu foarte mari, eu inca mai sper

in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nouasnrs spune:

Din pacate ieri mi-au venit rusii Asta e. Luna asta sunt programata iar la inseminare dar fara stimulare ptr.ca doctora nu vrea sa facem in fiecare luna ci o luna da una nu. Asta ca sper sa fie bine. Ce sa iau pentru endometru ceva naturist stie cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

Multumesc frumos fetelor pentru info.
o sa mergem la Medlife sa faca spermog. am vazut pe site la Medlife ca au 2 preturi la spermograma oare cea scumpa e mai complexa aveti idee de ce?
nouasnrs i-mi pare rau, dar data viitoare o sa fie cu reusita.

Zuzet cand faci IA?

sper viitoare mamica

Mergi la inceput